Batterij Terminal Corrosie

Accu van de auto is de opslag van elektrische energie en levering systeem. Een niet-werkende accu van de auto kan verlamde de werking van een auto. Een van de redenen voor een dode of een lage performance accu kan corrosie. Weten hoe het te voorkomen, is een essentieel onderdeel van de auto-accu onderhoud. Hier heb ik het analyseren van de oorzaken van de corrosie en delen een aantal eenvoudige tips over hoe je kunt voorkomen dat dit gebeurt.

U bent in een haast om naar uw kantoor en je loopt naar je auto. Je krijgt zit, zet in de sleutel, druk op ontsteking en niets! De auto start niet. U opent de kap aan de accu van de auto controleren en merken vuile aanslag op het dat de terminal te dekken. Ja, dat is accuklem corrosie voor u. Het is een stille moordenaar van een auto accu!

Om te begrijpen van de oorzaken van corrosie, moet men weten een beetje over de structuur van een auto-accu. Elke accu bestaat uit een reeks elektrochemische cellen die bestaan ​​uit lood en loodoxide platen ondergedompeld in zwavelzuur verdund met water. Dat is de reden waarom, ze worden genoemd lood-zuur accu’s. De omkeerbare elektrochemische reacties in de batterij kunnen opslaan en afvoeren van elektrische energie die het voertuig.

Wat is de oorzaak Batterij Terminal Corrosie?
De belangrijkste reden is het zwavelzuur dat bestaat erin. Elk van de loodzuurcellen in de accu is afgesloten van boven. Corrosie kan als gevolg van overloop van zwavelzuur gebeuren op hen. Een andere reden kan een ophoping van vocht die ook corrosie veroorzaken.

De metalen klemmen te krijgen gecorrodeerd en bedekt met verbindingen gevormd tegen corrosie. Dit verhoogt de weerstand van terminals, waardoor een laag krachtige batterij. Progressieve afzetting van corrosief materiaal, kan een drastische invloed op de uitgang van de accu van de auto’s, uiteindelijk leidend tot een lege batterij als gevolg van lage geleiding. Daarom is het van essentieel belang is dat men leert over de batterij reiniging en preventie.

Hoe te stoppen corrosie
Alle verschillende manieren waarop u kunt voorkomen dat corrosie, kan worden onderverdeeld in twee fundamentele categorieën. Een daarvan is preventief onderhoud en de anderen zijn schoon te maken banen die verdere schade kan worden voorkomen. Laat me hier te bespreken in beide richtingen.

Een woord over veiligheid voordat we gaan vooruit. Zorg ervoor dat u niet de corrosieve materiaal aan met uw blote huid als het kan schadelijk zijn. Tijdens het uitvoeren van de job, een veiligheidsbril en handschoenen.

Koppel de negatieve pool van de accu van de auto, gevolgd door de positieve. Laten we eerst eens kijken naar de manier waarop je kan opruimen corrosie die al is gebeurd. Alles wat je nodig hebt is een schoon water, zuiveringszout, een staalborstel, vaseline en ruwe doeken. Verwijder de batterij behuizing en maken het weken in een oplossing van warm water en zuiveringszout. Vervolgens met behulp van een staalborstel of een natte doek, dan kunt u het reinigen van de corrosieve bouwen. Volgende afwassen de rest van de corrosie met zuiveringszout oplossing. Het zuur en zuiveringszout zal reageren op zout en water te produceren. Zorg ervoor dat u het uitstappen van de batterij behuizing. Maak de contactpunten en de batterij behuizing droog na het reinigen baan.

Nu laten we zien een preventieve maatregel die dit probleem kan stoppen opduiken. Breng vaseline op de terminals of spuiten ze met een siliconenspray / autolak. Laat het drogen voor bepaalde tijd. Dit kan effectief corrosie te voorkomen, met dien verstande dat de geleiding door hen ongehinderd is. U kunt de klemmen van de accu van de auto weer terug na het terugplaatsen van de behuizing. Uw accu van de auto is zo goed als nieuw. Preventief onderhoud is uw bolwerk tegen iedere vorm van auto-probleem dat opduikt!

Beste Front Wheel Drive Auto’s
mp3
Diagnose van piepend geluid bij het accelereren
Schuifdak Installatie
Auto Onderhoudsschema
Problemen Auto Elektrische problemen
Car Battery Charger Beoordelingen
Master Cylinder Repair
Tire Alignment Kosten
Remleiding Vervangen
Hoe te remvloeistof te verversen

Leave a Reply