Auto Oververhitting

Als je echt goed over nadenkt, auto-onderhoud en reparatie is een strijd tegen twee van de oude vijanden van alle machines, die warmte en wrijving. Wat brengt in een auto-motor is overmatige hitte en wrijving. Car oververhitting is een ernstig probleem dat moet worden aangepakt zo snel mogelijk voordat het veroorzaakt teveel schade, wat resulteert in een hoge garage kosten. In dit artikel presenteer ik de eerste symptomen van auto oververhitting, samen met zijn belangrijkste oorzaken.

Het ligt in de aard van motoren dat zij een enorme hoeveelheid warmte die verloren. Er is geen manier waarop je kan neerhalen geproduceerde warmte, maar het kan worden verdreven door de koelvloeistof mechanisme. Dat komt omdat de wetten van de thermodynamica staat dat entropie in de vorm van warmte verloren kan verminderen nooit. Dat betekent niet alle warmte die in de verbrandingsmotor gebruikt voor auto werken. De efficiƫntie van verbrandingsmotoren vallen in het traject van 22% tot 27% alleen. Elke auto interne mechanisme is zodanig ontworpen dat een koelvloeistof continu blijft circuleren omheen. Als u een auto gebruiker en zijn nog niet behandeld een auto oververhitting probleem nog niet, moet u overwegen jezelf gelukkig!

De gevolgen van oververhitting kunnen zijn gruwelijk. Niet alleen kan het ernstige schade aan de interne mechanisme, maar kan ook leiden tot pre-ontsteking. Het ergste schade die u kunt maken is een opgeblazen koppakking of een totale motorstoring. In de volgende regels, bespreek ik de symptomen van auto oververhitting die u moet weten, gevolgd door een discussie over de belangrijkste oorzaken.

Symptomen van Car oververhitting

Een van de belangrijkste oververhitting symptomen is de gloeiende van de koelvloeistof van de motor licht. Een andere indicator is natuurlijk de motor licht ingeschakeld. Bij oververhitting blijft voor een lange tijd, de motor niet meer gewoon om te functioneren op een punt en als je de motorkap opent, je wordt begroet met dampen. Een oververhitte motor plotseling de stroom uitvalt tijdens het rijden en zal een hoop lawaai te maken. Laten we nu kijken naar de oorzaken van oververhitting van de motor te hebben.

Auto Oververhitting Oorzaken

Een motor koelvloeistof systeem is een complex mechanisme en de eventuele interne problemen kan een auto oververhit raken. Hier zijn enkele van de belangrijkste oorzaken om kennis te nemen van.

Koelvloeistof lek
Als er een lek van koelvloeistof en de niveaus naar beneden gaan, dan is het koelsysteem niet werken. Bijgevolg de hoeveelheid warmte onttrokken de motor steeds minder, wat leidt tot oververhitting auto. Dus, als u een koelvloeistof lek, krijgen direct laten controleren van een auto service center. Sommige mensen melden auto oververhitting bij stilstand als gevolg van de lekkende koelvloeistof.

Beschadigde koppakking
Een beschadigde koppakking kan een lekkage van koelvloeistof die kan mengen met de motorolie, terugbrengen van de efficiency van de koelvloeistof mechanisme. Controleer of er een lekke koppakking als u aanhoudende auto problemen met oververhitting.

Radiator Fan Breakdown
Een andere reden voor oververhitting motor van de auto’s kan een uitsplitsing van de auto radiator ventilator die de warmte drijft in de richting van de radiator zijn. Dus de radiator ventilator functie moet worden gecontroleerd. Als de auto oververhit raakt tijdens het stationair draaien, dan kunt u om de radiator ventilator gecontroleerd. Als de auto oververhit raakt wanneer ac is, dan moet je de radiator controleren op verstopping en ook de thermostaat.

Waterpomp Failure
Een andere reden zou de volledige mislukking van de auto waterpomp die de koelvloeistof rijdt rond de motor. Als dit het geval is, dan moet gaan waterpomp vervanging van herstel zo spoedig mogelijk.

Auto oververhitting kan worden aangepakt, door het verrichten van regelmatig onderhoud. Het is essentieel dat de motor koelsysteem regelmatig gecontroleerd zoals rechtstreeks op de gezondheid. Een goed functionerend koelsysteem is alles wat je nodig hebt om ervoor te zorgen dat de auto problemen met oververhitting nooit opduiken!

Batterij van de Auto Onderhoud
Auto problemen met oververhitting
Top 10 snelste auto’s in de wereld
Wanneer Shocks vervangen
Auto Dynamo Problemen
Vermogen Window Regulator Reparatie
Auto Interieur
Disc Vs. Trommelremmen
Controleer Batterij van de Auto
Heater Core Instructies voor vervanging
Anti-lock Brake Problemen

Leave a Reply