Auto Reparatie Tips

Als je zoveel geld uitgeven aan het kopen van een auto, hoeft u niet eens van de gedachte van beschietingen uit meer op de auto reparaties. Echter, er zijn zoveel auto problemen die zich kunnen voordoen. U rijdt uw auto zeer veilig, maar u kunt niet bepalen hoe anderen rijden. Terwijl je zou veel aandacht besteden aan auto-onderhoud, zal kleine autoreparaties nodig van tijd tot tijd. U kan nodig zijn om krassen of deuken repareren van uw auto of of repareren Vervang een beschadigde auto-onderdeel. Autobezitters vaak uiteindelijk betaalt een hoop geld op garage. Ze kunnen echter wat geld besparen als ze leren van de basis auto repareren tips. Hoewel het zou verstandig zijn om de complexe problemen te laten aan opgeleide monteurs, kan de eenvoudigere worden behandeld. Hieronder zijn enkele tips die u zullen helpen uitvoeren garage op uw eigen.

Gemeenschappelijke auto problemen en repareren Tips

Vraagt ​​u zich af hoe u kleine auto reparaties uit te voeren? Hieronder zijn enkele van de gemeenschappelijke auto problemen die de meeste autobezitters worden geconfronteerd en ook instructies voor het oplossen van deze problemen.

Flat Tire
Weet je hoe je een lekke band te repareren? Hebben we niet al in deze situatie en meestal opgewekt onze handen in hulpeloze wanhoop? Laat me je vertellen hoe je een lekke band te veranderen. In de eerste plaats, over aan de kant van de weg en parkeer de auto op een vlakke ondergrond. Trek aan de noodrem en neem de lug moersleutel, jack en reservewiel uit de kofferbak. Plaats de krik onder de auto lijnrecht naar de lift wijst zoals aangegeven in de handleiding. Verwijder de naafdop en draai de wielmoeren. Geleidelijk opkrikken van de auto tot aan de flat is van de grond. Verwijder nu de wielmoeren en trek de lekke band. Re-positie het reservewiel de aanpassing van zijn gaten met de wielbouten. Nu laat de aansluiting tot aan de wielen op de grond. Draai de bouten en plaats de naafdop. Nu wegrijden en vergeet niet om uw flat snel hersteld.

Auto start niet
Als uw auto niet start, pop-up van de kap. Neem een ​​kijkje op de polen van de batterij. Als er tekenen van corrosie dan konden ze hebben gegeten in uw kabels. Zorg ervoor dat u regelmatig de accupolen van deze corrosie te reinigen. Als alle ziet er prima uit, dan is het mogelijk dat uw batterij opraken van lading, zo ja dan krijgen opgeladen. Op sommige momenten, de motor draait, maar start niet. Ten eerste zorg ervoor dat je genoeg gas hebben in de tank. Geef alle brandstofleidingen een grondige lopen door. Zorg ervoor dat ze allemaal op hun plaats zitten en goed aangesloten. Kijk naar de belangrijkste bedrading. Als alles in plaats kan het een ernstige elektrische of mechanische probleem. Het zou beter zijn om u te laten een monteur de diagnose van het auto probleem.

Krassen op auto
Koop een primer en een touch-up verf die uw auto verf baan past. Zorg ervoor dat de primer is een kleur lichter is dan je touch-up verf. Was en dan zand het gebied. Verwijder vuil uit de schuren en deel van de scratch. Breng nu het lichaam verbinding bij voorkeur met behulp van een plastic mes. Zodra de verbinding verhardt zand en dan breng de primer. Zodra de primer droog is van toepassing de touch-up verf en laat ze drogen. Volg deze instructies en je auto ziet er zo goed als nieuw!

Dent op Auto
Als de deuk is klein, kunt u de volgende instructies om zich te ontdoen van de deuken. U kunt gebruik maken van een houten blok op de gedeukte gebied en zachtjes versloeg de deuk van binnenuit met behulp van een rubberen hamer. Soms is de deuk zou pop en vul het gedeelte als voorheen. Dit helpt als de deuk toegankelijk is. Toepassing van droog ijs in het midden van het ingedeukte oppervlak zal ook helpen bij het verwijderen van kleine deuken. In het geval dat de deuk niet toegankelijk is, hebt u een uitdeuken kit. Het bezit komen van een rubber zuiger en druk deze tegen de deuk om een ​​zuigende werking te creëren. Dit zal zeker helpen bij het trekken van de deuk uit. Als dit niet werkt, kunt u ook boren een gat door het midden van de deuk en plaats vervolgens de deuk reparatie tool erin te trekken uit de deuk.

Dit was wat informatie over gemeenschappelijke auto problemen, samen met manieren om deze problemen aan te pakken. Terwijl u kunt een autoband of reparatie krassen of deuken op te lossen, zou het het beste om de diensten van een professioneel adviseur als u niet in staat om het probleem te identificeren.

American Cars Vs buitenlandse auto’s
Anti-lock Braking System
Diagnose knarsend geluid wanneer het draaien van uw auto
ABS Remmen Problemen oplossen
Keyless Entry System voor Auto’s
Actie Auto Antenne
Mp3-spelers
Auto Muffler Reparatie
Veiligste auto’s
Auto Reparatie Tips
Custom Car Audio Systemen

Leave a Reply