Auto startproblemen

Stel je vroeg wakker, klaar, en van plan om te gaan werken of een uitje met de familie, en je auto start niet. Het is zeker het begin van een slechte dag. Mensen gebruiken auto’s voor reizen heen en weer. In hun drukke leven, is er geen tijd voor auto startproblemen. Auto ontsteking problemen kan zeer frustrerend zijn, wat kan leiden tot u te laat voor kantoor, te annuleren of uit te stellen uw picknick plannen, of je in een staat waar u ze nodig hebt om iemands auto lenen of vragen om een ​​lift. Er zijn vele redenen voor een auto om niet te starten, die moeten worden vastgesteld. De problemen kunnen variëren van de accu naar de sensor. Er zijn een aantal tests die moeten worden uitgevoerd voor vaststellen van het probleem, sommige zijn zeer eenvoudig maar sommige hebben automonteur. De auto start niet kan een veel voorkomend probleem in koude winters als de motor wordt zo koud.

Dingen die nodig zijn om de motor te starten

De startmotor draait de motor op, die behoefte heeft aan een fatsoenlijk opgeladen batterij, een startmotor en een starter circuit in werkende staat. Brandstof gemengd met lucht is een noodzakelijk bestanddeel voor de motor te starten. Er moet ook een doeltreffende vonk de brandstof en lucht mengsel te ontsteken zijn. De kleppen van de motor te kunnen openen en op het juiste moment sluiten. Er moet een juiste compressie in de cilinders. Een normale compressie die nodig is om de auto te starten 120-170 psi. De motor start niet als het een lagere dan 70-80 psi. Als de auto niet start, worden een of meer van de bovengenoemde dingen ontbreekt.

Voorwaarden van een No-start Engine

De Starter niet Crank
Als er geen krukas van de motor bij het start terwijl er een probleem in de startmotor die in staat is de motor te starten. Een dode of bijna lege batterij kan een mogelijke reden voor zijn. Maar als je zeker weet dat de accu is prima, en de auto is niet lopende band nog steeds, kunnen er vele redenen voor. Het meest voorkomende probleem is van de contactsleutel die problematisch kan zijn. Er kan een verkeerde of slechte verbinding met de draden die de startmotor te controleren zijn. Er is een ‘neutrale veiligheidsschakelaar’ geïnstalleerd in automatische transmissie auto’s die het mogelijk maakt de starter om te werken alleen wanneer de versnellingsbak in een ‘park’ of ‘neutrale’ positie. Wanneer de schakelaar defect of shifter niet in de benodigde positie, de startmotor niet crank. Auto’s die handgeschakelde versnellingsbak hebben een schakelaar op het koppelingspedaal die het mogelijk maakt de auto alleen starten wanneer het pedaal wordt ingedrukt. Als er een probleem met de koppeling pedaal, zal de starter niet functioneren.

Starter Klik maar geen Crank
Een lege of bijna lege batterij kan een reden zijn als je alleen een normale klikgeluid van de starter, maar geen crank horen. Als de batterij goed is, kan er defecten in het startrelais, kabels of de startmotor.

Crank maar de motor start niet
Er kunnen verschillende thema’s als de motor niet start nadat u hoort een slinger. Dit betekent dat uw starter heeft geen probleem. Er kunnen problemen met het brandstofsysteem als een slechte brandstofpomp, brandstofpomp relais, of een verstopte brandstof scherm. De motor elektronisch systeem kan ook in gebreke is gebleven met problemen in de krukas sensor, cam sensor, luchtstroomsensor, vermogensrelais, of de motor computer. Er kunnen een aantal ontstekingssysteem gebreken, zoals een ter ziele gegane bobine, schakelaar, collector, rotor of verdeelkap. Er is ook een kleine kans op problemen die een gebroken distributieriem of vistuig en lage compressie op te nemen.

Ter voorkoming van dergelijke auto startproblemen, moet men ervoor zorgen dat er voldoende brandstof in de tank, een geïnstalleerde goed opgeladen batterij, en genoeg motorolie. Periodiek onderhoud en controle van de auto moet ook worden gedaan door een erkende professionele monteur.

Remklauw Reparatie
Actie Auto Antenne
Fuel Tank Cleaning – Benzine Tank Cleaning
Autofabrikanten Lijst
Car Audio Wholesale Distributeurs
Remblokken en Remschijven Kosten
Oorzaken van piepend geluid tijdens het rijden
Auto dvd-spelers
Car Scratch Repair
DIY Car Repair
Stickers voor Auto’s

Leave a Reply