Auto Problemen met de batterij

De accu is een belangrijk onderdeel van de elektrische installatie van een auto. Als het tijd gebruikt, zijn prestaties neigt te verslechteren, waardoor batterij problemen. Er zijn maar weinig soorten van auto-accu’s, die het onderhoud en regelmatig onderhoud vereisen om te functioneren zoals verwacht, terwijl de onderhoudsvrije die behoefte aan een directe vervanging. Er zijn veel problemen die door een slechte accu ontstaan. Laten we bespreken waarom de batterij degradeert, welke problemen ontstaan ​​als gevolg van een ter ziele gegane of zwakke batterij, en wat kan worden gedaan voor het onderhoud doel.

Redenen voor Problemen met de batterij

De auto van de batterij kan blijken slecht als je hebt verschoven van een plaats van warm klimaat naar een plaats die vrij vriespunt. Als de auto blijft in een bevriezing sfeer voor een aanzienlijke hoeveelheid tijd, maar mogelijk niet werken. In dat geval zal de hoeveelheid energie nodig dan de hoeveelheid energie in de batterij. Een andere oorzaak voor een slechte batterij is de slijtage die het heeft doorgemaakt tot heden. Dit geldt ook voor de lading en ontlading cyclus die is een belangrijke reden voor de batterij verzwakking. De accu ook inefficiënt uitgevoerd, indien het is onderworpen aan fysieke beschadiging door een ongeval of andere redenen als zodanig. Geen kier in de accu kan leiden in het zuur lekt. Ook zijn er andere redenen voor een zwakke of slechte batterij, zoals onjuiste montage en overlading.

Batterij Probleem Symptomen

De belangrijkste symptomen van een batterij zwak zijn de koplampen draaien dimmen of de motor niet starten. Als de koplampen snel verliezen hun helderheid na deze geactiveerd worden, betekent dit dat er een probleem is met de batterij. Als u de sleutel voor het starten van de auto en er is een klikkend geluid, dit betekent gewoon dat het ontstekingssysteem is prima functioneert, maar de batterij heeft niet de benodigde stroom om het doel te dienen. De airconditioner of verwarming zal ook niet werken tot hun beste, als de batterij bijna leeg is.

Tips om Car Battery problemen te voorkomen

Om de batterij problemen in uw voertuig te voorkomen, doe een periodieke controle op de kabels en aansluitingen voor eventueel vuil of chemische accumulatie. Controleer of de batterij corrosie of losse verbindingen, die een van de belangrijkste redenen voor de batterij niet in staat om de benodigde stroom te houden. Als u vindt wat vuil of accumulatie op de klemmen en kabels, veeg deze dan onmiddellijk af met een reinigingsmiddel of een mengsel van zuiveringszout en water. Om optimale prestaties te krijgen van de accu, moet u er zeker van of het goed wordt geladen, aangezien zowel overladen en undercharging kan schade toebrengen aan het. In het geval van een onderhoudsvrije accu, zal het indicatielampje op de hoogte wanneer u nodig hebt om een ​​vervanger te krijgen. Als uw auto is voorzien van een normale batterij, bent u verplicht om gedestilleerd water te vullen om de batterij cellen te vullen. Diagnose van een batterij die leeg raakt kan worden gedaan met behulp van een digitale multimeter of gewoon controleren op een lek.

Degenen die zich afvragen hoe een auto batterij te vervangen moet weten dat dit een vrij eenvoudige taak en kan zeker worden gedaan als een doe-het-zelf-project. Je hoeft niet eens nodig van gereedschap. Zoek de batterij, verwijder terminal kabels, het vuil en de accu corrosie indien aanwezig, installeert nieuwe batterij, sluit terminal kabels, en controleer of het werkt. Zorg ervoor dat u verbinding maakt met de positieve en negatieve punten goed naar de terminal.

Honda vs Toyota
Batterij Terminal Corrosie
Car Paint
Band Ratings: Snelheid Waardering en Load Index
Remote Car Starter Installation
Vervangen van Auto Thermostaat
Wat is een Toerenteller
Front End Alignment Kosten
Hoe wordt olie Leak Fix
Car Battery Tester
Auto problemen met oververhitting

Leave a Reply