Automatische transmissie Problemen

Modellen van de auto met automatische transmissie die aanvankelijk waren erg eenvoudig, omdat ze waren meer afhankelijk van hun mechanische componenten. Het nieuwe ras van automatische transmissie auto’s echter afhankelijk van een groot aantal componenten – mechanische, hydraulische en elektronische – alle werken in perfecte synchronisatie. In feite is dit een perfecte synchronisatie is een sleutel tot uw auto transmissie, en verstoring van hetzelfde is wat de oorzaak van uw automatische transmissie te wankelen.

Een transmissie is het apparaat dat de energie, opgewekt door de motor naar de aangedreven wielen van uw auto via de as zendt. In front-wheel-drive auto’s vermogen naar de voorwielen, in back-wheel-drive auto’s het wordt doorgegeven aan de achterwielen, en in alle-wiel-aandrijving of 4-wheel-drive (beter bekend als een 4X4 ), wordt het vermogen dat aan alle vier de wielen in verschillende verhoudingen. Maar hoe weet je of een auto een handgeschakelde of een automatische transmissie heeft? Heel eenvoudig: Terwijl een handgeschakelde versnellingsbak auto heeft drie pedalen – koppeling, rem en het gaspedaal, een automatische transmissie auto heeft slechts twee – rem-en gaspedaal. Een handgeschakelde versnellingsbak auto heeft een versnellingspook, die wordt vervangen door een hefboom voor het parkeren, neutraal, en zich in een auto met automatische transmissie.

De motor van de auto draait best op een bepaalde toerental en de taak van de transmissie-eenheid in een auto is optimale krachtoverbrenging in elke fase met behulp van verschillende tandwielen, waarbij de RPM in een bereik. Dit is waarom je altijd gebruik maken van de eerste versnelling bij het verplaatsen vanuit stilstand. Als uw snelheid toeneemt, zult u houden verschuiven naar een hogere versnelling. U hoeft deze schakelmomenten handmatig met behulp van de koppeling en de versnellingspook in een auto met een handgeschakelde versnellingsbak. Een auto met automatische transmissie zal niet eisen dat u de versnelling wijzigingen aan te brengen, zal het automatisch doen met behulp van een scala van zintuiglijke uitrusting.

Diagnose van problemen met de transmissie is veel eenvoudiger wanneer het handgeschakelde transmissie, zo ruw verschuiven van tandwielen is de meest voor de hand liggende symptoom van hetzelfde. Wanneer u probeert handmatig te schakelen versnelling, krijg je het gevoel dat de verschuiving niet glad is. U onmiddellijk de auto naar een erkende monteur waar de storing is opgeheven, waardoor een minimale deuk om uw zak. Dit is meestal niet mogelijk een automatische transmissie, die wordt beschouwd als een nadeel van deze transmissie type. Aangezien de transmissie probleem symptomen in dit type pas duidelijk na aanzienlijke schade wordt gedaan – dat kan een beetje te laat, is de kans groot dat de schade kan groot zijn en kost je flinke som in reparaties.

Problemen met een automatische transmissie

Zoals we al eerder, de synchronisatie van de verschillende onderdelen van de automatische transmissie is belangrijk, en zonder dat, bent u gebonden aan een ruige rit ervaren. De automatische transmissie van de laatste auto bestaat uit verschillende componenten. Deze omvatten: planetaire tandwielen, het hydraulische systeem te controleren en activeren van de koppeling, de koppelomvormer die fungeert als een koppeling waardoor het voertuig tot stilstand te komen met draaiende motor en in de versnelling, de gouverneur en gaskabel monitor die detecteert wanneer aan terugschakelen (bij oudere modellen), en de boordcomputer welke zintuigen verschillende parameters waardoor het gemakkelijker nauwkeurig schakelen, en geeft u de vrijheid om te kiezen tussen de instellingen voor hoog vermogen of beter kilometers.

Hoe al deze componenten werk is een zeer complex onderwerp. De werking van al deze onderdelen in perfecte harmonie vereist hoge precisie en de seconde nauwkeurig. De storing van zelfs een component kan ongewenste gevolgen hebben tijdens de transmissie het schakelen. Glad verschuiving gebeurt er als je niet kunt horen, maar in plaats daarvan voelen als in dezelfde versnelling je de spanning plotseling naar beneden valt, maar de snelheid toeneemt. Er is iets mis wanneer je voelt de versnelling veranderen, maar tegelijkertijd ook horen een klinkende geluid van de versnellingsbak. Verder is er echt iets mis als je het gevoel een huivering bij elke versnelling. Je moet in de gaten houden ook voor de transmissie vloeistof (olie) lekkage, evenals de kleur en geur, als je om de overdracht problemen op te sporen voordat aanzienlijke schade wordt gedaan.

Taking Care of de automatische transmissie

Omdat je hebt geen rol in de schakelmomenten bij gebruik van een voertuig met automatische schakeling, de kans op het krijgen van de tandwielen defect als gevolg van menselijke fouten niet bestaan. Het belangrijkste ingrediënt dat zorgt ervoor dat de automatische transmissie het uitvoeren van zo goed als nieuw is de transmissieolie. Je weet hoe belangrijk het veranderen van de motorolie op tijd is, en de ernstige schade die kan ontstaan ​​in het geval u niet. Hetzelfde is het geval met wisselende transmissieolie, maar dit is een gebied dat vaak verwaarloosd, hetgeen resulteert in een plotselinge en ernstige schade aan de transmissie.

