Auto Luidsprekers Installatie

Het merendeel van de auto’s deze dagen komen met een geïnstalleerde audiosysteem. Echter, veel auto-eigenaren niet tevreden met de fabriek luidsprekers mee te gaan met de auto. Fabriek speakers voorzien van een flatscreen geluid en veel distortion. Bovendien zijn in de fabriek luidsprekers zijn de zwakste onderdelen van de auto en kan niet aan vele jaren. Dit laat de auto-eigenaren met de keuze van het upgraden van de speakers van hun auto stereo-installatie.

Het installeren van hoge kwaliteit luidsprekers in uw auto verbetert niet alleen de geluidskwaliteit, maar verhoogt ook de levensduur van uw audiosysteem. Luidsprekers installatie is niet zo moeilijk en vereist een paar eenvoudige tools die u waarschijnlijk rond uw huis.

Hoe kan ik Car Luidsprekers installeren

Het installeren van de luidsprekers is een vrij eenvoudige baan en kan worden bereikt in ongeveer een uur of zo. Het vereist slechts een paar eenvoudige hulpmiddelen en basiskennis van elektrische bedrading of autoreparatie. U kunt de klus te klaren door een professionele, maar de installatie kosten zijn hoog en kan zwaar zijn op je zakken. Het beste zou zijn om ‘doe het zelf’! Volg deze eenvoudige instructies en krijg je saaie speakers vervangen!

Dingen Vereist:
Schroevendraaier sets
Multi-use schroeven
Boor
Föhn
Wire crimper
Soldeerbout
Wire stripper
Dopsleutel set
Elektrische tape
Een scherp mes
Super lijm

Tips:
Stap 1: Het belangrijkste ding om te doen voordat je begint installating is te lezen van de instructies voor uw specifieke luidsprekers.

Stap 2: Verwijder het deurpaneel en grill die de oude luidsprekers. Voor dat je nodig hebt om eerst de deurpaneel popper.

Stap 3: Het gebruik van de juiste schroevendraaiers, schroef de oude speakers en koppel alle aangesloten bedrading. Zodra de oude luidsprekers zijn losgekoppeld, trek ze uit hun bevestigingen.

Stap 4: Uw nieuwe speakers moeten nu worden geïnstalleerd in plaats van de oude. Als u van plan bent om de zelfde oude fabriek bedrading gebruiken voor uw nieuwe luidsprekers, de taak is uiterst eenvoudig.

Stap 5: Het gebruik van een föhn en een heat gun, verwarm de Dynamat voor montage op de deur. Toepassen en lijm op de deur oppervlak waar u de luidspreker te installeren. Afpellen de achterkant van de Dynamat en installeren op het oppervlak van de deur. Gebruik een roller om het materiaal op het oppervlak op een strakke hechting te verzekeren.

Stap 6: Sluit de luidspreker harnas om uw nieuwe luidsprekers, zorgvuldig aanbrengen van de juiste aansluitingen. Soldeer of krimp van de draadverbindingen als uw installatie vereist. Stel de luidspreker in de opening en opnieuw installeren op de montage. Test uw nieuwe luidsprekers door het spelen van de muziek-systeem.

Stap 7: Als ze werken prima, het is tijd om alles terug te zetten! Plaats de grill vast door de schroeven goed en de deur. Uw nieuwe luidsprekers zijn nu geïnstalleerd en klaar om te spelen luid!

Was dat niet eenvoudig? Echter, elke auto heeft zijn eigen type luidsprekers installatieproblemen en dus is het aanbevolen dat u de instructies in de handleiding aandachtig door te lezen.

Car Window Replacement Cost
Meest betrouwbare auto merken
Controleer Batterij van de Auto
Car Stereo Wiring
Brandstof Drukregelaar Problemen
Remklauw vervangen
Beste Sedan 2012
Vervang Oliecarter
Audio Books
Wielen
Olie Pan Pakking

Leave a Reply