Auto Oververhitting Oorzaken

Mannen en vrouwen houden van hun auto’s. Sommigen van hen zijn zo geobsedeerd door hun auto’s die ze eigenlijk voor hun auto te nemen als hun baby’s. Nu is het voor de hand dat uw auto zal een maandelijks onderhoud en reiniging te zorgen dat het soepel loopt en altijd helpt u om een ​​veilige rit. Na al uw auto is een machine en soms, ga machines slechte veroorzaakt diverse problemen. Een van de meest voorkomende auto problemen, dat de eigenaren ontmoeting, is de auto oververhit. Dit artikel, op auto oververhitting oorzaken, vertelt u waarom uw auto te heet wordt.

Auto oververhitting kan ruïneren een perfecte familie-uitstapje. Tijdens het rijden, moet je gezien hebben vele malen een auto die geparkeerd aan de zijkant en rook uit de motor. Dat komt omdat de motor oververhit raakt en de auto enige tijd nodig heeft om af te koelen. Als u denkt dat een defecte motor van de auto is een mogelijke oorzaak dan heb je gelijk, maar hoe zit het als de motor in orde is, wat kan leiden tot de motor oververhit raakt.

Oorzaken van Car Oververhitting

Als u vindt dat uw auto wordt oververhitting problemen, is het belangrijk dat je tot op de bodem van deze zaak. Er zijn veel dingen die kunnen in aanmerking worden genomen als uw auto wordt geconfronteerd met het probleem van de auto oververhitting. Sommigen van hen zijn hieronder vermeld.

Radiator Probleem
Als uw auto radiator is niet schoon gehouden goed, dan kan het bijdragen aan de auto oververhitting. De auto radiator is verbonden met fijne metalen vinnen aan de buitenkant voor het uitbreiden van het koeloppervlak. Na verloop van tijd raken deze vinnen verstopt met stof, vuil en insecten. Deze lamellen kunnen worden gereinigd van de tegengestelde richting is de achterzijde van de radiator. Als je ziet dat de vinnen zijn gebogen dan kunnen ze worden rechtgetrokken door een ijzerzaag blad.

Stuck Thermostaat
Een vastgelopen thermostaat kan echt ertoe leiden dat uw auto oververhit raken. Het kan vast komen te zitten of bevroren in een gesloten positie dus, het blokkeren van de vlotte doorstroming van de koelvloeistof via uw automotor. Wilt u ervoor zorgen dat uw thermostaat in orde is, dan is het aangeraden om de bovenste radiateurslang te voelen. Als je eenmaal de motor te starten, moet de bovenste radiator warm en als het niet warm, dat betekent dat er een probleem met de thermostaat.

Controle Antivries
Sommige klanten klagen van auto oververhitting tijdens het stationair draaien. Dit komt omdat er verkeerde circulatie van de antivries. Antivries helpt bij het houden van de temperatuur van de motor onder controle in de winter door te voorkomen dat het vriespunt. In de zomer doet net het tegenovergestelde, het regelt de oververhitting van de motor in de warmere maanden. Het is altijd aan te raden om te kijken onder uw auto een keer per maand om te zien of het is dat iemand je plassen of vlekken wanneer het geparkeerd.

Auto Oververhitting bij AC is op
Als u lijdt aan een defecte auto waterpomp, dan is het heel goed mogelijk dat het inschakelen van de auto AC kan uw auto oververhit raken. De waterpomp is een zeer belangrijk onderdeel van het interieur van uw auto koelsysteem. Het is voornamelijk verantwoordelijk voor het doen circuleren koelvloeistof door de motor om uw auto af te koelen van binnenuit.

Hoop dat u nu begreep de verschillende auto oververhitting oorzaken. Het is zeker ook een een kleine zaklamp, een fles water, antivries en remvloeistof te houden in de auto. Basiskennis over deze problemen met oververhitting kan u helpen geld te besparen en een reis naar uw auto garage. Als uw auto nog steeds loopt warm, brengt u het naar een monteur voor een snelle controle.

Stickers voor Auto’s
Dynamo Problemen
Auto Reparatie Schattingen
Auto stereo installatie
2011 Nieuwe Volkswagen Beetle
Hoe ABS Remmen werken
Hoe wordt Remmen Bleed
Toerenteller Problemen oplossen
Problemen met een kilometerteller
Power Windows niet werken
Remleiding Reparatie

Leave a Reply