Auto onderhoudskosten

Er is zoveel te doen met een auto, als het gaat om onderhoud. Meteen vanaf een kleine baan van het controleren van de bandenspanning om een ​​uitgebreide revisie, de kosten variëren in een zeer breed assortiment. U kunt agressief hebben gerekend voor het kopen van een auto u overwegen een koopje. Maar, overweegt u het feit dat de jaarlijkse kosten voor onderhoud zijn waarschijnlijk al uw plannen te saboteren. Voordat je gaat voor een buy, is het altijd raadzaam om de kosten van onderhoud van auto’s per mijl in aanmerking nemen. Deze dagen zijn er veel standaard kosten vergelijkingen die in diverse auto tijdschriften of websites. In de meeste gidsen, maakt u kennis met de gemiddelde onderhoudskosten die de functies van de verschillende taken zoals motor reparatie, transmissie of vervanging van auto-onderdelen te zien. Hier is een lijst van enkele van deze taken expliciet rekening, samen met hun respectieve kosten.

Wasstraat
Hoewel het de eenvoudigste en goedkoopste auto een baan, moet worden vermeld als een vorm van auto-onderhoud. Car wash kunnen meestal kost ergens tussen de $ 5 – $ 10 per wasbeurt.

Motorolie, luchtfilters en brandstoffilters
Dit is een zeer belangrijke routine die nodig is om de motor gezond. Controleren en indien nodig vervangen van motorolie, luchtfilters en brandstoffilters is een taak die wordt voorgesteld door de meeste automonteurs om motorschade karakter en verhogen het leven te behouden. Deze taken vormen een aanzienlijk deel van de jaarlijkse kosten voor onderhoud van de auto. Gebruik altijd een goede kwaliteit merk motorolie, bij voorkeur een synthetische olie behandeld met additieven die de controle wrijving te helpen. Het is aangeraden om de motorolie te veranderen na regelmatig, vooral voor een lange reis. Een olieverversing kost doorgaans tussen de $ 70 – $ 120.

Lucht-en brandstoffilter systemen ervoor te zorgen dat schone lucht en brandstof het brandstofinjectiesysteem binnenkomt, en daarmee zorgt ervoor dat er geen schade wordt toegebracht aan de motor. Als het gaat om kosten, lucht-en brandstoffilters zijn vrij vergelijkbaar, echter, luchtfilters zijn iets goedkoper dan brandstof filters. Luchtfilters kosten normaal gesproken in de range van $ 10 – $ 15 terwijl brandstoffilters kan oplopen tot $ 25.

Band Alignment en luchtdruk
Banden zorg nodig, alsmede regelmatig onderhoud. Het houden van banden goed opgepompt en op de juiste druk helpt het verbeteren van uw brandstofverbruik. Lage bandenspanning, minder dan benodigde druk zal meer weerstand tegen reizen en te veel druk zullen de banden maken aan het risico van lekken. Het is raadzaam om de luchtdruk in de banden op wekelijkse basis te controleren. Juiste uitlijning en luchtdruk kunnen verbeteren gas kilometers met maximaal drie procent. Voor de meeste Amerikaanse auto’s een wiel baan kost ongeveer $ 60, die over het algemeen bandenspanning controle omvat. Dit is een taak die de onderhoudskosten per maand beïnvloedt.

Schorsing Work
De schorsing mechanisme is vrijwel alleen verantwoordelijk voor de gladheid en comfort in de auto. Echter, het systeem vereist ook een veel zorg en check-up. Ook al standaard auto suspensies hebben een lange levensduur, moeten ze worden vervangen om de acht tot tien jaar, of zelfs minder als je veel off road rijden. Het vervangen van een veersysteem kan kosten iets tussen de $ 1000 – 2000 of meer in het geval van high-end luxe auto’s en SUV. Een schorsing uitlijning kan kosten rond de $ 60 – 100.

Batterij
Hoewel de batterij toevallig een van de belangrijkste component van een auto, wordt de zorg gemakkelijk genegeerd. Periodieke bijvullen van gedestilleerd water en met de juiste zorg kan levensduur van de batterij te verhogen met maximaal een jaar. Drie van de gemeenschappelijke batterij groepsgrootte – 24, 65 of 75, kan variëren van $ 50 voor een goedkoper model aan 90 $ – 120 voor een premie batterij, samen met een 2-3 jaar vervangen van de batterij garantie.

Motor Tuning
Een 4-takt motor moet worden afgesteld voor een optimale prestatie. Voor een basis tuning-up baan, kunnen de cijfers worden $ 30 voor low-end auto’s en kan oplopen tot $ 100 voor duurdere auto’s. Vaker wel dan niet een auto te repareren station plekken gebreken in de motor tijdens het stemproces, die extra uitgaven nodig heeft om te herstellen van deze gebreken.

Arbeidskosten
Elke gedaan reparatie-of onderhoudswerkzaamheden worden toegevoegd door met de arbeidskosten van het werkstation. De meeste stations af te zien deze heffingen voor ongeveer een jaar of twee vanaf het moment van aankoop van een nieuwe auto, maar dat is natuurlijk de periode waarin de auto minimaal onderhoud vereist. Deze lasten op arbeid mogen niet expliciet worden genoemd als je naar een workshop, dus zorg ervoor dat je ze overwegen alvorens het voertuig.

In het geval dat, uw auto garantie nog geldig is, bent u waarschijnlijk een stuk te slaan. De meeste onderdelen en arbeidsloon kosten worden verdisconteerd binnen de garantieperiode. Er zijn veel meer taken die gewoonlijk worden uitgevoerd, maar minder frequent, in vergelijking met de hierboven besproken taken. Deze omvatten koppeling, rem, uitlaat, radiator werk, enz.

Dit zijn de belangrijkste taak break-ups die cumulatief optellen tot de totale auto-onderhoud kosten te geven. Na een goede rij-praktijken en regelmatige check-ups kan drastisch omlaag brengen uw uitgaven.

Hoe te kogelgewrichten vervangen
Kleine auto’s 2012
Muffler Tips Installatie
Keyless Entry System voor Auto’s
Remklauw Reparatie
Versnellingsbak problemen
Master Cylinder Repair
Achter vervangen van de remblokken
Het verwijderen van Deurpanelen
Band Ratings: Snelheid Waardering en Load Index
Auto Remmen

Leave a Reply