Auto Reparatie Vragen

Bij volwassen mannen te ontmoeten, is het ofwel ongeveer NFL, Fietsen, Honkbal, Vrouwen (natuurlijk!) en auto’s. Van de nieuwste high-end auto’s aan hun eigen sedan of converteerbaar zijn of pick-up truck, is er een reeks van auto types voor hen om over te praten. Ik moet niet teveel, toch?! Dan, standaard, veel van de tijden het gesprek eindigt niggling over garage en problemen van hun auto’s en ga zo maar door. Hier zijn een aantal gemeenschappelijke Veelgestelde vragen met betrekking tot auto te repareren.

Gemeenschappelijke Auto Reparatie Vragen en antwoorden

Q # 1: Wat zijn de dingen in de auto-onderhoud checklist je moet zien voordat u de auto van de oprit?

Antwoord
Het eerste ding, dat is de meest voor de hand liggende is de brandstof controle. Eerste zorgen voor voldoende brandstof in de tank en dan gaan we door naar de accu. Het is goed om te controleren of de accu van de auto is voldoende opgeladen, voordat je de auto uit de garage. Het zal een goed idee om het niveau van de koelvloeistof controleren of je zou gaan op een lange expeditie. Zie ten slotte als de remblokken in orde zijn.

Q # 2: Wat moet de manier van handelen als je een check engine lampje op je dashboard?

Antwoord
De check engine lampje gaat branden wanneer er iets mis is met betrekking tot de motor. Als u hebt geprobeerd het controleren en tot vaststelling van de waarschijnlijke oplossingen voor dit probleem, dan is het laatste redmiddel is om het naar een monteur. Hij zal sorteren van uw probleem door het analyseren van wat is het probleem. In heel wat gevallen kan het probleem niet zeer ernstig zijn, maar deze auto problemen moeten ergens worden opgelost.

Q # 3: Als de auto wordt genomen om de monteur, is het verplicht om alle suggesties en aanbevelingen op te volgen?

Antwoord
Als je een goed idee van welke staat uw auto is, kunt u weg te doen met de onnodige ‘add-ons’ voorgesteld door de monteur. Het is duidelijk dat de monteur en de adviseur zou extra inkomsten ontvangen als u verleiden tot het krijgen van die add-ons. Daarom is het zeker niet een must om zich te houden aan elke suggestie of auto te repareren informatie van hem.

Q # 4: Wanneer is het de juiste tijd om te overwegen vervangen van de banden?

Antwoord
Cords gezien door de rubber, banden met slijtage-en uitstulpingen, frequente lekke banden en een flink aantal zijn de aanwijzingen dat je nodig hebt om de banden te wisselen. Als er een kleine hoeveelheid loopvlak op banden, is het tijd om ze te vervangen.

Q # 5: Wat zou de reden voor de piepende remmen zijn? Betekent dit dat de remmen pads zijn een probleem hebben?

Antwoord
Ja, er is een kans dat uw remblokjes kan worden versleten of er is niet genoeg remvloeistof. Waarschijnlijk dat moet worden uitgecheckt.

Q # 6: Waarom werkt de starter crank? Of in eenvoudige woorden waarom wordt niet gebruikt bij het starten?

Antwoord
In dit geval kan uw probleem een ​​dode batterij. Om dit probleem te controleren, kunt u gebruik maken van een batterij tester. Dit zal u helpen te vertellen of de auto accu leeg is of in een werkende staat. Als de batterij is in goede staat, kan de starter-monitor moet worden gezien voor enige fout, samen met startkabels en dingen die met haar verbonden zijn.

Nou, je kunt niet echt omgaan met alle auto reparatie vragen in een keer en in feite het zal echt een moeilijke vraag om dat te doen! Maar ik kan bedenken auto te repareren schattingen die moeten worden bewaard in het achterhoofd tijdens een auto-reparatie in het bijzonder wanneer genomen aan een monteur.

Grappen uit elkaar, auto reparatie verzekering is een ander aspect dat is een belangrijk als het gaat om auto te repareren. Maar autoverzekering zal komen in beeld als uw auto ernstige schade als gevolg van een omstandigheid, zoals een ongeval of de wil ondergaat.

Dus al met al wat vragen komen tijdens de automatische reparatie, hangt af van hoe u de auto en hoeveel je gebruikt en te onderhouden! All the best!

Vervang een Dynamo Belt
Hoe kan ik Auto deurvergrendeling vervangen
Schuifdak Installatie
Hoe een Dynamo vervangen
Toerenteller Problemen oplossen
Bumper reparatiekosten
Auto stereo installatie-instructies
Snelheidsmeter werkt niet goed
Hoe maak je een Car Battery kopen
Car Alarm Systems
Remblokken vervangen

Leave a Reply