Auto Towing Equipment

Als het gaat om het trekken van een auto of een ander voertuig, de eerste prioriteit is de veiligheid van het voertuig. Auto trekhaak is van hulp, terwijl de aankoop van een nieuwe auto, het bijwonen van een motor show of verhuizen naar een nieuw huis met meer dan een auto. U bent wellicht ook behoefte aan een trekhaak in slechtste auto problemen zoals uw auto raakte geblokkeerd of vastgezet in het midden van de weg. De apparatuur voor het slepen van zijn vele, wat het meest belangrijk is het kiezen van een juiste is om de veiligheid van auto te garanderen.

Populaire Apparatuur voor Car Towing

Of u nu huren of kopen van auto trekhaak, rekening houden met de aard en de redenen voor het slepen. Alleen dan, zult u in staat om de juiste Slepen en bergen materiaal te selecteren voor uw auto. Bekijk eerst de verschillende mogelijkheden van het voertuig trekhaak en analyseren van hun voor-en nadelen. U moet rekening houden met de omvang, kosten, gewicht draagcapaciteit van de trekhaak en het remsysteem voor het gebruik in geval van nood.

Vlakke of Aanhangwagen: Flatbed trekhaak is gewoon een grote vrachtwagen met een flatbed aangesloten. De termen flatbed en auto aanhanger worden als synoniemen gebruikt, aangezien beide gekenmerkt door het gebruik van stevige trailers. Voor het slepen van de auto, en opgewekt en geplaatst in de flatbed of de trailer. De trailer wordt dan aan de achterkant van een vrachtwagen, die het voornaamste doel van het slepen van de trekhaak dient. Dus, met een aanhangwagen of een flatbed, alle wielen van het getrokken voertuig blijven boven de grond.

De flatbed wordt meestal geconfigureerd op een lage hoogte niveau met uitgebreide hellingen voor gemakkelijk laden en lossen van het voertuig. U kunt een auto aanhanger of huren van dienstverleners of kopen voor een paar duizend dollar. Hoewel het is duur, de duurzaamheid, veiligheid en gemak van gebruik is onvergelijkbaar met andere apparatuur. In feite is een aanhangwagen beschouwd als een van de meest ideale trekhaak voor het bewegen over een lange afstand.

Car Dolly: Een ander soort uitrusting voor slepen auto wordt de auto dolly of sleep dolly. Het wordt gebruikt als een populaire methode van tweewielige slepen. In tegenstelling tot een flatbed trekhaak, alleen de twee voorwielen van de auto zijn boven de grond. Het is het meest geschikt voor het slepen van voorwielaandrijving auto’s, waarbij de maximale motorvermogen wordt gebruikt op de voorwielen. In vergelijking met auto trailers, een auto dolly is een minder dure optie, hetzij voor het huren of kopen. Toch is een auto dolly heeft bepaalde nadelen. Bijvoorbeeld, de banden die de grond raken hebben draagt ​​en scheuren, waardoor de duurzaamheid.

Flat Trekhaak: Flat slepen wordt een andere methode, waarbij alle vier de wielen van de auto of voertuig de grond raken. Het wordt ook wel aangeduid als vier wielen naar beneden slepen. Flat slepen wordt meestal gebruikt voor het slepen van recreatieve voertuigen, in plaats van het uitvoeren auto’s. De trekhaak voor vlakke trekker moet sterk genoeg zijn om het gehele gewicht van de auto te dragen. Gezien dit, zijn er bepaalde klassen die worden gecategoriseerd op basis van het gewicht draagcapaciteit van de auto trekhaak. Vandaar, terwijl de keuze voor deze platte trekhaak, selecteert u de juiste klasse die geschikt zijn voor uw auto.

Remleiding Reparatie
Muffler Reparatie Kosten
Oorzaken van piepend geluid tijdens het rijden
Car Exhaust System
Vervang Oliecarter
Hoe maak je een Car Battery installeren
Bad Dynamo Symptomen
Hoe werkt een Koppelomvormer Work
Antivries Lek
Hoe maak je een Flat Tire Fix
Best Car Battery Charger

Leave a Reply