Auto Windows werken niet

Soms zijn de eenvoudigste en wat onbelangrijke dingen kan ons in de knel. Neem, bijvoorbeeld, het geval van autoruiten niet. Het is niet echt een ramp, die heb je te maken met. Maar het kan echt hinderlijk zijn op keer. Ja, alleen de andere dag, mijn auto raam werkte niet, ik bedoel ze waren niet goed op en neer bewegen. Ik had mijn hart in mijn mond elke keer als ik gebruikt om eruit te komen van mijn auto als ik was van bang voor mijn winkelen wordt gestolen of bemoeid in. Misschien weet over de redenen waarom autoruiten niet werken zou helpen anderen, net als ik.

Auto Windows werkt niet

1.
Oke, is dit frustrerend je tot de kern, toch? Het venster beweegt slechts een beetje voordat hij stopt, en dat is het, punt uit! In deze situatie is het mogelijk dat de schakelaar het probleem creëert. Een lekkage of zelfs een beetje vuil is van invloed op de werking van de schakelaar. Dit probleem kan worden opgelost door het schoonmaken van de schakelaar verbinding door alcohol op een wattenstaafje in het desbetreffende gebied.

2.
Een andere veel voorkomende boosdoener is een defecte zekering box. Hier wat je hoeft te doen is controleer dan de zekeringen. Zekeringkasten gewoonlijk onder het dashboard, om specifiek aan de linkerkant van het stuurwiel. Bij een zekering werd weggeblazen, die kunnen worden geïdentificeerd door te kijken of de metalen strip in het midden is gebroken, dan gewoon je die zekering vervangen. Dit auto-onderdeel zal beschikbaar zijn in een nabijgelegen auto-onderdelen op te slaan.

3.
Dit is een situatie waar is er geen probleem met de zekering of de schakelaar. Maar de ramen geven u een moeilijke tijd. Dan, in een dergelijk scenario, misschien moet u de bedrading aansluiten op de zekeringkast controleren. Kijk of er sprake is van verliezen verbindingen en zet ze indien nodig. Je zou uiteindelijk weet waar de fout in de verbinding is, wanneer de ramen beginnen te bewegen. Daarom kunt u aan de corresponderende wagen venster problemen.

4.
Er is nog een mogelijkheid als je autoruiten niet werken. De kwestie Ik wijs, is dat van een autoruit te regulator. Het is een inrichting die de autoruit en neer beweegt. Als er een probleem in dit apparaat hier de stappen die helpt bij het oplossen van dat probleem.

Eerst moet je nodig zou hebben om de deur van het venster te verwijderen en en zoek verwijder de bouten die de toezichthouder vast te stellen naar de deur. Tijdens deze periode kan het raam handmatig moeten worden verlaagd, de bouten worden benaderd.
Weg met de oude regulator door het loskoppelen van de bedrading en vervang deze door een nieuwe die gemakkelijk beschikbaar zijn op een auto winkel.
Op dit moment, de bouten waarmee de nieuwe regulator en installeer dan de vochtbarrière die zou worden verwijderd wanneer het paneel wordt verwijderd.
Ten slotte is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de draden weer goed is aangesloten en vastgezet, voordat u de deur dicht paneel.
Nu gaan de ruitbediening schakelaar. De nieuwe regelaar moet goed werken, het oplossen van het probleem.

Last, but not least, neem dan een kijkje op de elektrische motor van het venster voor eventuele fouten. U zou vinden de motor achter het deurpaneel. Controleren, of er geen verliezen verbindingen. Als de aansluitingen zijn prima, geweldig. Maar als het probleem blijft bestaan, de enige uitweg is het vervangen van de motor.

Raadpleeg een vakman als u hebt geprobeerd alle bovenstaande en toch de autoruiten niet werken. Denk er altijd aan om te verwijzen naar educatieve van de handleiding, in geval van een probleem. Hoewel deze dingen zijn niet te tijdrovend en taai, zelfs over een kleine idee van hoe deze dingen werken zal je redden van een grote auto garage factuur. All the best!

2011 Nieuwe Volkswagen Beetle
Hoe een Dynamo controleren
Car Problems
Koplamp Lens Cleaner
Auto Onderhoud Checklist
Hazard Lights
Cruise Control Problemen
Dynamo Problemen
Problemen met een kilometerteller
Diagnose van piepend geluid bij het accelereren
DVD-speler Reviews

Leave a Reply