Auto Motor Problemen

Motor is het hart en de ziel van uw auto. Mengt brandstof en lucht, comprimeert ze en ontsteekt het mengsel aan een kracht die wordt gebruikt om de auto te maken. Het grootste deel van een motor is de cilinder, waarin brandstof en lucht worden toegevoerd. De zuigers in de cilinders omhoog en comprimeren de brandstof-en luchtmengsel. Als het mengsel wordt samengeperst, de bougies aanslaan. De verbranding neerwaartse kracht de zuigers, drijft een krukas, aan de auto as.

Problemen in een automotor

Er kan een aantal redenen zijn, waarom een ​​auto motor mogelijk niet goed functioneren. Hier zijn enkele van de meest voorkomende problemen die zich kunnen voordoen in uw auto motor.

Bad Fuel Mix: Bad brandstofmix kan leiden als gevolg van de aanwezigheid van bepaalde onzuiverheden in de brandstof, of omdat het brandstofsysteem is het niet verstrekken van de juiste hoeveelheid brandstof naar de brandstofmix. Een slechte brandstofmix kan ook optreden wanneer de luchtinlaat is onjuist, wat leidt tot meer lucht in de brandstofmix dan de brandstof.
Gebrek aan compressie: Het is belangrijk dat de lucht en brandstof goed comprimeren, zodat het mengsel kan worden ontstoken. Defect compressie kan optreden, indien er een gat of lekkage in de cilinder of zuigerveren versleten zijn, waardoor lucht of brandstof lekkage voorbij de zuiger wanneer het mengsel wordt gecomprimeerd. Falen van de inlaat-en uitlaatkleppen voor voldoende afdichting, ook zal leiden tot lekkage van lucht of brandstof.
Gebrek aan Spark: De vonk is belangrijk te ontsteken de lucht-brandstofmengsel. Als de bougie of de draad die leidt tot hij versleten is of gescheurd, kan een vonk niet worden veroorzaakt. Voor het lucht-brandstofmengsel te ontsteken, de vonk moet gebeuren op het juiste moment. Als de vonk te vroeg of te laat in het contactslot cyclus, zou de brandstof niet branden.
Oververhitting van de auto: Het koelsysteem voorkomt dat de motor oververhit raakt, zoals te veel verwarming vermindert de efficiëntie van de motor. Een defect koelsysteem kan te wijten zijn aan een lekkage in het koelsysteem, slechte prestaties van de ventilator of versleten V-snaren.
Veranderingen in de tandwielkast met oliesoorten en Kwaliteit: De oliesoort en olie type dat wordt gebruikt voor een auto is, moet zo per bedrijf aanbevelingen. Een auto motor kan reageren, tonen een probleem, als de olie van de juiste kwaliteit en het type wordt niet gebruikt. Vocht of vuil in de olie kan ook belemmeren de prestaties van de motor.

Problemen oplossen Auto Motor

De belangrijkste oorzaken van motorproblemen, zijn versleten of verstopt auto-onderdelen. Versleten onderdelen kan leiden tot oververhitting van de motor, motor stijgende en andere problemen. Bijvoorbeeld, beschadigde afdichtingen en kleppen veroorzaken overtollige brandstof verbruik. Daarom is het raadzaam dat de motor moet regelmatig worden gecontroleerd op versleten of beschadigde onderdelen. Indien dat er is gevonden, dan moet worden gerepareerd of vervangen. Men moet ook voorzichtig zijn dat alle onderdelen van de motor van de auto zijn schoon en ontstopt. Bijvoorbeeld, als de olie filters niet schoon zijn, dan zal de stroming belemmeren van motorolie die op hun beurt de efficiency van een automotor. Het is altijd nuttig om de handleiding te lezen en de aanbevelingen op te volgen voordat u repareren of vervangen van een deel van een automotor. Men moet altijd onthouden, dat het toevoegen van een onderdeel van een auto-motor die onverenigbaar is met het type en merk van de motor kan de motor van de auto beschadigen.

De verbrandingsmotor die wordt gebruikt in auto, is een gevolg van de inspanningen die Daimler en Benz Duitsland. Naast aandrijven auto wordt toegepast in talrijke andere doeleinden. Inspanningen zijn op efficiëntere motoren, die meer stroom te voorzien door het consumeren van kleinere hoeveelheid brandstof te maken.

Laat Autostoeltjes verlopen
Auto Oververhitting
Veiligheid aan boord Checklist
Auto Brake Problemen
Auto Motor Problemen
Lamborghini Geschiedenis
Hoe maak je een Car batterij op te laden
Hoe te batterijpolen schoon
Car Power Window Repair
Olie Pan Pakking
Alloy Vs. Steel Wheels

Leave a Reply