Auto Veiligheid Ratings

In het jaar 1769, de stad Parijs ingenomen met het eerste door stoom aangedreven auto (fardier à vapeur), uitgevonden door Nicolas-Joseph Cugnot, maar de stad niet te lang wachten op de eerste auto crash. Twee jaar later, de stoom-aangedreven auto, gedreven door Cugnot, crashte tegen een muur. Mary Ward de eerste persoon was om te sterven in een auto-ongeluk, in Ierland, op 31 augustus, 1869. Ze werd snel gevolgd door een andere bestuurder die zijn auto crashte op 25 februari 1899, in Londen.

In de jaren 1930 zijn twee medische professionals, Claire L. Straith en CJ Strickland, kwam met een suggestie. Zij stelden dat de inzittenden van de auto gebruik veiligheidsgordels, terwijl het reizen, het dashboard van de auto worden opgevuld om letsel te voorkomen de inzittenden gegooid tegen het, als gevolg van de impact van de botsing. Strickland ging naar de grondlegger van de Automobile Safety League van Amerika te worden. In 1934, General Motors, om aan te tonen hoe veilig zijn auto’s waren, voerde een barrière slagproef. Auto veiligheidsmaatregelen in een of andere vorm, werden opgenomen in auto’s door de fabrikanten. General Motors kwam met de snelheidsmeter, elektrische koplamp, volledig stalen body, breukvast voorruit, zijramen-wacht deur balk, airbags, enz. Een andere autofabrikant, Saab, de veiligheid van vliegtuigen maatregelen toegepast om zijn auto’s, en geïnstalleerd veiligheid kooien. Mercedes-Benz, met het oog op veiligheid van auto’s te garanderen, maakte het een punt om crash-test prototypes van alle auto’s als gevolg van voor de lancering. De Verenigde Naties, door middel van een orgaan voor de veiligheid van auto’s, het initiatief genomen, en levensreddende maatregel als veiligheidsgordels werden geïntroduceerd op de markt.

Automobile Standard Safety Ratings

Afhankelijk van de prestaties van de auto in veiligheidstests worden ratings toegekend aan de auto. De National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA), een Amerikaanse bureau dat werkt onder de Department of Transport (DOT), is verantwoordelijk voor de crashtests. Een auto goed te presteren in de frontale en zijdelingse botsing crash testen, rollover weerstandsmetingen, en dynamische stabiliteit testen verplicht gesteld door NHTSA, is een 5-sterren rating toegekend. De laagste rating toegekend door NHTSA is 1-ster. Het Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) is het uitvoeren van auto-tests, zoals botsing crash test met offset barrières, sinds 1969. Verzekeringsmaatschappijen gebruiken gegevens die door IIHS, om auto-verzekering aansprakelijkheid te beoordelen.

In Japan,’s werden als AAA (best) AA naar B, C en D (laagste) afhankelijk van de veiligheid boden. De Nationale Organisatie voor Automotive Safety & Victims ‘Aid (OSA), die werkt onder het Japanse ministerie van Transport, volledig herzien in 2001. Nieuwe rating van Japan systeem maakt het verplicht voor elke auto om zich te kwalificeren door middel van drie tests, frontale, frontale offset en zijdelingse botsing. Waardering is gebaseerd op hoeveel bescherming biedt de auto aan het hoofd van de bewoner, hals, borst, buik, taille en benen. Onder de nieuwe rating systeem, is een auto bekroond met een 6-sterren, als het valt onder de categorie ‘kleine risico’, terwijl, die onder ‘zekere dood’ of ‘letsel’ categorie verdienen een enkele ster.

Voordat een auto wordt gelanceerd in de markt, ondergaat vele tests om ervoor te zorgen dat het goed is om te rijden. Deze tests worden uitgevoerd om de auto’s stevigheid te beoordelen en hoeveel veiligheid die het biedt aan de passagiers, vooral tijdens een ongeval. Een auto van de waardering hangt af van hoe hij presteert tijdens de proeven.

Crash Test: Deze test wordt uitgevoerd door autorijden tot een vaste barrière in een voorgeschreven wijze en op een vooraf bepaalde snelheid. Na de crash, is de auto gedemonteerd om informatie te verzamelen over de schade aan verschillende delen en de structuur van de auto. Op basis van deze informatie kan worden vastgesteld hoe een auto zal presteren in een crash.

Frontale Offset Crash Test: In dit type crash test, wordt de barrière oppervlak bedekt met inklapbare aluminium. Het voertuig te testen wordt verplaatst naar de dam bij 64km/hr, zodanig dat 40% van de breedte van het voertuig wordt blootgesteld aan de muur op de bestuurderszijde. Aangezien slechts een gedeelte van de breedte van de auto’s draagt ​​de volle laag van de botsing is er meer schade aan de auto. De beschadigde auto nagegaan voor de mogelijke schade voor de passagiers. Tijdens de test dummies bezetten de bestuurders-en passagiersstoel. Na de test worden de dummy’s gecontroleerd op tekenen van invloed op het hoofd, borst en benen.

