Batterij van de Auto Corrosie

Corrosie is de ergste vijand van alle elektrische aansluitingen. Wanneer vocht in contact komt met metalen voorwerpen van welke elektrisch instrument, veroorzaakt corrosie. Omdat er stroom door de metalen verbindingen, ze de neiging te trekken en verschillende verbindingen te kleven. Deze verbindingen samen te voegen en uiteindelijk verstoren verbinding tussen elektrische contacten.

De accu is een type oplaadbare batterij die stroom levert aan verschillende onderdelen. De basisfunctie van een auto-accu is te schoppen de auto te starten. Uit de vele problemen die te maken kunnen krijgen, de batterij corrosie komt vaak voor en soms kan ook bederven de hele batterij, waarin wordt opgeroepen tot vervanging. Het goede deel is dat kan worden voorkomen volgende eenvoudig instructies.

Wat is de oorzaak Batterij Corrosie?

De belangrijkste factor die verantwoordelijk is is het waterstofgas geproduceerd door zwavelzuur aanwezig binnen. Wanneer de batterij aan het werk is, zijn kleine hoeveelheden waterstofgas continu vrijgegeven door de ventilatie caps. Eenmaal buiten, dit gas vermengt zich met het vuil, vocht en warmte in de lucht, samen met vet, koelvloeistof en olie in de auto motorkap, en tast accupolen en kabels. Corrosie is dus een natuurlijk proces, dat kan voorkomen en vermeden worden door een goede accu van de auto onderhoud.

Het schoonmaken van de Batterij van de Auto

Handschoenen, oogbescherming versnelling, baking soda, een moersleutel, vaseline en een oude tandenborstel zijn de materialen die u nodig heeft om zich te ontdoen van de corrosie. U moet de onderstaande instructies gegeven, die u zal helpen bij het verwijderen proces te volgen:
Stap 1
Om te beginnen, maakt u alle klemmen met behulp van een sleutel en trek de accukabels. De positieve kabel moet eerst worden verwijderd, gevolgd door de negatieve. Wanneer u deze kabels opzij te houden, zorg ervoor dat ze elkaar niet raken. Plaats ze van elkaar scheiden.

Stap 2
U moet dan water te mengen, samen met zuiveringszout en een pasta-achtige oplossing te vormen. Bij elke terminal berichten, van toepassing royale hoeveelheden van deze pasta met behulp van een oude tandenborstel. Wanneer deze pasta wordt aangebracht op de aangetaste gebieden, schuim wordt opgemerkt. Laten zoals het is ongeveer 5 tot 10 minuten, zodat opzuigt.

Stap 3
Tot het afsluiten van alle resterende corrosie van de terminals, grondig schrobben ze met behulp van een tandenborstel. Was deze gebieden met water en gebruik papieren zakdoekjes om het uitdrogen. Wees voorzichtig en voorkomen dat je de pasta op je lichaamsdelen of kleding.

Stap 4
Zodra beide aansluitpunten gewassen en gedroogd, papieren handdoeken om een ​​dichte laag vaseline op elk van de posten. Zorg ervoor dat de hele terminal is bedekt met vaseline. Sluit nu de accukabels die u hebt verwijderd in het begin terug naar hun respectievelijke plaatsen. Terwijl opnieuw aansluiten, wordt de negatieve kabel aangesloten voordat de positieve. Zet beide kabels door ze vast te zetten.

Tips en waarschuwingen

Tijdens het reinigen van de batterij, is het raadzaam dat u uw ogen te beschermen door het dragen van de juiste oog versnelling. Vonken kunnen vliegen wanneer u probeert bevestigen terug accukabels.
Verwijder alle metalen sieraden die u kan dragen als armbanden, ringen en zelfs horloges met een metalen band tijdens het schoonmaken van de auto-accu. Als metalen voorwerpen in contact komen met terminals kan dit leiden tot brandwonden op je hand.
Accuzuur is gevaarlijk en dus is het aangeraden om de corrosie of wit poeder met blote handen aanraken. In het geval dat je dat doet, zorg ervoor dat je onmiddellijk je handen wassen en toe te passen wat zuiveringszout op de plaats.
Elke keer dat u vullen de ruitensproeiervloeistof, is het belangrijk om te controleren op de batterij corrosie.
Volg de sequentie voor het verwijderen en aanbrengen terminals in de gebruiksaanwijzing, een elektrische schok te voorkomen.
Hoewel baking soda is het beste voor deze baan, dan kunt u ook gebruik maken van alle koolzuurhoudende dranken of waterstofperoxide als u wilt.

Er zijn bepaalde preventie kits op de markt, die effectief zijn in het voorkomen van corrosie. Het toepassen van dergelijke producten of door regelmatig reinigen en onderhouden van de accu, kunt u ervoor zorgen dat corrosie niet de betere van uw batterij te krijgen.

Auto’s
Remote Car Starter Installation
Car Stereo verwijderen
Meest betrouwbare auto van 2012
Hoe maak je een Car Battery Test
Verschil tussen Schuifdak en moonroof
Drum Brake Vervanging
Meest betrouwbare auto
Auto Levensduur batterij
Hoe maak je een snelheidssensor wijzigen
Top 10 meest betrouwbare auto

Leave a Reply