2011 Nieuwe Volkswagen Beetle

De mooie Kever van Volkswagen werd geboren in de jaren 1930 en werd een van de meest verkochte auto’s ter wereld. Opnieuw uitgevonden in 1998, won het weer miljoenen harten over de hele wereld. De Volkswagen Kever is geliefd om zijn schattige en chick look. Maar, de voormalige lijkt te hebben ondergaan een geslachtsverandering, whoa! De New Beetle vormt een mannelijk en hard rock-ster look. Dit model is ontworpen op de Ragster concept dat werd tentoongesteld in de 2005 Detroit Auto Show. Het was werkelijk vertoont een sportieve look, zeker stijlvol en luxueus compact.

Nieuwe Volkswagen Beetle: Review

De nieuwe Volkswagen Beetle zou zeker het beroep op grote massa’s te verbreden, ten eerste omdat Volkswagen, de zeer merk zelf is genoeg om te verkopen, vertrouwde Duitse mechanische en nu een echt sportief bug. Bovendien zijn de VW Kever onderdelen aangepast en geïmproviseerd voor betere prestaties en stabiliteit. Het chassis van de auto is 3,5 centimeter langer en breder dan de originele Kever. De 2011 nieuwe Volkswagen auto behoudt zijn coole retro-stijl en zeker maakt de auto opvallen in de competitie van hatchback auto’s. De nieuwe Beetle ontwerp is uniek en meer gestileerd dan de andere conservatieve en stereotype hatchbacks.

De Kever wordt geleverd met een langere en hoekige daklijn, een rechtopstaande voorruit, en een cut naar beneden overhang vóór. Het interieur van de auto lijkt te hebben ondergaan een belangrijke verandering, waardoor het meer stijlvol en strak. De flitsende meters en afgeronde dashboard kijk gewoon geweldig. De nieuwe Beetle onderhoudt de front-motor en voorwielaandrijving lay-out. De achterkant is gevestigd in de bagageruimte. Het is ruimer in het interieur en maakt het mogelijk meer hoofdruimte dan voorheen. Het wordt geleverd in mooie pasteltinten zoals zonnebloem geel, zwart, snoep witte, gekko groen metallic, beige en de hemel blauw metallic. De motor installeren capaciteit zal worden gekozen uit drie bekende motoren: een 2,5 liter 170 pk, 2,0 liter 200 PK en 2.0 liter turbo diesel 140 PK, die alleen maakt de Kever krachtiger. De nieuwe Beetle is een zuinige auto en heeft geen periodiek onderhoud gedurende de eerste drie jaar. Andere extra veiligheid functies zijn onder meer ABS, traction control, anti-slip systeem en voorkant airbags.

Deze nieuwe Beetle is een all wheel drive auto en wordt geleverd in een 2-deurs cabriolet of hardtop carrosserie. De snoep wit en zwart ziet er prachtig uit als je gaat in voor een cabriolet, terwijl de gele ziet er super chick en sportief tegelijk, voor een harde dak lay-out. Het wordt gevoed met de 6-traps automatische transmissie. Het is een van die klassieke auto’s nog steeds in de vraag en verkoopt als warme broodjes. De Volkswagen Kever prijs varieert van $ 20.000 – $ 26.000, waarvan 10 keer meer dan een gemiddelde kleine auto kost. Maar je moet betalen voor hun fijne techniek en de nostalgische retro look. Het is allemaal de moeite waard het grote geld. (Prijzen variëren per locatie en aanbiedingen beschikbaar)

Een fijne mix van moderne attributen en nostalgie, versterkt door een palet van pastelkleuren van keuzes die naar voren te brengen op een van de beste delen van de oude auto’s: hun zachte, niet-metaal tinten. Als goedkope cabrio gaan, dit maakt veel zin. – Automobile Magazine

De nieuwe Volkswagen Beetle is zeker een blikvanger. Een ding dat je kunt er zeker van is dat van onderscheidend vermogen van het Kever-functies. Geen auto bedrijf kan kopiëren, dus, waardoor het een unieke, een van zijn soort. Daarom bent u zeker om drukte en alle aandacht te vestigen als je koopt jezelf deze alle nieuwe Beetle, dat is nogal een fatsoenlijke performer ook.

Car audio en video Kooptips
Custom Car Audio Systemen
Hoe kan ik Aluminium Wielen reinigen
Vervangen van Auto Thermostaat
Hoe maak je een Car Battery Test
Top 10 meest betrouwbare auto
Auto stereo installatie-instructies
Honda Vs Nissan
Auto Interieur
Piepende remmen
Auto startproblemen

Leave a Reply