Auto Brake Problemen

Voordat u uw auto op een schijf, moet men ervoor zorgen dat de remmen goed werken. Als de remmen niet in goede staat, moeten ze worden gerepareerd in een zo vroeg of men kan eindigen in de problemen dat zelfs kan kosten een leven.

De auto rem is zeer belangrijk voor de chauffeur wordt gebruikt voor het vertragen of stoppen van de auto. Het kan moeilijk zijn de kooi als het sterk afremmen probleem. Auto remmen kunnen van verschillende types en worden geïnstalleerd door de fabrikant, volgens de snelheid van de auto. Schijfremmen en trommelremmen worden vaak gebruikt in de meeste auto’s. Sport en moderne auto’s worden geleverd met schijfremmen zowel aan de voorkant, de achterkant, of beide. Deze remmen zijn geïnstalleerd door de hoge snelheid van de auto, en zijn zeer effectief in het vertragen van de snelheid of stoppen van de auto. Auto’s die eerder werden vervaardigd kwam met een trommelrem systeem als hun snelheid was relatief lager dan die van moderne auto’s. Bovendien werd de schijf remsysteem niet volledig ontwikkeld op dat moment. Trommelremmen zijn echter minder effectief dan schijfremmen. Elke vorm van nalatigheid in de auto problemen kunnen maken een zware reparatiekosten. Sommige problemen zijn niet zo lastig, maar kan leiden tot problemen, zo niet verholpen. Laten we bespreken een aantal van de gemeenschappelijke remproblemen en manieren om zich te ontdoen van hen.

Piepend geluid van Remmen
Een piepende geluid van remmen duidt niet op een oneigenlijk gebruik van de auto remmen, maar kunnen hun slijtage aan te geven. Als u gewekt door een hoge toon piepen wanneer u op het rempedaal, kan het probleem liggen in de remblokken. Het piepen geluid is van de fabrikant techniek van verhuur van de bestuurder weten dat de remblokken zijn versleten en moeten worden vervangen. Als het geluid niet zo luid of slechts af en moet men om te controleren op vuil en stof in de pads. Dit probleem kan verholpen worden door het wassen van de auto op een geautomatiseerde wasstraat station. Er kunnen vele andere problemen, zoals lage kwaliteit van de rem voeringen, onjuiste remschoenen, slechte staat van achterplaat, gebroken klemveren, onjuiste uitlijning van de rem-experts, enz. Als er een continue gepiep van het wiel, het wiel lagers kan in gebreke is gebleven. Als het piepen geluid, zelfs wanneer u niet de remmen van toepassing, dan is de remblokken zijn bijna versleten en kan niet meer gebruikt worden. Als dit probleem niet is opgelost, kan het een negatief effect op de remschijven ook.

Zwakke Remmen
Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt om de vloer, de remmen zijn niet zo effectief als ze normaal zou moeten zijn. Dit kan vanwege het lage remvloeistof. Vul de remvloeistof op een geschikt niveau. Water in de remvloeistof kan ook een probleem dat verlies in remkracht veroorzaakt. Remblokken kunnen worden gedragen, zelfs als er geen piepen van het wiel, wat aangeeft dat ze moeten worden vervangen.

Hard rempedaal
Als u op het rempedaal en het gevoel dat het te moeilijk is, kan er een vacuüm probleem. De rembekrachtiger maakt gebruik van vacuüm om de remmen werken. Indien er een lek in het vacuümsysteem, de negatieve druk die nodig is niet aanwezig. Het vacuüm systeem moet worden gecontroleerd op lekken. Een slechte rembekrachtiger kan ook een probleem als het pedaal is hard. Er kan ook een mogelijkheid van het onvermogen van de remvloeistof naar een bepaald deel in het remsysteem bereikbaar door een obstructie.

Pedaal Eenvoudig Pressed zonder enig effect
Als u het rempedaal indrukken om de vloer en het heeft geen effect op de remmen, de remvloeistof moet worden gecontroleerd. Er kan lucht in de vloeistof die ook kan dit probleem. Een slechte hoofdremcilinder kan een mogelijke oorzaak voor de remmen geen druk hebben zijn. Het ergste hoofdremcilinders is dat ze niet kunnen worden gerepareerd en moeten worden vervangen.

Intermitterende Actie van Remmen
Wanneer u remmen, worden ze verondersteld om te reageren in een glad en gelijkmatig manier. Als het pedaal wordt ingedrukt voor een langere duur, en de auto krijgt remvermogen voor een tweede en verliest de macht van de volgende, mogelijk, de remblokken en-schijven zijn te wijten. Als de schijven zijn gegaan slecht, ze moeten worden vervangen. Maar disc vervangende moet altijd worden gedaan in paren en niet eenzijdig.

Dus voortaan, als u over elk probleem in verband met auto remmen, ervoor te zorgen dat de diagnose is gesteld en bevestigd zo vroeg mogelijk die problemen zou voorkomen in de toekomst. Het wordt sterk aanbevolen aan service en periodiek controleren van de auto remmen voor enig mogelijk probleem.

Hoe vaak naar Remblokken vervangen
Auto Oververhitting Oorzaken
Hoe maak je een Car Battery kopen
Batterij van de Auto Corrosie
Hoe maak je een band te verwisselen
Hoe een Alternator Change
Symptomen van een Bad Throttle Position Sensor
Alloy Vs. Steel Wheels
Vliegende auto’s
Remklauw Reparatie
Muffler Tips Installatie

Leave a Reply