Achter vervangen van de remblokken

Het vermijden van een goed onderhoud van uw auto remmen systeem zou kunnen leiden u aan veel gevaren op de weg. U riskeert uw eigen leven, vermeerderd met de levens van de mensen op de weg ook! Ongetwijfeld, auto remmen zijn de belangrijkste component van een voertuig. Dus als je ervaring een storing in het remmen van uw auto systeem, rekening houden met de taak van het krijgen van het direct gerepareerd. De gebruikelijke problemen onder de auto remproblemen wordt de slijtage van de remblokken, ofwel de achter-of de voorste. Zij zijn de voor-liners die meestal helpen bij een soepele remsysteem en dus de kans dat het ontwikkelen van problemen zijn hoog. Op sommige momenten, voorremmen slijten in een groot aantal auto’s, maar nog steeds veel mensen erin slagen om hun voertuig te besturen als gevolg van de achterste remsysteem nog steeds actief. Maar neem het niet voor lief! Als de achterste remmen slijten ook, moet u geen middelen om een ​​auto mee te stoppen.

Werking van een Rear Brake Pad

Een achterste remblokken biedt zeker een hoge prestaties en wordt niet beïnvloed door aspecten als vocht, natte of ijzige ondergrond. Achterremmen zijn net hetzelfde als de voorste schijfrem systeem. Maar het enige verschil is dat de achterrem systeem direct effectueren ten tijde van noodsituaties. Spreken van die, zijn er twee methoden die worden gebruikt voor nood. De eerste methode is de remschoen aanwezig in de remschijf die naar aanleiding van de noodrem hendel. En de tweede methode is de schroef stijl actuator aanwezig is in de remklauw. Nu, wanneer deze remsystemen worden geactiveerd, worden de remmen getrokken in de remschijf en zijn zeer stevig in handen van de noodrem hendel.

Het vervangen van een Rear Brake Pad

Voordat u een duik knie diep in de procedure, ervoor zorgen dat u alle benodigde materialen voor het verwijderen van de versleten remblokken. Ook, een notitie maken dat u de wielen worden verwijderd uit de auto, dus opkrikken van de auto op een geschikte krik is van vitaal belang. Uw veiligheid staat voorop.

Materialen

C-clamp
Lug sleutel
Verstelbare moersleutel
Inbussleutels
Hammer
Een kleine bungee cord

-Procedure-

In de eerste stap van de achterste schijf vervangen van de remblokken voor stap, met de nok sleutel, verwijdert u de nokken van de auto vlak voordat je jack de hele auto tot aan de stand.
Zorg er ook voor dat je niet te werken aan uw auto die slechts wordt ondersteund door een krik. Zorgvuldig Rest de hele auto op een krik, zodat het wiel verwijderen proces goed te laten verlopen.
Bovendien gaat het werkproces gemakkelijker en sneller wanneer het wiel op de grond.
De volgende stap is om dit te verwijderen van de remklauwen de remblokken soepel glijden door de bovenkant. Het is geplaatst net boven de wielbouten.
Aan de achterkant van de remklauw vindt u een bout op een van de zijkanten.
Verwijder al deze bouten en leg ze opzij.
Nu vangen de remklauw van de top en begint te trekken in een opwaartse richting. Keer het om, zodat het los snel op. Als het niet gemakkelijk loskomt, gebruik de hamer om het een paar tikken, zodat het los een beetje.
Als dit alles gedaan is, trekt u deze iets omhoog te zorgen dat u geen druk op de remleiding van toepassing.
Laat de remklauw op een veilige plek. Gebruik een bungee koord aan rijgen de remklauw van een hoogte in het geval als u niet kunt vinden een plek om te houd apart. Gewoon niet te hangen door de remleiding, kun je uiteindelijk tot beschadiging van de lijn en leiden een rem mislukking.
Het is tijd om trek je oude remblokken. Voordat blindelings trekken alles uit de aansluitingen grondig een kijkje nemen op hoe al de metalen klemmen werden vastgemaakt aan de remblokken, etc.
Omdat de remklauwen zijn verwijderd, moeten de remblokken gemakkelijk af te komen.
Ik hoop dat je al deze stappen van hoe om duidelijk te vervangen remblokken, tot op hier goed begrepen. Het is tijd voor nieuwe achterrem schoen vervanging. Schuif in de pads in zijn oorspronkelijke plaats en zorg ervoor dat u alle metalen clips en onderdelen te vervangen zoals het eerder was verwijderd.
Het werk is nog niet voorbij. Nou, in het mechanisme van remsysteem, het is een feit, samen met de slijtage van de remblokken, de remklauw te slijten. Dus je zal moeten om het interieur van de remblokhouder te controleren om te controleren op de staat van de zuiger dat steekt de remklauwen.
Houd een c-klem waarbij een kant van de c-klem wikkelt rond de remklauw en de ander met de schroeven rusten tegen de zuiger.
Begin om de klem langzaam en gestaag tot u de zuiger voortbewegen recht in de remklauw helemaal over de nieuwe pads.
Aangezien de zuiger hard samengedrukt, moet de verschuiving van de remklauw op de nieuwe pads makkelijker maken.
Hoop dat deze instructies te veranderen achterste remblokken is prima tot hier! Als alles goed vast, terug de plaats van de bouten en moeren van de manier waarop ze waren en hard zet ze vast.
Tot slot kunt u de remmen door op het rempedaal een paar keer om de remdruk te garanderen.
Als alles ziet er geweldig uit, uit het wiel terug op zijn plaats en zorgvuldig draai alle wielbouten. De procedure is dus voltooid.

Dat is niet juist lijkt te lang, hoewel de procedure voor het verklaren van zou zijn lang, maar de rem reparatie zeker niet. Als er grote auto remproblemen plaats in uw voertuig, hen te verwaarlozen is niet zeker een optie, alles wat je hoeft te doen oplossen door dragen wat extra kosten. Misschien kun je het zelf, als je technisch goed in het oplossen van de auto problemen of anders, kunt u bellen een professional.

Vervangingskosten van achter Remblokken

De remblokken vervangingswaarde is ideaal minder dan $ 10 per stuk. Merk op dat, de remblokken met de remklauwen moeten samen worden gekocht. Ze kosten rond de $ 15 tot $ 30, samen met de remklauwen. Als je gaat voor een soort van vervangen van de remblokken, zeg achterzijde of de voorzijde, is het raadzaam is als je de vervanging met een paar wielen ook. Het is raadzaam om zowel pads en remklauwen vervangen tegelijkertijd, om uniformiteit van slijtage handhaven.

Nou, om een ​​voertuig te houden in een goede conditie, kun je niet door de vingers zien in de richting van het onderhoud en de regelmatige check-ups. Het is het beste en verstandig om deze gewoonte te houden, als u wenst om een ​​goede prestatie van uw auto te plukken.

Torsion Bar
Brandstof Drukregelaar Problemen
Lamborghini Vs. Bugatti
Auto Onderhoudsschema
Batterij van de Auto Onderhoud
Hoe kan ik Aluminium Wielen reinigen
Hoe kan ik een ABS Wheel Speed ​​Sensor vervangen
Auto dvd-spelers
Hoe kan ik Auto deurvergrendeling vervangen
Stickers voor Auto’s
Symptomen van een Bad Fuel Pump

Leave a Reply