Bad Wiellager Symptomen

Wiellagers zijn een integraal onderdeel van de opschorting van de auto. Deze zorgen voor een soepele rotatie van de wielen en ondersteunen tevens de radiale en de axiale belasting. Het gewicht van het voertuig en de axiale belasting die de wielen worden onderworpen aan tijdens het gebruik steile bochten, wordt door hen gedragen. Deze helpen bij het minimaliseren van de wrijving tussen het wiel en de as. Het is de goede wiel beweging die een vlotte rit, die is de reden waarom deze moet worden vervangen als en wanneer dat nodig is zorgt. Als u hebt ervaren stuur problemen of horen vaak schurende geluiden, krakende geluiden en ongewone trillingen tijdens het rijden, moet u beschikken over uw auto vering systeem te laten controleren. Onderstaande is wat informatie over het gemeenschappelijk slechte wiellager symptomen samen met manieren om deze auto te pakken.

Waarom Wiellagers beschadigd raken?

De mechanische apparaten in uw auto zijn constant in gebruik is terwijl u op de weg. Terwijl de lagers zijn ontworpen zodanig dat ze het voertuig gewicht te ondersteunen en voor een soepele beweging van de wielen kunnen deze ook reel onder druk door overmatig gebruik van het voertuig. Dus, als uw baan vereist dat u om te reizen veel over de weg of u houdt van te gaan voor lange ritten af ​​en toe, niet alleen uw auto opeten mijl, de lagers kan ook versleten sneller dan je mag verwachten. Dit probleem moet worden aangepakt op zijn vroegst. Deze kunnen door verschillende redenen beschadigd raken. Lekkage van de oliekeerringen dat de vacht van de lagers is zo’n probleem dat moet worden verzorgd. Soms kan vuil voer het lager holte, en belemmeren de werking van de lagers. Als de afdichtingen van de lagers zijn los en het water erin slaagt om sijpelen door, kunnen deze gaan roesten als gevolg van blootstelling aan water. Indien dergelijke beschadiging lagers niet snel worden vervangen, zou de veiligheid van diegenen die reizen met een dergelijk voertuig in het gedrang komen.

Wat zijn de voorkomende symptomen van beschadigde Wiellagers?

Dit probleem, dat onmiddellijk moet worden vastgesteld. Weg rampen die als gevolg van dit probleem worden veroorzaakt zou kunnen worden afgewend worden als er aandacht besteed aan het aspect van auto-onderhoud. Als men zich bewust is van de tekenen van dergelijke gemeenschappelijke auto problemen, kan men de nodige reparaties. Hier is wat informatie over de tekenen van beschadigde lagers, samen met tips over wat een auto-eigenaar moet doen op te merken dat die tekens.

Geluiden van het wiel: Als piepende geluiden luider als uw voertuig pikt snelheid, is het een indicatie van versleten of beschadigde lagers. Dus, hou je oren open op ongewone geluiden die kunnen voortvloeien uit het wiel of de banden als u uw voertuig. Garage is zeker nodig onder deze omstandigheden.

Speling in de Wiel: Heeft het wiel lijken te zijn los? Versleten wielnaaf lagers zijn het meest waarschijnlijk losheid veroorzaken. De losse wielnaaf en spil uiteindelijk maakt speling in het wiel en de banden. Om te controleren voor dit probleem, verhogen uw voertuig en trek aan het stuur.

Wiel Beweging Voelt Beperkt: Beschadigde lagers kunnen een negatieve invloed hebben op de levensduur van de banden. Abnormale band en wiel spel kan leiden tot ernstige slijtage van de band eenheden. De wielen kunt zelfs gescheiden van het voertuig. Deze auto probleem kan ook leiden tot volledige gebrek aan controle met het stuurwiel.

Slack Voorvering: Defecte lagers vooral in de voorste twee banden kan leiden tot laksheid in de struiken bestaat uit de controle-arm en de uiteinden van de stang. Dit kan ertoe leiden dat de voorste banden te zwaaien. Zo overbelasting van het voertuig en het gebrek aan smering kunnen belemmeren uw auto veersysteem.

Hoe deze auto probleem aan te pakken

Hoewel het is altijd beter om te zoeken van de diensten van een automonteur, kan men ook uitvoeren van een zelftest. Hier zijn een aantal instructies die u moet volgen om dit te doen.

Self Check: Gebruik de krik om het voertuig los is van de grond en het draaien van de achterwielen te proberen. Als de beweging gaat gepaard met een schrapend geluid, kunnen beschadigde lagers zijn de bron van deze auto probleem. Een ongewoon vrij verkeer is ook een teken van versleten lagers. Controleer ook de hub de temperatuur na ongeveer 15 minuten. Als het warm is, aandacht moet worden besteed. Verwijder het wiel, naaf en remmen. Kijk of er krassen of verandering in de vorm van de lagers. Controleer of ze goed gesmeerd.

Wijzig Beschadigde Wiellagers: Het komt allemaal neer op hoe goed je het onderhoud van uw auto. Dus beginnen met het verzorgen van uw auto voordat het te laat is. Doe vervang de band lagers, elke 40.000 tot 50.000 mijl. Als je een auto junkie en een goede hand met gereedschap, dan kun je net zo goed deze zelftest uit te voeren, echter, zou het beter zijn om te laten een monteur controleer de kritische eenheden van de band montage. De naaf, remmen en wielen nodig zou kunnen hebben een revisie. Als een vertraging wordt vervangen in het lager kan gevaarlijk blijken te zijn.

De goede werking van uw auto hangt sterk af van de juiste wiellagers, dus acht op elke slijpen of piepende geluiden. Als u merkt een van de bovengenoemde symptomen in uw auto, hebben deze auto probleem opgelost op zijn vroegst.

Remklauw Reparatie
Auto Onderhoud Checklist
Duitse auto’s Vs Japanse auto’s
Auto Batterij vervangen
Torsion Bar
Auto Reparatie Tips
Stickers voor Auto’s
Car Audio Wholesale Distributeurs
Car Window Replacement Cost
Symptomen van een Bad Fuel Pressure Regulator
Lamborghini Geschiedenis

Leave a Reply