Auto Batterij vervangen

Hoewel niet cent procent, de kans op het opsporen van de auto startproblemen helemaal naar beneden om wat fout met de batterij bestaan, en als de storing is iets groots, dan is de persoon is achter met geen andere keus dan om hetzelfde te vervangen. Alvorens te kiezen om de auto batterij te vervangen door een nieuwe, moet men er zeker van dat het echt moeten worden vervangen. Immers, het doorbrengen van een behoorlijke hoeveelheid geld en tijd op het vervangen van de accu van de auto, alleen om te beseffen dat het probleem niet was met de batterij, maar een andere component, kan volkomen frustrerend.

Car Battery Replacement Procedure

In het geval van kleine problemen, zoals sulfaat opbouw of het batterijniveau laag is heb je niet om een ​​nieuwe batterij te kopen, alleen reinigen of het opladen zal het probleem in verband met het op te lossen. Als u een nieuwe accu van de auto te kopen, moet u ervoor zorgen dat u het juiste model te kiezen. Idealiter moet je oversteken controleer de specificaties met die op de oude batterij. Controle voor de afmetingen is ook belangrijk, zoals accu’s zijn er in verschillende soorten en maten van vandaag. Hieronder zijn stap-voor-stap instructies die u moet volgen om uw auto batterij te vervangen door een nieuwe.

Veiligheid Gear: Het belangrijkste bij het werken in de kap van het voertuig is het gebruik van veiligheidsuitrusting, zoals een veiligheidsbril en handschoenen. Veiligheidsbril zijn noodzakelijk als je te maken met elektrische componenten die de neiging tot vonken produceren. Handschoenen, daarentegen, zijn nodig omdat deze batterijen bevatten zwavelzuur die schadelijk kunnen zijn voor de huid.

Eerste Bereiding: Je kunt beginnen met het parkeren van de auto op een plat vlak, en zorg ervoor dat u de handrem te gebruiken. Open de kap en zoek de batterij. Dit zal niet een moeilijke taak als de batterij bevindt zich in een gemakkelijk toegankelijke hoek in de motorkap.

Het identificeren van de Terminals: Voordat u de oude batterij, identificeren van de positieve en negatieve aansluitingen zoals u zult hebben om goed te hechten ze aan de nieuwe batterij. Ten behoeve van de identificatie van de positieve pool zal worden gekenmerkt door (+) teken, terwijl de negatieve terminal zal worden gekenmerkt door (-) teken. Als ze niet gemarkeerd, moet u idealiter markeer ze met de respectievelijke tekenen, zodat je niet later in de war raken.

Het verwijderen van de Terminals: altijd eerst de minpool, zoals het loskoppelen van positieve pool eerst toe de kans op kortsluiting in de auto’s elektrisch systeem. Deze klemmen zijn bevestigd aan de batterij met klemmen. Met behulp van een sleutel kunt u los te maken van deze klemmen en schuif de klemmen van de terminal posten van de batterij.

Verwijder de batterij: Volgende taak is om de batterij uit de batterijhouder, waarvoor u moet alle schroeven die het te hechten aan de houder te verwijderen. Je moet ook een nota van het feit dat, hoewel de batterij kan lijken vrij klein in omvang, is het aanzienlijk zwaar.

Nieuwe batterij Installatie: Nu dat de oude batterij is verwijderd, de helft van de taak wordt uitgevoerd. Vervolgens moet u de nieuwe batterij te plaatsen in de batterijhouder en plaats alle schroeven op hun respectievelijke plaatsen. Indien nodig, reinig de batterijhouder voordat u de nieuwe batterij.

Sluit de Terminals: Volgende stap in de richting van de auto vervangen van de batterij is om terug te zetten op de klemmen naar hun respectievelijke plaatsen. Idealiter moet u ook het reinigen van de klemmen voordat u ze aan de accu. Bij het aanbrengen van de klemmen, bevestig dan eerst de pluspool. Schuif de klem op de terminal na en draai deze met behulp van een sleutel. Herhaal hetzelfde proces met de negatieve pool.

Gebruik Lithium Grease: Nadat u klaar bent met het vervangen van uw oude auto batterij door een nieuwe, kunt u een aantal lithiumvet van toepassing op de terminal om accuklem corrosie te voorkomen. Nadat u klaar bent met de auto vervangen van de batterij, kijk maar om ervoor te zorgen dat alle elektrische componenten van de auto goed werken.

Door het vervangen van uw accu van de auto op uw eigen, kunt u overal op te slaan tussen de $ 30 tot $ 150 die u anders zou besteden aan het krijgen van het vervangen van een professional. Daar deze taak een stuk eenvoudiger dan u denkt, een gemakkelijkere manier te komen is om enkele eenvoudige onderhoudsprocedures tips te volgen en al die auto-accu problemen op afstand te houden.

Auto’s
Auto Detailing
Best Car Battery
Best Car Battery Charger
Auto Veiligheid Ratings
Beste Sedan for the Money
Oorzaken van piepend geluid tijdens het rijden
Auto problemen met oververhitting
Fuel Tank Cleaning – Benzine Tank Cleaning
Gemiddelde Car Battery Life
Car Audio Wholesale Distributeurs

Leave a Reply