American Cars Vs buitenlandse auto’s

Met de komst van de technologie, is er een breed scala aan functies en functies die zijn opgenomen in auto’s en andere auto’s. Auto’s zijn geëvolueerd en opgewaardeerd loop van de tijd met functies ooit gedacht als onmogelijk. Als u wilt weten over Amerikaanse auto’s ten opzichte van buitenlandse auto’s, er rekening mee dat naast de standaard functies, zijn er enkele aspecten die specifiek zijn voor het merk van een bepaald land.

American Cars Vs buitenlandse auto’s

Merknamen
Enkele decennia geleden werden auto’s en voertuigen in principe geïdentificeerd door gewoon het merk en het merk. Als het een auto van Toyota of Honda, mensen hadden de indruk dat het gaat om een ​​buitenlandse auto van de Japanse markt. Ook werden auto’s die werden gebrandmerkt door General Motors of Ford geheel beschouwd binnenlandse auto’s. Aangezien de markt geglobaliseerd, autofabrikanten uit het buitenland verworven die van de VS en het produceren van modellen begon in het land. Het was ook dat de Amerikaanse automerken productie modellen die gestart zijn in andere landen.

Als we toevallig een kijkje nemen op de vergelijking in de 21e eeuw, Amerikaanse auto’s zijn die welke worden geproduceerd door een autofabrikant gevestigd in de VS, ongeacht waar in de wereld ze worden vervaardigd. Ook buitenlandse auto’s zijn die die ofwel in of buiten de VS vervaardigd door een in het buitenland gevestigde vennootschap.

Betrouwbaarheid
Betrouwbaarheid is een andere zeer belangrijke vergelijking factor. Buitenlandse auto’s worden verondersteld om betrouwbaarder dan binnenlandse. Volgens een enquête, bleek dat negen van de tien auto’s waren door een Japanse maker, terwijl slechts een was van ‘Ford’ de Amerikaanse fabrikant.

In ander onderzoek gedaan voor het vinden van de minst veilige auto, in totaal 14 werden beschouwd. Het bleek dat van deze 14, een meerderheid van negen auto’s waren van Europese fabrikanten waren er twee van Japanse merken, was door een Koreaans bedrijf, terwijl slechts een was de binnenlandse. Verrassend, in een recent onderzoek gedaan in maart 2010, werd vastgesteld dat kopers Amerikaanse auto verkiezen boven buitenlandse, overwegen enkele uitzonderingen.

Car Parts
Als het gaat om de auto-onderdelen, wordt aangenomen dat componenten van Amerika gemaakte auto minder duur zijn dan die van het buitenland vervaardigde voertuigen. Op dit moment zijn auto-onderdelen veelal geproduceerd in andere landen en vervolgens verscheept naar de VS. De voornaamste reden waarom de VS gevestigde autofabrikanten ervoor kiezen onderdelen te maken in andere landen is de arbeidskosten in het land van herkomst. De arbeidskosten in de VS is veel hoger dan in andere landen.

Grootte en Motor
Er werd algemeen aangenomen dat auto’s van Amerikaanse merken zijn ruimer en grote dan die van andere landen. Amerikaanse auto’s worden beschouwd als de passagiers bredere stoelen, voldoende beenruimte en auto-interieur ruimte. Aan de andere kant, buitenlandse-en-klare auto’s zich meer richten op het gebruik van kleine ruimte in de best mogelijke manier. Echter, buitenlandse auto’s ook begonnen om zich te concentreren op voertuigen met grote passagiersruimte.

Een feit om op te merken is dat een paar Europese automerken zijn opmerkelijk voor het bedenken van luxe auto’s. Met betrekking tot de motor, zijn Amerikaanse voertuigen gedacht van het hebben van grotere motoren met minder overbrengingsorganen, terwijl buitenlandse auto’s komen meestal met zes tot zeven versnellingen en motoren met kleinere capaciteit.

Diverse factoren
Andere factoren die kunnen worden beschouwd zijn de kosten. Buitenlandse auto’s zijn duurder, vanwege de hogere mogelijkheden van diefstal, hetgeen van invloed tarieven van de autoverzekering. Auto’s uit Japan en Europa hebben meer restwaarde dan hun nationale tegenhangers. Er is een kleine groep consumenten die zeer specifiek over merken, ongeacht welk land het merk behoort.

Zoals autobedrijven worden over de hele wereld geglobaliseerd, wordt de onderscheidende factoren van auto’s uit verschillende landen versmalling. Het kan worden gezegd dat de autofabrikanten uit alle landen richten zich alleen op hoe ze kunnen voldoen aan de reizende behoeften van de consument.

Wat is een Toerenteller
Hoe te Bol van de Koplamp vervangen
Beste RWD auto’s
Auto Problemen met de batterij
Beste Sneeuw Auto’s
Batterij Terminal Corrosie
Schuifdak Reparatie
Soorten Muscle Cars
Best Concept Cars
Duitse auto’s Vs Japanse auto’s
Disc Vs. Trommelremmen

Leave a Reply