Actie Auto Antenne

Radio antennes geïntroduceerd in 1930, samen met de eerste commercieel ingerichte autoradio’s, bleef evolueren. Vandaag de dag, high-tech satellietschotels worden gebruikt om radiosignalen te ontvangen. Luxe autofabrikanten dachten dat ze lelijk zijn en werden beschouwd oog zweren, die de schoonheid van hun auto ontwerpen ontsierd. Vervolgens techniek gevonden oplossing voor dit probleem, in de vorm van elektriciteit antennes.

Soorten auto-antenne

Interne antennes
Deze antennes zijn gemonteerd in de auto, op het dashboard, voorruit of de kofferbak van de auto. Dit effectiviteit van de ontvangst van deze antenne is niet op een lijn met andere antennes. Verschillende interne antennes om de kwaliteit van de ontvangst van radio signalen.

Externe Antennes
Dit zijn, in de vorm van telescopische metaal of glasvezel palen aan de buitenkant van de auto vooral op de kap achterzijde of het dak van de auto. De kwaliteit van radiosignalen ontvangen via deze beweegbare antennes, is beter dan die intern zijn aangebracht. Hoewel de belangrijkste nadeel van deze antenne is dat het gevoelig is voor beschadiging.

Vermogen Antennes
Dit zijn antennes die zijn ontworpen om de zwakte van externe auto antenne te overwinnen. Deze zijn geplaatst in een compartiment of behuizing aan de buitenkant van de auto. Als het contactslot wordt uitgeschakeld, doen ze niet in de lucht hangen, zoals hoe externe antennes te doen, en dus niet gevoelig voor schade. De mast wordt uitgenomen of verlaagd door een elektromotor verbonden. Als het contactslot wordt geactiveerd op ‘AAN’ door het invoegen en het draaien van de sleutel in het, is de elektrische motor het regelen van de antenne geactiveerd en stuwt de mast omhoog en uit de behuizing. De antenne wanneer uitgeworpen, kan de ontvangst van radio-uitzendingen. Als het contact is ingesteld op ‘off’, de elektronische besturing signaleert de elektrische motor, te verlagen of samenvouwen de antennemast. Aldus wordt veilig verscholen in de beschermende ruimte, wanneer deze niet in gebruik is.

Satellite Dish
Kleine ronde schotelantennes worden gebruikt als antennes te satellietsignalen die vervolgens naar de ontvanger gedragen door kabels van de antenne. De satelliet radio-ontvanger, worden bevestigd aan het dashboard van de auto.

Global Positioning System (GPS)
Navigeren met behulp van de GPS-navigatie-systeem is de nieuwste trend. Speciale auto-antennes worden gebruikt om het navigeren op te vangen van het global positioning system. Sommige van de antenne-eenheden kunnen ontvangen navigatie-en radiosignalen van satellieten. Tegenwoordig een geautomatiseerd auto audio systeem beschikbaar is, die kan omgaan met audio-signalen voor de telefoon, radio signalen van satellieten en navigatie video’s van die global positioning system.

Hoe een Power Car Radio Antenne werkt

De kracht autoradio-antenne mast heeft een nylon koord aan de basis. Dit koord wordt opgewikkeld in een omkeerbare elektrische motor met de antenne, te verlagen of uit te werpen. Wanneer de stroom autoradio mast volledig is uitgeschoven of ingestort, stopt de motor afgehaspeld in of uit. Daartoe is voorzien van twee schakelaars. Stroomtoevoer naar de antenne wordt toegevoerd via een kabel aangesloten. Andere draad die vanaf de radio, en verbonden met de antenne fungeert als actuator. De gehele macht autoradio antennesamenstel wordt vast gemonteerd, zodat het niet kan bewegen wanneer het wordt geactiveerd om het circuit te voltooien. Het vermindert slijtage van de elektronische componenten die een aanzienlijk deel van de auto-onderdelen omvat scheuren, en verlengt de levensduur van het systeem. Een zekering uitgelijnd met het vermogen dat aan de antenne, voorkomt de kans op brand uitbreekt, door oververhitting van de motor, wanneer deze niet te stoppen terwijl de oprollen in of uit.

Radio signalen die door de antennes van motorwagens worden toegevoerd aan een versterker, die het signaal versterkt en doorstuurt naar de luidsprekers. Antenne boosters aan de antenne, verbetert de ontvangst van signalen. Het vervangen van een gebroken elektrische antenne is niet een groot probleem. Deze onderdelen zijn gemakkelijk te vinden op internet verkooppunten en ook via dealers of lokale winkeliers.

Hoe maak je een Car Battery Test
Hoe kan ik een ABS Wheel Speed ​​Sensor vervangen
Spray Painting
Car Audio Tips voor probleemoplossing
Auto Luidsprekers Installatie
Car Battery Recycling
Dead Car Battery
Heater Core Instructies voor vervanging
Cool Car Accessoires
Hoe kan ik Aluminium Wielen reinigen
Vervang een Dynamo Belt

Leave a Reply