Autoruit Reparatie Kosten

Een hobbelige rit, met de auto te gaan als ware het is een van die bumper auto’s in een pretpark kan blijken te zijn echt erger zijn als het glas van het raam verraadt door constante stoten. In feite, in de komst van een ongeval of een grote impact, de autoruiten en windschermen moeten de last van die verdragen. Nu, hoewel een gebroken raam heeft niets te maken met de werking en de prestaties van de auto, een gebroken raam ziet er lelijk. Bovendien, als het het raam naar de bestuurdersstoel, kan het poseren veiligheid voor de bestuurder. Het is daarom belangrijk om het venster gerepareerd. Je praat krijgen van het gerepareerd automatisch en de kwestie van hoeveel zou je moeten betalen voor die omhoog komt.

Kosten van herstel van Broken Car Windows

Hoeveel is de schade aan het venster is een van de meest cruciale factoren in de kosten van reparatie van een autoruit. Is het alleen de reparatie of een complete vervanging, dat ook van belang is. Dan is de regio waar u zich bevindt en de reputatie en de naam van de garage te heeft een impact op de auto-voorruit vervanging en reparatie kosten, bijvoorbeeld.

Chips Scheuren
Kleine chips en scheuren op het glas kan worden gerepareerd in rond de $ 20 tot $ 30 voor een kleine chip of een barst. Als je vragen voor een mobiele service center om te komen en te repareren, kunnen de kosten oplopen tot 50. Echter, dit bedrag zelfs oplopen tot $ 70. Dit bedrag kan nog verder toenemen geval is het een grote auto zoals een SUV of een pick-up truck. Dit geldt voor auto zijruit reparatiekosten ook.

Windscherm Scheuren
Soms is er geen noodzaak voor het herstellen chips en scheuren op de voorruit. Maar indien nodig, zal een afgestoken voorruit reparatie kosten tussen de $ 20 en $ 30. Ook dat indien de schade is klein genoeg en niet direct in de lijn van de visie van de bestuurder. En u hem naar de monteur. Als u belt een mobiele auto reparatie service, kan het kost rond de $ 55 tot $ 60. Natuurlijk is dit voor personenauto’s, de SUV’s en pick-up auto’s zal duurder zijn. Voor SUV’s, er kosten tussen de $ 180 tot $ 300.

Met betrekking tot de situatie waarin de reparatie niet zou doen en het raam moet volledig worden vervangen, de vervangingskosten kan rond de $ 200 tot $ 300 voor elke vorm van een auto. Deze kosten omvatten de arbeidskosten ook.

Kosten van herstel van Power Windows

Repareren van elektrische ramen betekent het herstel van de motor-venster en het venster regulator. Een van hen zou kunnen zijn in een slechte staat. Dus met betrekking tot elektrische ruiten reparatie, zullen we eerst gaan met de auto raam motor reparatie kosten. Dat betreft vooral de kosten van de motor, die in het bereik van ongeveer $ 100 voor een standaard hatchback of sedan. Voor een zeldzame auto of een luxe auto, kan het oplopen tot rond de $ 270. De prijzen voor venster toezichthouders aan de andere kant zijn tussen de $ 90 en $ 380. Nogmaals, gemeenschappelijke binnenlandse autoruit toezichthouders kost minder dan de buitenlandse, luxe auto’s. Voeg daarbij zijn er de arbeidsloon voor de vaststelling van de regelgevende instanties die zijn rond de $ 125 voor gemeenschappelijke auto’s en $ 360 (ongeveer) voor luxe auto’s op een gemiddelde. Anderzijds, het venster motor vervanging arbeidskosten zijn gemiddeld ongeveer 90. Over de autoruit off track reparatiekosten, opnieuw de automonteur een betere rechter van de kosten.

U kunt proberen om de reparatie zelf te doen, maar in sommige gevallen is het misschien niet mogelijk zijn. Bovendien, als er iets mis gaat en er is een permanente schade aan de auto, nou ja, zou het niet precies wenselijk. Een beter idee zou daarom het venster reparaties uitgevoerd door een professional. All the best! Dit is waar ik zeg adios!

Hoe maak je een Car Engine Vermogen Verhogen
Car Audio Tips voor probleemoplossing
Parkeerrem Reparatie
Hybride auto-accu
Auto Brake Problemen
Hoe maak je een lederen Car Seat Reparatie
Auto Roest verwijderen
Diagnose knarsend geluid wanneer het draaien van uw auto
Hoe kan ik een ABS Wheel Speed ​​Sensor vervangen
Trommelrem Aanpassing
Auto startproblemen

Leave a Reply