Side Impact Crash Test: In deze test wordt de auto te testen stationair gehouden. Een trolley met een opvouwbare aluminium oppervlak aan de voorkant, en een gewicht van 950 kg, rammen in de auto aan de kant van de bestuurder. Zoals met de meeste botsproeven, zijn er dummy’s in de auto. Later worden ze gecontroleerd voor het effect dat het effect heeft gehad op hen. De beschadigde auto wordt geëvalueerd op de sterkte van de structuur en de afscherming is aan de dummy tijdens de test.

Tegenwoordig een auto bevat microprocessor technologie, sensoren, en vele andere dingen, die samenwerken om geavanceerde bescherming te bieden aan de passagiers. Een koper verwacht van een auto de meeste of alle van de volgende veiligheidsvoorzieningen hebben, voordat hij serieus het overwegen voor de aankoop.

Auto Veiligheidsvoorzieningen

Child Passenger Veiligheid: Een auto moet een voorziening voor het installeren van een kinderzitje te hebben. De meeste Amerikaanse staten hebben een wet die een kind tot 4 jaar en een gewicht van minder dan 40 kilo en reizen in een auto, moet worden uitgevoerd in een kinderzitje dat goedgekeurd normen voldoet. Overwegende dat, moeten kinderen onder de 16 jaar gebruik maken van veiligheidsgordels. Een kinderzitje is een auto veiligheidsvoorziening om kinderen tegen verwondingen te beschermen tijdens een auto-ongeluk, dat is een belangrijke reden voor kind doden.

Hoofdsteunen: De hoofdsteun van de voorstoelen moet van voldoende hoogte en moet dicht worden geplaatst achter het hoofd. In een kop-staartbotsing, wordt het hoofd van de persoon die in de voorstoel teruggeworpen tegen de hoofdsteun te wijten aan de impact. Een hoofd-rest met minder dan optimale hoogte zou kunnen fungeren als een steunpunt en de persoon kan nekletsel te houden.

Airbags: twee airbags ondersteund door de veiligheidsgordels kan een doeltreffende bescherming van front-inzittenden in een auto ongeluk. Lucht stroomt in de airbags onmiddellijk na de crash, en de passagier valt op hen in plaats van het stuurwiel of het dashboard. Veiligheidsgordels fungeren als verdere beperking van de passagier bewegen in voorwaartse richting.

Anti-vergrendeling remsysteem: In geval van nood, wanneer een bestuurder de druk op het rempedaal van toepassing is, heeft hij de neiging om te blijven toepassen. Dit resulteert in een vergrendeling van het wiel, en de rubber in contact met het wegdek wordt verwarmd en lost en de auto skids uit de hand. Idealiter zou een druk uitoefenen op de pedaal los om de rotatiesnelheid van het wiel te verminderen. Als dit herhaaldelijk gedaan, zal dit resulteren in verminderde snelheid zonder ruimend onbeheersbaar. Nieuwe auto’s gebruik maken van microprocessors op het rempedaal, die vermijdt slippen pompen.

Traction Control: Traction control wordt beheerd door een microprocessor in auto’s met geavanceerde technologie. Tractie is de wrijving tussen de wielen van uw auto en het wegdek. Deze wrijving houdt de auto beheersbaar en veilig. Rijden op een natte weg is niet gemakkelijk, want er is waterfilm tussen het wegdek en het wiel. Het resulteert in verlies van wrijving. Vermindering van de snelheid zal het herstel van de wrijving. In een dergelijke situatie een tractiecontrole geregeld door een microprocessor corrigerende maatregelen. De microprocessor vermindert de stroom geleverd aan de draaiende wielen. Uiteindelijk wordt de wrijving hersteld, en de auto herwint haar wendbaarheid.

Inklapbare stuurkolom: Dit type stuurkolom is ontworpen om te breken en op de impact instorten. In een auto crash, wanneer een bestuurder wordt gegooid tegen het stuur, de stuurkolom pauzes en plooien. Het instort, neemt daarmee ook de binnenband en de stuuras, waardoor instortende het stuurwiel. De chauffeur ontsnapt aan de volledige impact van de crash.

Voor een autofabrikant, heeft automatische veiligheidsbeoordelingen een belangrijk punt geworden. Consumenten geven vitaal belang om de automatische veiligheid ratings, terwijl het kopen van een auto. Een auto met een lage rating, heeft geen kans om te overleven in de markt. Echter, veiligheid van auto’s niet gerelateerd is aan de hardware alleen. Het omvat discipline van de kant van de bestuurder ook. Veilig rijden is de beste maatregel kan gebruiken.

Rem reparatiekosten
Hoe vaak een koelvloeistof Flush doen
Auto Onderhoudsschema
Car Battery Tester
Kilometerteller Reparatie
Olie Leak Repair
Solar Car Battery Charger
Hoe een Alternator Change
Remschoen Vervanging
Actie Auto Antenne
Het verwijderen van Deurpanelen

Leave a Reply