Antivries Lek

Het besturen van een auto zonder de benodigde hoeveelheid koelmiddel in het is als vragen om een ​​ramp. Het is gebonden aan schade aan de motor van de auto, en dus wordt best vermeden. Het moment dat je ziet tekenen van antivriesmiddel lek, moet u stoppen met de auto en het probleem oplossen. Deze waarschuwingssignalen kunnen onder meer stijgende temperatuur onder de kap, (wat natuurlijk zou nadenken over de temperatuurmeter), stoom uit de motorkap, en natuurlijk waarschuwingslichten die problemen.

Wat is Antivries?
Om het in de eenvoudigste mogelijke woorden, de definitie van antivries zou “een vloeistof toegevoegd water in het koelsysteem van het voertuig om het vriespunt te verlagen. Ook bekend als koelvloeistof, antivries is eigenlijk een cryoprotectant in verschillende warmteoverdracht toepassingen, zodat de behuizingen niet worden onderworpen aan een soort fysieke stress als gevolg van expansie die plaatsvindt wanneer water verandert in ijs. Interessant genoeg, antivries een lager vriespunt en een hoger kookpunt, in vergelijking met water. Antivries zijn meestal gemaakt van een verbinding met etheen. Ook als corrosie-inhibitoren in het, om te zorgen dat het verschillende onderdelen van de motor niet worden onderworpen aan corrosie.

Wat wordt het gebruikt?
In onze dag-tot-dag leven, gebruiken we antivries als toevoegingsmiddel in de radiator van de auto, vooral om ervoor te zorgen dat de motor niet als gevolg van oververhitting beschadigd raken. In voertuigen met een verbrandingsmotor, de antivries trekt van de overtollige warmte uit het systeem, zodat de motor niet oververhit raakt wanneer het voertuig in beweging is. Met antivries met water zodat het vloeibare mengsel niet bevriest en stroomt door de verbrandingsmotor soepel. een van de beste voorbeeld van antivries gebruikt in auto’s is glycol, een dikke, kleurloze vloeistof, geproduceerd kunstmatig uit bepaalde ethyleen verbindingen.

Hoe kunt u een diagnose als deze lekt?
Antivries lek kan zowel intern als extern. In het geval van een interne lekkage, zijn er aanzienlijke kans dat het probleem zou kunnen iets groots, zoals een gebogen motorblok, en die u nodig heeft om de auto teen aan de monteur om het te repareren. Anderzijds, extern lek is veel eenvoudiger te diagnosticeren en te wonen. Het bepalen van de plaats van waar antivries lekt kan van grote hulp zijn bij de diagnose van het probleem. Als het lekt uit de achterkant van de motor, is de kans groot dat het probleem ligt bij bevriezen plug, en te vervangen door een nieuwe zal het doel dienen. Aan de andere kant, als deze lekt onder de auto, kan het een teken zijn van beschadigde onderste slang, en je zal moeten proberen om deze schade te herstellen.

Hoe kan Antivries worden Lek vastgesteld?
Het eenvoudigst mogelijke probleem dat je kan zien op het gebied van externe lekken is een slechte radiator dop, die heeft het vermogen verloren om de stroom van vloeistof tegen te gaan. In dat geval vervangen door een nieuwe is voldoende om het probleem op te lossen. Maar als je niet het geluk hebt, kan het probleem worden veroorzaakt door de radiator slangen, of de radiator op zich. Er zijn aanzienlijke kans dat uw antivries lek kan worden herleid tot een scheur of spleet in de radiator slangen of een losse slangklem. In het geval van een scheurtje of splitsing, zult u merken een fontein van vloeibare sijpelen uit van de plek. In een dergelijk geval, zal je nodig hebt om de beschadigde slang, ofwel de bovenste slang of onderste slang, te vervangen door een nieuwe. Je kan ook eisen aan slangklemmen, die de neiging hebben om aan de slag verzwakt met de tijd te vervangen, en kan niet omgaan met de druk van de stoom.

Als het probleem zich blijft voordoen met de radiator zelf, kunt u beroep doen op een aantal direct beschikbare additieven, die moeten worden gegoten in de radiator te pinhole radiator lekken op te lossen. Je moet in gedachten houden echter dat dit slechts een tijdelijke oplossing. Deze pinhole lekken zijn in feite het bewijs dat overmatige slijtage heeft achtergelaten uw radiator niet geschikt, en het moet worden veranderd op zijn vroegst. Tenslotte kan een scheur in de overflow reservoir ertoe leiden dat de koelvloeistof te lekken. In dit geval, moet u deze crack fix – het liefst met wat lijm, of te vervangen door een nieuwe.

In termen van geld en inspanningen, de vaststelling antivries lekkage door het initiëren van tijdige reparatie is veel handiger dan het repareren eventuele schade aan de motor. In het geval van interne lekken, die professionele interferentie kan verlangen, moet u wellicht uit te shell rond de $ 1000 of zo. Toch zou externe lekken zijn relatief goedkoop te wonen, en wat nog belangrijker is, je kunt het doen op uw eigen.

Fuel Tank Cleaning – Benzine Tank Cleaning
Antivries Lek
Hoe te Bol van de Koplamp vervangen
Duurste Auto Merken
Gas Tank Repair
Hoe te Jumper kabels Gebruik
Auto’s
Gesloten Keys in Car
Car Alarm Systems
Hoe maak je een Car Engine Vermogen Verhogen
Parkeerrem Reparatie

Leave a Reply