Auto Levensduur batterij

Afhankelijk van onderhoud en andere factoren onderstaande kan een accu sterven u zelfs in een jaar, maar aan de andere kant kan ook goed werken voor 5 jaar of meer.

Auto hebben verschillende onderdelen stroom die wordt geleverd door een batterij nodig. Over een periode van tijd, deze batterijen uitputten zelf en we moeten hen gebracht. Maar na een langgerekte periode van tijd, het opladen van uw batterij niet meer werken, en u kan nodig zijn om een ​​nieuwe te kopen voor jezelf. De accu van de auto vecht een dubbele slag, aan de ene kant om langer te leven en aan de andere aan de macht alle nieuwe constructies dat uw auto sieren. Terwijl nieuwe technologie heeft bijgedragen aan de batterij meer toegerust om meer macht te behandelen, de toename van het stroomverbruik van geavanceerde voertuigen brengt de hele strijd weer terug bij af.

Er zijn verschillende factoren die hun rol te spelen bij het beïnvloeden van de levensduur van de batterij. De kwaliteit van de batterij zelf en het gebruik opzij, veel ook afhankelijk van de totale onderhoud van de auto en de batterij. De gemiddelde levensduur van een accu van de auto in de wereld van vandaag wordt gezegd dat het ongeveer 5 jaar of zo. Maar dit kan minder of meer afhankelijk van verschillende factoren.

Het weer
Veel auto-accu’s worden geleverd met het klimaat specificaties. Het zegt op de batterij wat is de minimale temperatuur waarbij de batterij begint zonder al te veel moeite. Dus als je woonachtig bent in de koudere delen van de wereld, krijg je een batterij die zal werken in de klimatologische omstandigheden van de plaats. Veel mensen kopen de auto in een warmere stad en dan verhuizen naar een ander, veel kouder stad en het gezicht auto problemen terwijl het proberen om te starten. Dus dit is een belangrijke tip om in gedachten te houden.
Gebruik
Overmatig gebruik van de accu van de auto kan drastisch levensduur van de batterij. Dus niet testen. Houd de koplampen uit wanneer je ze niet nodig hebt, niet toeteren te veel en houden de AC en de stereo uitgeschakeld als de auto niet loopt. Houden van alle batterijen onderdelen van de auto ‘op’ wanneer de auto motor niet draait zal levensduur van de batterij een stuk sneller.
Accu slijtage
De wijze waarop en periodes van opladen en ontladen directe invloed op de levensduur van de batterij. Telkens wanneer een accu leeg is, is er een verlies van metaal uit de schotels, precies zoals het is. Als er echter een onregelmatigheid in dit proces neemt de levensduur nadelig. Bijvoorbeeld, als de toezichthouder voor het opladen van een defect, als de accu wordt overladen, indien het lozen periode (periode van gebruik) wordt verlengd tot na de maximale termijn, vergroot u de slijtage van uw batterij. Als je blijft ontladen van de accu te lang, is er een reactie genaamd ‘sulfatering’ dat gebeurt in de batterij, die permanent door hem geleden schade. Andere opmerkelijke factoren zijn onder meer ondeskundig gebruik van de batterij, onjuiste plaatsing van de batterij in de auto, waardoor het kan worden rammelde op ruwe wegen.
Onderhoud
Regelmatig onderhoud van de accu gaat een lange weg in het verbeteren van zijn leven. De volgende keer dat u uw auto te sturen voor het onderhoud van het station, zorg ervoor dat de man de batterij controleert. De batterij lijn en de terminals moeten worden schoongemaakt en onderhouden optimaal te benutten is, zodat het geen problemen in de toekomst te geven. Verkrijg het water in de batterij bijgevuld en zorg ervoor dat de batterij goed opgeladen wanneer u de levering van uw voertuig.

Hoewel deze waren slechts een paar eenvoudige tips, zal ze nog een lange weg in het verhogen van uw levensduur van de batterij. De autoaccu een elektrochemische inrichting en dus moet worden nagekeken en vaak gecontroleerd om optimale prestaties. Dus niet te negeren auto reparaties! En indien het door dit te doen, je levensduur van de batterij zal toenemen, waarom dan niet?

Solar Car Battery Charger
Hoe werkt een Koppelomvormer Work
Uitvinding van het wiel
Klikkend geluid bij het starten van een auto
Auto Windows werken niet
Car Battery Testing
Car Top bagagedrager
Veiligheid aan boord Checklist
Symptomen van een Bad Fuel Pump
Kilometerteller Reparatie
Auto Onderhoudsschema

Leave a Reply