Als je je auto bij een bedrijf bepaald servicepunt, hoeft u zich geen zorgen te maken over de diverse olie-veranderingen die uw auto nodig heeft. Naar alle waarschijnlijkheid uw voertuigen gehele service details zullen worden gehandhaafd, en alle benodigde veranderingen en onderhoud zal worden gedaan op tijd. Het probleem is dat de meeste zal gaan naar dergelijke servicepunten alleen wanneer hun voertuigen zijn nieuw. De algemene veronderstelling is dat zodra het voertuig wordt oud, zelfs de lokale monteur zal doen. Dit is een reden waarom je moet een onderhouds-record van allemaal gemaakt onderhoud en verversen van olie te houden – vanaf de dag dat u kocht de auto. Motorolie verversen is een vast onderdeel en zal worden gedaan bij elke onderhoudsbeurt. Je moet weten wanneer deze olie het laatst werd gewijzigd en, wat nog belangrijker is, indien nodig, de volgende worden gewijzigd.

Raadpleeg de auto handleiding en volg altijd wat uw autofabrikant suggereert. Ze hebben veel gedaan van O & O om te weten wat past bij uw voertuig het best, en hoe vaak je moet de transmissie vloeistof te veranderen om problemen te voorkomen. Als de fabrikant suggereert dat je je automatische transmissie olie verversen na elke 40.000 mijl, doe het dan op tijd. Om op de veiliger kant, krijgt de olie verversen gedaan rond de 35.000 mijl merk. Dit is niet schadelijk voor op enigerlei wijze, maar zal ervoor zorgen dat de transmissie-eenheid houdt het uitvoeren van zo goed als nieuw.

Een van de belangrijkste redenen voor de problemen die zich voordoen nadat de olie wordt ververst wordt met behulp van de verkeerde soort olie. Elke fabrikant vermeldt duidelijk wat soort olie wordt gebruikt in het geval van olie verversen. Zorg ervoor dat uw monteur de voorgeschreven olie te gebruiken, en niet een of andere variant alleen gebruikt omdat de ideale olie niet beschikbaar is of de nieuwe variant is goedkoop. Met behulp van verkeerde transmissie-olie, hoe klein het verschil ook is, zou kunnen blijken uiterst dodelijk voor uw voertuigen transmissie-eenheid. Het is ook mogelijk dat uw monteur heeft verteld dat hij de voorgeschreven soort olie gebruikt, maar in werkelijkheid is gebruikte olie van een andere kwaliteit, eventueel overgebleven na het veranderen van de transmissie-olie voor sommige auto van een ander merk. Altijd maken er een punt aanwezig te zijn bij uw monteur krijgt de olie veranderd. Zorg er ook voor dat hij het oliefilter verandert. Met behulp van een oude filter vervuilen de schone olie krijgt met alle vorige oliën verontreinigingen.

Er zijn verschillende andere kleine problemen die kunnen optreden met een automatische transmissie. Adequate en tijdige zorg is alles wat nodig is om schade te voorkomen. Het merendeel van de problemen die u kunt merken dat misschien wel nopen tot enige kleine tuning. Als u merkt dat de versnelling niet verschuift soepel of verschuivingen op rare tijden, kan het probleem zijn een klein probleem met de on-board computer. Sommige instellingen kunnen hebben gekregen verstoord, het probleem veroorzaakt. Wat is meestal nodig is de configuratie van de computer resulteert in een vlottere en tijdige schakelwegen. Een vertraging bij het verkrijgen van dit gebeuren zal geen impact hebben op de computer, maar aan de mechanische onderdelen die helpen bij het schakelen.

Als u uw auto te geven voor een normale service altijd vragen de monteur om te controleren of ook maar de geringste lekkage van olie uit de transmissie-eenheid. Als er een lek wordt opgemerkt vraag de monteur om het lek afgesloten. Indien het lek zich van extreem gering belang is en de monteur zegt dat het olielek een pakking verandering die zou vereisen dat hij de hele unit te verwijderen, te negeren voor het moment, maar je weet het vervangen wanneer gaan voor een olieverversing vereist. Zorg er wel voor dat het oliepeil wordt gehandhaafd, en af ​​en toe blijven controleren voor een verhoging van de olielekkage.

Wanneer een probleem wordt opgemerkt, onmiddellijk Wet

Zoals je wennen aan de overdracht soepel schakelen, zult u in staat om zelfs de mededeling van de kleinste verandering wanneer het toestel presteert ongewenst. Wacht niet op later, in plaats daarvan bezoek uw monteur zo spoedig mogelijk en vraag hem om de noodige te doen. Het kan iets heel klein dat onmiddellijk kan worden opgelost, maar door het te negeren bent u waarschijnlijk moeite spellen voor jezelf als het onderliggende probleem is waarschijnlijk om meer serieus, en uiteindelijk van invloed op andere onderdelen van de auto. Als genegeerd voor een lange tijd, kan zelfs kleine problemen leiden tot grote storing – die een totale revisie in ruil vereisen.

Het is altijd goed om alert te zijn en wijs. Het moment dat je merkt dat er iets mis, moet je toevlucht nemen tot professionele hulp. Het is niet alleen van toepassing op uw automatische transmissie voertuigen, maar geldt voor ieder mogelijk voertuig, en absoluut een van de bestanddelen. Kleine problemen is bekend dat sneeuwbal in grote problemen. wat kan worden opgelost in een paar dollars als u klaar bent op tijd, kost je een fortuin. Meer de tijd dat u in de aanpak van het probleem, zal de gat in je zak de diepere krijgen!

Plastic Gas Tank Repair
ABS Remmen Problemen oplossen
Gas Tank Repair
Auto Towing Equipment
Kosten van remblokken
Hoe vaak naar Remblokken vervangen
Hoe te remvloeistof te verversen
Audio Books
Brake Fluid Flush
Het verwijderen van Deurpanelen
Hoe werkt een Koppelomvormer Work

Leave a Reply