Alarm voor auto’s

Het eerste geval van autodiefstal werd opgenomen in 1896, werden een decennium na de gas-aangedreven auto’s geïntroduceerd. Studies hebben beweerd dat tegenwoordig een auto wordt ingebroken elke 20 seconden alleen in de Verenigde Staten. Daarom, om deze toenemende criminaliteit te verminderen, en om onze auto’s beschermd, vandaag bijna elke auto is uitgerust met de meest geavanceerde auto alarm security-systemen. Alarmsystemen voor auto’s zitten vol met sensoren, sirenes en signalen die een waarschuwing alarm in geval van autodiefstal te genereren. De basisversie van de auto alarmsysteem bestaat uit een schakelaar op het bestuurdersportier die is aangesloten op de sirene, zodat als iemand probeert om de deur te openen, sirene begint jammeren.

De huidige moderne auto’s zijn uitgerust met de beste alarmsysteem die al verder gevorderd en ontwikkeld. Zij omvatten:
Een indeling van sensoren die schakelaars, druksensoren en bewegingsdetectoren omvatten. Sensoren zijn in principe poeder bestuurde apparaten die ontvangen en reageren op een stimulus.
Een sirene aan een verscheidenheid van geluiden te genereren, zodat u kunt een apart geluid voor uw auto te kiezen.
Een radio-ontvanger die een draadloze besturing maakt van een sleutelhanger en houdt de eigenaar op de hoogte.
Hulpbatterij die kan worden gebruikt als vervanging als de oorspronkelijke batterij niet werkt of niet geladen.
Een computergestuurd systeem voor toezicht en controle al deze operaties van het systeem.

Auto-Alarm deursensoren
Deur alarmen zijn de meest elementaire sensor in alarm voor een auto. Het reageert onmiddellijk wanneer een dief probeert te openen van de auto deur. De sensor is verbonden met een sirene of naar de auto binnenverlichting. Het merendeel van de auto alarmsystemen maken gebruik van de schakelmechanisme gebouwd binnen de auto. Zodra de dief de deur opent, de autodeur brengt de elektriciteit om de interieurverlichting en alarmen de dief.

Auto-Alarm Shock Sensoren
Shock sensor is geavanceerde alarmsystemen die helpt bij het afschrikken van dieven en vandalen. Het werkt op een eenvoudig principe, waarbij toen een dief hits of beweegt de auto, stuurt de sensor een signaal volgens de intensiteit van de auto beweging. Dus, als de auto krijgt een schok en ervaart een onbekende verandering in de snelheid, een full scale waarschuwing hoort u een alarm. In sommige gevallen wordt de sensor ook verbonden met de brandstof motor die stopt toevoeren van brandstof als een drastische verandering in de intensiteit van beweging wordt gedetecteerd.

Auto-Alarm Raam-en druksensoren
Deze sensor is zeer effectief in het detecteren glasschade. Het is verbonden met een microfoon die verder is aangesloten op de computer geregeld systeem. Wanneer de dief de vensters van een auto breekt, de sensor detecteert het geluid en de spanning van de auto. De microfoon controleert de luchtdruk en lucht schommelingen, zet ze om in elektrische signalen en stuurt het systeem. Op deze manier activeert de sirene en alarm de dief.

Auto-Alarm Motion en Tilt Sensors
De sensor is zeer behulpzaam toen de dief probeert te slepen of sleep de auto naar een andere plaats. De sensor bestaat uit perimeter scanners dat tabblad elke kantelen, heffen en zelfs lichte beweging van de auto. Op deze manier kan men gemakkelijk controleren alle activiteiten gebeurt binnen een vooraf bepaalde omtrek van de parkeergarage. Daarom, als beweging wordt gescand, de zender zendt signalen die worden gereflecteerd door de ontvanger bewaakt. Tilt sensor bestaat uit een reeks van kwik schakelaars gevormd door twee elektrische draden en een bal van kwik. Deze switches elektriciteit en in het geval van een auto kantelen of tillen, de elektrische draden wijzigt u de stroom van het verkeer en de aandacht van de dief.

Al deze bovenstaande alarmsystemen voor auto’s zijn zeer efficiënt in het beschermen van auto’s tegen dieven, en zal ook helpen bij het handhaven van de veiligheid van auto. Terwijl het kiezen van alarmen voor auto’s, zorg ervoor dat ze een luide en effectieve sirene of alarm, anders zullen ze niet in staat zijn om dieven af ​​te schrikken van het stelen van de auto. In feite, tegenwoordig veel auto beveiligingssystemen zijn er dat het spel opgenomen berichten wanneer iemand de stappen te dicht bij de auto.

Het houden van uw auto in tip-top vorm voor Winter
Stickers voor Auto’s
Car Battery Testing
Zonneklep Vervanging
Goedkope RWD auto’s
Wielen
Car Top bagagedrager
Controleer Batterij van de Auto
Hoe te Schijfremmen wijzigen
Auto Remmen
Hoe wordt Remmen Bleed

Leave a Reply