ABS Remmen Problemen oplossen

Nou ja, het belang van een anti blokkeersysteem wekt wanneer een bestuurder om te onderhandelen glad wegdek of een soort van natte oppervlakken. Dit zijn de tijden waarin een noodstop systeem als een anti slot komt heel handig en blijkt te zijn buitengewoon belangrijk, omdat het helpt in stand houden van de besturing van het voertuig in dergelijke situaties. Als deze systemen niet bestaan, bestaat de mogelijkheid voor voertuigwielen lock-up abrupt, resulterend in verlies van controle over het voertuig. Dit zijn mechanische systemen zodat er kans dat ze om de fouten onder ogen heel vaak. Dus, als een accurate probleemoplossing wordt uitgevoerd deze remmen zorgen ervoor dat uw veiligheid in dergelijke situaties. Neem een ​​verdere blik in dit artikel en ontdek wat precies ik het over heb.

Het is niet altijd van de auto motor of andere elektronica die moet regelmatig check-up. Remsysteem of de ABS wordt vaak over het hoofd gezien door veel mensen. Dus, in het geval als uw voertuig wordt geconfronteerd met een storing van ABS-remmen, de vaststelling dat probleem zou moeten zijn een goede gedachte, is het niet? Diagnose van het probleem klinkt een primaire optie. Dus ga je gang onderzoekt de gehele voertuig met behulp van een aantal van deze ‘mogelijke problemen’ tips en oplossing van het probleem waarom de ABS-remmen niet werken op alle.

Mogelijke problemen en symptomen

Dit zijn enkele van de meest voorkomende problemen met de ABS-remmen, waarvan het optreden van een of meer zijn de zekere oorzaken.

Slijpen van de remmen
Zware rempedaal
Piepende remmen
Auto stopt na een tijdje
Kraken van de remmen
Losse rake pedaal gaat recht op de vloer

De basisfunctie van een anti remsysteem te zien op de snelheid van de wielen en laat remdruk een van de wielen, als het voelt dat het wiel over lock-up. De gemeenschappelijke componenten die dit ingewikkelde systeem vormen zijn, wielsensoren, magneetventielen en een volledig, volledig functionele boordcomputer systeem. Vandaar dat, om daadwerkelijk uitgaan en voeren een hele ABS rem reparatie test is niet echt een leek baan. Als u een ongetrainde ziel in de auto problemen, is het beste je werk je problemen uit met een professional. Integendeel, het is onschadelijk te bladeren door een aantal probleemoplossingen zoals die hier besproken. Het is niet zo dat je gaat onmiddellijk beginnen met de reparatie, zou je?

Problemen oplossen van ABS Remmen

Hier is een vluggertje onder dit topic, moet u de foutcodes van ABS uw voertuig te halen, met behulp van een scanner. Ieder wiel sensor heeft een specifieke code. U moet de code informatiesectie dan contact en met de diagnose van uw ABS-remmen gaan.

Test de wielsensoren
ABS remsysteem zich hoofdzakelijk toelegt op wielsensor systemen wiens taak het is om aan te geven de eenheid die het wiel vertraagt ​​en kan eventueel slippen op natte en gladde wegen. In dit proces zal de auto remmen vormen zacht en piepende. Dus het controleren van de sensor voor de normale continuïteit en gelijke weerstandswaarden is de hoogste prioriteit. Als je ziet geen, de hele sensor defect is.

Herstart het ABS-systeem
Net als u opnieuw opstarten van een computer, uw ABS systeem moet een herstart ook! Er is kans dat het dashboard waarschuwingslampjes op blijven voor een lange tijd. Dus als dit gebeurt, zet de auto uit, wacht een tijdje, en weer aan het contact. Dit geeft aan dat het ABS-systeem te herstarten. Als de lampjes nog steeds op er is zeker een probleem met het apparaat. En als het licht uitgaat, je had een slechte lezing. Andere mogelijkheid kan vuil vast in het computersysteem lang, resulterend in algemeen goed. Zorg ervoor dat u het reinigen van al het vuil met behulp van een stofzuiger.

Controleer de ABS remschijven
Als uw voertuig remblokken niet zijn vervangen voor meer dan een jaar nu, is het maar logisch dat de remblokken zou worden versleten als gevolg van metaal op metaal krassen maken van slechte geluid elke keer dat je rem. Dit is eigenlijk de rotors villen om de metalen remschijf. Deze actie verwent vreselijk de rotors voor een groot deel.

Elektrische Problemen
Elektrische draden, bepaalde accu-aansluitingen, zekeringkast onderdelen, etc, uiteraard bestaat in een voertuig. Controleer of al deze elektrische problemen aanzienlijk voordat overhaaste conclusies. Als je kunt blijven testers om de werkomstandigheden van de draden te controleren, te doen. Misschien kan er problemen met lage acculading, of onjuiste elektrische aarding, draad corrosie, enz. Elk van deze problemen inderdaad veroorzaakt een fout in het ABS-systeem.

Controleer de magneetklep Vergadering
Een bidirectionele besturing van de magneetventielen in een ABS-systeem helpt bij het testen van de klepsamenstel nauwkeurig. Dat de apparatuur is een beetje overboord op het gebied van prijs, maar in het geval als je kunt krijgen een, een test uit te voeren door te kiezen voor Speciale functies testen en daarna herplaatsen. Dit activeert alle magneetventielen en zal een zelftest uitgevoerd met de steun van de on-board computer.

Als op elk moment verder je geconfronteerd met enige vorm van ABS-systeem storingen, natuurlijk, eerst kunt u altijd verwijzen naar deze handige tips in dit artikel besproken. Maar als je nog steeds twijfels houden voor gaan over ABS auto remproblemen, zal het verstandig zijn dat je een stop te maken over bij een tankstation voor verdere assistentie.

Toerenteller Problemen oplossen
Best Car Luidsprekers
Gesloten Keys in Car
Laat Autostoeltjes verlopen
Top 10 meest betrouwbare auto
Car Audio Accessoires en condensatoren
Piepende remmen
Remklauw Reparatie
Batterij van de Auto Corrosie
Hoe kan ik een ABS Wheel Speed ​​Sensor vervangen
Batterij van de Auto

Leave a Reply