Auto start niet – FAQ

Jacob heeft een prachtig cabriolet. Hij vindt het heerlijk en doet zijn best om te zorgen voor het. Jacob heeft een vast schema: hij wakker om 6 uur, geldt voor een joggen. Gets terug naar huis met 7 uur, neemt zijn douche. En hij eet zijn ontbijt en voor een scherpe 8 uur vertrekt hij naar kantoor. Hij neemt een half uur te bereiken kantoor. Welke is de perfecte timing, want zijn kantoor begint om 8.30 uur. Dit is zijn dagelijkse schema dat hij religieus volgt. Op een mooie winterochtend Jacob komt naar zijn auto om 8 uur, zoals altijd. Echter, zijn geliefde auto niet starten.

Laten we eens kijken de vragen die opduiken in het achterhoofd van Jacob, en de antwoorden daarop.

De eerste gedachte die komt in het achterhoofd iemand is de reden waarom wordt mijn auto start niet?. Een veel voorkomende angst is dat de auto niet start in de tijd en de rest van de dag zal worden besteed in het oplossen van problemen is. De sleutel hier is om je koel, als de auto niet te starten zijn er verschillende controles die u kunt doen om de ernst van de situatie te diagnosticeren.

Vraag: Wat is de deal, waarom niet mijn auto te starten?
Antwoord: Er kunnen verschillende redenen voor uw auto niet starten. Eerste vraag die je moet jezelf afvragen is, heeft het brandstof? Open de brandstoftank en te controleren. Als er brandstof u kunt blijven. Als er geen brandstof dan niet proberen om de auto te starten. De auto start niet en het gebrek aan brandstof kan luchtbel vorming in de tank veroorzaken, wat leidt tot verdere problemen.

Vraag: Ik heb brandstof, maar toch ben ik auto startproblemen in de winter geconfronteerd, waarom?
Antwoord: Bij koud mistig weer, vaak auto’s hebben problemen beginnen. Op zulke momenten is het beste dat je kunt doen, zorg ervoor dat is krijgt goede werking. Houd het goed geoliede en aangewakkerd. Het zal beginnen na een paar pogingen. Niettemin, als het niet niet benadrukken de motor, met de auto naar een monteur en krijgen gecontroleerd. Een beetje warm-bedrading moet doen de truc.

Vraag: Alles is op zijn plaats, maar de startmotor doet crank niet, waarom?
Antwoord: Alle lijkt op zijn plaats, maar eigenlijk is het niet. Als de startmotor niet slinger niet betekent dat er een probleem met de startmotor. Wat betekent dat uw batterij niet is opgeladen of is defect. Als uw batterij is ook perfect in orde (dus controleer uw accu voordat u start), dan is het probleem zou kunnen liggen in uw contactslot. Eenvoudig gezegd, de schakelaar disfunctioneel is en niet katalyseren van de ontsteking. Als u een van de handgeschakelde auto’s, zal er een schakelaar op het koppelingspedaal. In dit geval zal de auto te starten alleen als deze schakelaar wordt ingedrukt. Dus als er een probleem met het koppelingspedaal, zal de auto niet starten.

Vraag: Er is deze klik wanneer ik probeer om de auto te starten, maar geen crank, waarom is dat?
Antwoord: Meestal de reden voor het ontstaan ​​van dit probleem is een slechte batterij. Als uw batterij niet is opgeladen, zal je tegenover de klik, maar geen crank probleem. Toch is er een mogelijkheid dat uw batterij is prima, en je zou nog steeds geconfronteerd met dit probleem. In dat geval ligt het probleem in startrelais, kabels of de startmotor. Dus krijgen ze gecontroleerd (alleen als je absoluut zeker over de functionaliteit van uw batterij).

Vraag: Er is een klik, is er een slinger. Maar waarom is de compressie niet te houden?
Antwoord: Als uw auto is de klik en crank, betekent dit dat er geen probleem is in uw motor. Het werkt prima. Nu zult u dan vragen, waarom zal de auto niet starten? Op zulke momenten, gewoonlijk het probleem is met de brandstofleiding, tank, slechte brandstof, verstopte brandstof scherm of een slechte brandstofpomp relais. Een andere mogelijkheid zou een probleem met de ter ziele gegane bobine, schakelaar, collector, rotor, of de verdeelkap zijn. Er is ook een kleine kans dat er een probleem is, zoals gebroken distributieriem of versnelling en lage compressie.

Vraag: Ok! Ik ben begonnen met de auto, nu! Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik niet zo’n aanfluiting weer gezicht?
Antwoord: Dit is de eenvoudigste van allemaal. Zoals u wellicht al hebt gelezen in de beschrijving, zorg voor uw auto. Zorg ervoor dat er altijd brandstof boven kwart capaciteit van de tank. Zorg ervoor dat u de batterij opladen om de 2 maanden. Krijg een olie check gedaan op regelmatige tijdstippen. Het belangrijkste van alles, krijg je auto onderhouden om de 2 – 3 maanden.

Dus, ik geloof dat al uw vragen worden beantwoord. Dit is waar ik aftekenen. Zorg goed voor je auto en het zal u waar u moet zijn. Bon Voyage, mon ami!

Tire Alignment Kosten
Car Scratch Repair
Hoe vaak naar Remblokken vervangen
Vermogen Window Regulator Reparatie
Hoe kan ik Auto deurvergrendeling vervangen
ABS lampje blijft branden
Het verwijderen van Deurpanelen
Dynamo Problemen oplossen
Keyless voor programmeren op afstand
Snelste Street Legal auto ter wereld
Geen driver Car

Leave a Reply