Auto accu druppellader

De eenvoudige functie van een lood-zuur accu aanwezig is in een voertuig is om een ​​hoge stroom leveren wanneer in gebruik genomen en krijgen opgeladen door de dynamo van de auto tijdens de operatie. Batterijen moeten om actief te blijven en functionele de hele tijd, dus als ze niet in gebruik zijn, is het duidelijk de kracht in zich langzaam verdwijnt. Nou, als er een druppellader geïnstalleerd in het voertuig, zal je auto nooit het gezicht van de toestand van een lege batterij.

Wat is een auto accu druppellader?

Het is een instrument dat energie krijgt van een bepaalde bron zoals elektrische bron en wordt deze dezelfde energie aan een secundaire oplaadbare accu van de auto, om energie te over en weer. Dit apparaat is een gewone oplader die de auto accu laadt in een traag tempo. Daarom kun je zeggen dat een auto accu een langzame en gestage energie uit de druppellader krijgt. Bovendien, als je je afvraagt ​​over de schade punten van de auto accu geconfronteerd kunnen worden, laat me je vertellen, dan zou er geen! Er is een minimaal risico op de voorwaarden van de oorspronkelijke accu plus niet waarschijnlijk helemaal over elektrische kortsluiting in het systeem. Het is een lader die specifiek besteed te kleine capaciteit accu van 12 volt accu waarde en wordt gebruikt in bijvoorbeeld boten, auto’s en RVs. Het is de meest vriendelijkste en economische manier om te handelen naar de omstandigheden.

Wat meer is met behulp van een druppellader kan men constant blijven van de auto batterij op te laden, zonder ontladen het nog een keer. Op deze manier de batterij blijft volledig zijn opgeladen tot het volgende gebruik. Een ander groot voordeel van het gebruik van dit instrument is, wanneer de batterij niet in gebruik is, dit voorkomt dat de batterij sulfide ontwikkelen op de loodplaten. Dit geeft de batterij een lange levensduur.

Er zijn echter twee opmerkelijke nadelen van het gebruik druppellader. Omdat het circuit is afwezig in dit apparaat, er zijn problemen op overladen. Het apparaat kan geen onderscheid maken of de auto batterij volledig is opgeladen of behoefte aan meer opladen. En het tweede nadeel is, aangezien dit apparaat is zo ontworpen dat 100% boven de batterij capaciteit soms langdurig opladen kan de batterij goed werkt ernstig belemmeren. Wat men kan doen is af en toe als u de stekker druppellader om elke vorm van schade aan de batterijen of de loodplaten te voorkomen.

Vele malen horen we over op zonne-energie gadgets zoals zonne fakkels, of zonne-horloges, zonnecellen, enz. deze gadgets werken op zonne-energie batterijen of je kunt zeggen op zonne-energie trickle laders. En, in geval van auto’s, is een zonne-druppellader geïnstalleerd op een dashboard waardoor de batterij boven met behulp van zonlicht.

Trickle Charger Beoordelingen

Neem een ​​kijkje bij enkele van deze zeer werkzaam auto-acculader beoordelingen beschikbaar op de markt die royaal kunnen helpen bij het oplossen van uw auto lege batterij problemen.

Deltran SuperSmart Battery Tender Plus: Deze lader is voorzien van een 12-volt 1,25 amp waarde en het beste deel van het is, het kan veilig aangesloten op de accu blijven voor een lange periode. De reden achter het feit dat het, het heeft een microprocessor die een rol speelt om automatisch over te schakelen naar de modus drijven nadat de batterij volledig is opgeladen. Dus zelfs het LED-lampje schakelt van rood naar groen nadat het volledig is opgeladen. Het is gemakkelijk op te slaan, is lichtgewicht, heeft krokodillenklemmen en een accu tester ook. Het kost ongeveer 67,00 dollar.
Silverline Trickle Charger: Deze Silverline heeft een modelnummer 634004 die toevallig een 12 volt lader weer. Haar voornaamste gebruik is op te laden accu’s die 12 volt auto-accu in het systeem van het voertuig. Het hebben van een 500mA constante output lader, is dit apparaat geïnstalleerd met een 1,6 meter lange kabel en een paar krokodillenklemmen. Het kost ongeveer £ 4,00.
Zonne-energie accu druppellader: Dit is een 12V 1.5W druppellader die typisch is ontworpen om lood-zuur accu’s van 12V druppelen en nog steeds draagt ​​geen add-on kost. Het is absoluut ideaal voor toepassingen zoals boten, auto’s, campers, caravans, enz. Deze zonne-energie acculader ook uitwisselbaar connectoren en een ingebouwde diode die zeker helpt om een ​​omgekeerde lading te voorkomen dat de accu van de auto om het zonnepaneel heeft tijdens de nacht mode. Het kost ongeveer £ 9,00.

Dus na het lezen van dit schrijven, ik hoop dat voordat u de batterij problemen in uw auto, dit apparaat met de naam druppellader en uw voertuig (en) om te zitten ideale vermijden te kopen!

Hoe kan ik Car problemen op te sporen
Car Audio Tips voor probleemoplossing
Laat Autostoeltjes verlopen
Remleiding Reparatie
Emergency Brake lampje blijft branden – Wat te doen?
Gesmede Wielen Vs. Gegoten wielen
Dynamo Probleem Diagnose
Top 10 snelste auto’s in de wereld
Olie Pan Pakking
Hoe maak je een Frozen automagneten Open
Wieluitlijning Kosten

Leave a Reply