Auto Roest verwijderen

Zelfs een kleine verroeste gebied op uw auto is genoeg om zijn looks verpesten. Hetzelfde kan indien genegeerd gaan op de verspreiding en grotendeels schade aan de auto oppervlak. Auto ontroesten is niet echt een moeilijk proces zo veel verwondering. Het verwijderen van roest, zodra u merkt dat het is de beste manier om uw auto te houden van verdere schade. Dus ongeacht hoe klein de verroeste gebied is, kunt u het zo snel als je kunt vast. Als u zich afvraagt ​​over de kosten, dan laat me je vertellen dat je moet niet uw auto naar een garage of aan de professionals voor het krijgen van deze klus te klaren. De reparatie is een gemakkelijk te taak te doen en natuurlijk ook u kunt werken. Alleen als de schade groot is moet u overwegen een professionele hulp voor de beste afwerking. Else, met behulp van de juiste producten en volgen van de juiste procedure, kunt u de klus te klaren door jezelf. Een korte uitleg:

Verzamel de Material

Om te beginnen, in de eerste plaats moet u uw auto te parkeren in de schaduw en geef het een schone was. Markeer nu de roestige plekken en gebieden die moeten worden gerepareerd. Ook het verzamelen van de benodigde materialen, zodat u niet hoeft te stoppen in-tussen dit proces van garage. Alles wat je nodig hebt is een staalborstel, 220 grit schuurpapier, metalen grinder, primer, auto verf, roest-remmer, zachte doek, plastic, plakband en autowas. Zorg ervoor dat u de beste kwaliteit auto producten te kopen.

Scrub and Sand Het

Start de procedure door schrobben van de roest op je auto oppervlak. Gebruik een gaas of een scrub om de roest grondig te verwijderen. Vergeet niet om terecht te werken aan de getroffen gebieden, waaronder 1-2 duim er omheen. Nu zand de verroeste gebied en sommige gebied eromheen met schuurpapier op een effen oppervlak hebben. Dit zal u helpen om uit de verf en primer ligt tussen de verroeste gebieden. Zorg ervoor dat u alle van de beschadigde gebieden. Vervolgens gebruikt u de metalen grinder op deze blootliggende metaal van uw auto oppervlakte en ga naar de volgende sectie.

Prime en Paint

Het is tijd om de auto patch die je hebt gewerkt op schilderen. Voordat u dat doet, krijgt de gebieden rond het gemaskeerd op de juiste manier met behulp van kunststof platen en afplaktape. De verroeste gebieden die in de buurt van de chroomafwerking van uw auto, ook moeten worden gemaskeerd op de juiste manier. Nu, van toepassing een roestwerend middel op deze gebieden voordat je prime en schilderen. Gebruikt volgens aanwijzingen van de fabrikant. Dit product helpt toekomstige bescherming. Zodra het droog is, breng dan een laag primer en wacht tot het droogt volledig uit. Nu is het tijd voor de touch-up procedure. Zorg ervoor dat u de juiste kleur schaduw en type dat goed combineert met de omringende autolak kleur te kiezen. Zorgvuldig toe te passen op het beschadigde oppervlak bedekken. U kunt zich aanmelden 2-3 lagen als nodig is. Zorg ervoor dat u te wachten tussen de lagen te drogen.

Finishing Touch

Zodra de verf droogt uit, is het tijd om de plastic vellen af ​​en plakt verwijderen en wassen van uw auto. Breng ook een kwaliteit autowas om terecht af van de taak.

Ik weet zeker dat je een idee van hoe de auto roest te repareren en je bent klaar om het uit te proberen snel, toch? Nou, als je nog steeds niet zeker van zijn dat u kunt werken aan dit project, kunt u uw auto naar een garage voor hetzelfde. Het is het beste om het probleem opgelost zo snel mogelijk om uw auto roest-vrij en zien er fantastisch te houden.

Symptomen van een Bad Throttle Position Sensor
Hazard Lights
Auto Detailing
Auto Veiligheid Ratings
Hoe kan ik Auto deurvergrendeling vervangen
Batterij Terminal Corrosie
Radiator Fluid
Automotive Tips voor probleemoplossing
Natte cel batterij
Hoe een Dynamo vervangen
Hoe te Schijfremmen wijzigen

Leave a Reply