ABS lampje blijft branden

Als u eigenaar bent van een auto, dan moet je natuurlijk zelf haar meebrengen problemen. En als het een auto met een anti-blokkeer systeem, omdat het computergestuurde, de kans op problemen die zich voordoen zijn hoog en waarschijnlijk. ABS, bekend als anti-blokkeer systeem, is een veiligheids-featured apparaat geïnstalleerd in een voertuig om te voorkomen dat wiel blokkeert en slippen omstandigheden op het moment van nood. Het geeft een grondige controle op het remmen van een voertuig en niet laat het verliest zijn directionele controle op krachtig remmen. Deze dingen zijn bewezen op het gedrag van een aantal ABS proeven op de weg en statistieken. Met al deze goody-goodies over ABS en de prestaties vertoont, kan er een mogelijkheid om aan een bepaald punt van de tijd, dat dergelijke systemen kan fataal blijken. En van alle verwachtingen in, remlicht en ABS lampje blijven tijdens het rijden, is het meest bekende probleem gezien in een voertuig met ABS. Dus hoe kan het worden opgelost, is een vraag? Voor die tijd laten we een korte introductie over ABS-remsysteem en de werking ervan te zien.

Werking van het ABS-systeem

Wist u dat de ABS pompen de remmen 20 keer / seconde? Deze actie gebruik maakt bestuurders werkelijk een grondige controle over het voertuig te behouden, zelfs op het moment van nood. Er werd waargenomen in de oertijd dat een bestuurder besturen van een voertuig, die eerder zonder ABS remsysteem, moest handmatig pompen de remmen om het spinnen, wiel slot en slippen te voorkomen. Maar in de moderne tijd, elk voertuig heeft een anti-blokkeersysteem geïnstalleerd in het. De rempedalen zijn glad en uniek, waardoor het systeem om effectief te functioneren wanneer de voet wordt geplant op hen. Dus dit is nu eenmaal een aantal conventionele en technische informatie over ABS-remsysteem.

Redenen waarom het ABS lampje blijft branden

Als het lampje blijft branden, veel mensen paniek en vragen zich af of er een probleem is met elektrische van de auto licht indicator circuit of is het iets anders! Nou, als de bestuurder is een beetje technisch goed, met name geluid over het ABS-systeem, hij / zij kan dit probleem direct ter plaatse dat de wielsensor defect is en het ABS remsysteem defect is te wijten aan een of andere reden. Een ABS systeem een ​​computer, een pomp (motor) en enkele sensors vastgesteld op de vier wielen van een voertuig. Als een van deze sensoren gebeuren om te mislukken, het ABS lampje blijft branden in de tijd van beweging is of als de auto geparkeerd staat. Het zal gebeuren dat het voertuig zal komen om normaal te stoppen, maar het ABS systeem zal niet functioneren als u van plan bent om een ​​noodstop te maken.

Integendeel, wanneer het ABS lampje blijft branden tijdens het rijden of wanneer de auto in rust is, is er een mogelijkheid dat je misschien vergeten om de parkeerrem of andere manier vrij te geven. Maar als je hebt vrijgegeven van de parkeerrem en het lampje nog steeds blijft branden, dan is dat duidt op een probleem met het systeem. Het probleem kan de hydraulische druk, die toevallig vestigen aan een zijde van het remsysteem dat op zijn beurt vermindert de remvloeistof in de hoofdcilinder zijn. Dit gebeurt als gevolg van een lek ergens in het geheel. Men moet vast het lek in de cilinder, indien aanwezig, en vul de remvloeistof op een geschikt niveau. Een andere reden onder het hoofdstuk van de redenen waarom een ​​noodrem lampje blijft branden in een voertuig, is de parkeerrem schakelaar. Aangezien dit toestel is gekoppeld aan het rempedaal, zijn er kansen van het aan storing in de tijd van actie. Verkrijg de rempedaal uitlijning factor behoren gecontroleerd door een professionele monteur en ook de elektrische systeem dat de remmen verbindt helemaal.

Al deze eerder genoemde problemen zijn de werkelijke redenen waarom dit thema. Een andere waarschijnlijke probleem is de versleten remklauwen. De remvloeistof lek mars van de toestand van het remsysteem, waarin, de remblokken en remklauwen zijn een onderdeel van het systeem ook, en dus de slijtage voor hetzelfde! Dus, wat het geval is, oppoetsen tot het ABS-systeem en de problemen bij de eerst!

Auto Reparatie Schattingen
Brake Fluid Flush
Hoe ABS Remmen werken
Hoe kan ik Aluminium Wielen reinigen
Auto Towing Equipment
Car Alarm Problemen
Lamborghini Vs. Bugatti
Auto Luidsprekers Installatie
Wanneer Shocks vervangen
Car Alarm Systems
Meest betrouwbare auto’s ooit gemaakt

Leave a Reply