Batterij Reconditionering

De wereld lijkt soms te draaien op batterijen, zoals zo veel dingen die we gebruiken in ons dagelijks leven te betrekken batterijen! We weten niet eens beseffen dat – de meest voorkomende en voor de hand liggende dingen te nemen – auto’s, golfkarretjes, digitale camera’s, laptops en zo veel dingen die ze alle batterijen te betrekken! Het opladen van accu’s is zo gewoon geworden dat het een routine voor zo veel mensen over de hele wereld betrokken zijn. Nu een soortgelijk proces wordt de batterij revisie. Het is in principe bedoeld om de batterijen, zelfs wanneer ze geheel leeg zijn of dood te knappen. Het is een gangbare praktijk met betrekking tot een auto-accu. De tekst onder zal alles van en nog veel meer, dus hangen.

Wat is Battery Reconditionering?

Een van de belangrijkste doelstellingen van de reconditionering een batterij, is om zich te ontdoen van de sulfatering ontwikkeld op de batterij. Dit gebeurt doordat in sommige additieven en dan de batterij enige tijd rust. Dit leidt tot het afbreken van de sulfatering van de plaat. Dit proces veroorzaakt ook de batterij worden toegerekend in de volledige capaciteit en de levensverwachting van een autoaccu. Opladen van de batterij lost niet het doel van het afbreken van de sulfatering. Dus zelfs als u uw batterijen op te laden, reconditioneren hen is aan te raden. Bij sommige vereiste tools, kan het thuis worden gedaan. Er zijn een aantal eenvoudige methoden voor het reconditioneren van de batterijen.

Batterij Reconditionering Charger en de procesvoering

Zoals de naam al doet vermoeden, een lader is een apparaat dat dode of geheel lege accu komt weer op de rails. Ongetwijfeld dan, als je praat van reconditionering van de batterijen kan de lader niet worden genegeerd of buiten beschouwing gelaten. Nou, dat lader is bijna je revisie-eenheid. Zoals eerder vermeld, zijn deze acculaders herleven de oude lege batterijen door middel van oplossen loodsulfaat kristallen die op de loodplaten van de accu accumuleren over een periode van tijd. Nu deze accumulatie belemmert de prestaties van de batterijen belemmeren elektrische lading die door de batterijen. Reconditioning zorgt ervoor dat deze accumulatie wordt verwijderd.

Een desulfator en een batterij met de spanning tussen de 6 en 10 amp is een goede optie voor batterij reconditioneren. Dit proces is relatief gemakkelijker dan elke andere batterij gerelateerde proces. Het enige wat je hoeft te doen is om de batterijen te verbinden met de desulfator en de acculader. U op te laden tot de dichtheid van de batterij wordt weergegeven als ergens tussen 1.250 en 1.300. Soortelijk gewicht kan worden gemeten met behulp van een hydrometer. In het geval dat u niet beschikt over dat, zal de spanning van de accu te worden gecontroleerd. Houd de acculader ingeschakeld en zie de spanning van uw batterij. Ideaal zou tonen meer dan 15 volt. Deze procedure duurt de totale 24 uur. Als u op zoek bent naar reconditioneren batterijen, of te zeggen: de-sulfaat van de batterijen, wat u kunt doen is, zie de spanning van de accu en schakel de lader, voor het geval dat meer dan 11 volt geeft. Laat het voor ongeveer 12 uur lopen nadat u deze op de desulfator. Dan weer zet de lader aan en laat de batterij run gedurende 12 uur meer. Ga door met deze, tot de batterij wordt in het ideale bereik van spanning en soortelijk gewicht. Dit is belangrijk, bijvoorbeeld voor autobatterij onderhoud.

U kunt gebruik maken van deze revisie units op een lood-zuur accu, dat is het beste deel over hen. De accu zal goed werken en er geen problemen autobatterij vanwege doen proces, dat het grootste voordeel. In het geval u zijn sceptisch over dit te doen hebt, dan kun je het gedaan krijgen van een professional of u kunt uw ruilen voor gereviseerde degenen, in plaats van het kopen van nieuwe! Dit is waar ik zal mijn batterij van woorden stoppen en aftekenen! Het is adios van mij tot de volgende keer!

Power Windows niet werken
ABS lampje blijft branden
Solar Car Battery Charger
Autofabrikanten Lijst
Symptomen van een Bad Throttle Position Sensor
Brake Fluid Flush
Contactschakelaar Problemen
Geen driver Car
Hoe maak je een band te verwisselen
Diagnose van piepend geluid bij het accelereren
Springen van een Car Battery

Leave a Reply