Batterij van de Auto Onderhoud

De accu is een type oplaadbare batterij die stroom levert aan verschillende onderdelen. De basisfunctie van een auto-accu is te schoppen de auto te starten. Aangezien het een van de integraal en cruciaal auto-onderdelen, onderhoud neemt groot belang. Het zal helpen bij het verbeteren levensduur van de batterij en ook helpen bij het wegwerken van ontsteking gerelateerde problemen.

Onjuist functioneren auto airco of andere elektronische componenten, lage koplampen, een kortsluiting ergens in de draden, kunnen trage ontbranding of dimmen dashboard verlichting zijn indicatoren van lage of afnemende accu van de auto. Voordat we naar een aantal tips, is het belangrijk om te begrijpen van de verschillende auto-accu rassen beschikbaar in moderne auto’s.

Auto Accutypes

De accu van de auto slaat alle energie die door de dynamo en geeft het aan alle andere componenten, zoals de computer, verlichting, brandstof injectie systeem, airconditioning, enz. Al deze onderdelen vereisen een constante elektrische voeding en de accu van de auto is verantwoordelijk voor het leveren van het. Er zijn verschillende soorten accu’s die in nieuwe auto’s, elk verschillend in prijs en prestatie.

Momenteel zijn er drie typen accu’s die te vinden. Dit zijn – weinig onderhoud batterijen, conventionele batterijen en onderhoudsvrije accu’s. Conventionele accu’s hebben een standaard lood en zwavelzuur matrix. Deze verscheidenheid aan auto-accu is makkelijk te herkennen, omdat ze ventilatieopeningen op hen hebben, voor waterdamp en waterstof vrij te geven wanneer de batterij is opgeladen. De ventilatie caps moeten worden regelmatig en gedestilleerd water moet worden gegoten in het elektrolyt.

Weinig onderhoud batterijen hebben een lagere lood en zwavelzuur matrix terwijl onderhoudsvrije accu’s hebben een voorsprong en calcium matrix. Beide soorten batterijen hebben vier ventilatie-openingen. Er is geen verplichting om gedestilleerd water giet deze batterijen, als de elektrolyten en legeringen die worden gebruikt in hen zijn genoeg voor het laatst voor de gehele levensduur van de auto-accu.

Accu-onderhoud tips

Iedere autobezitter moet begrijpen dat de auto-accu moet worden vervangen om de vier jaar. Dit moet worden beschouwd als een vuistregel als een accu van de auto de prestaties wordt gehinderd na deze periode en roept op tot vervanging.
Voer een load test van de auto-accu elke maand. Hiervoor zal de auto moeten worden genomen om een ‚Äč‚Äčautomonteur. Zorg ervoor dat de accu van de auto de test wist en ook is er voldoende lading bij extreem lage temperaturen.
Reinig regelmatig accupolen. Dit kan eenvoudig worden gedaan door het schoonvegen van de terminals met een mengsel van zuiveringszout en water en schrobben het af met de staalborstel.
Accukabels moeten strak genoeg gebonden om te voorkomen bewegen.
De accu van de auto moet veilig worden bewaard in een lade. Op deze manier zal er een minimale schade aan de motorkap te zijn.
Auto-accu’s hebben de neiging om onder uit te voeren wanneer het wordt blootgesteld aan extreme kou weersomstandigheden. Een goede manier van het houden van de accu van de auto warm is het installeren van een motor of accu verwarming. De verwarming verzekert ook dat de accu eenvoudig begint en daardoor niet overmatig verbruikt in het proces.
Voor mensen met onderhoudsvrije accu’s, kijk uit voor een zwarte kleur licht op de batterij zelf die, indien verlicht, geeft behoefte aan onderhoud. Anderzijds, vereisen conventionele batterijen behoud van een toereikende waterniveau binnen. Idealiter water moet ter hoogte van het filter nek.
Wanneer het waterpeil in de accu van de auto gaat onder de maat, gedestilleerd water moet worden toegevoegd. Bij het toevoegen van water, moet men voorzichtig zijn bij het niet te laten vallen overal op kleding of handen, want het is kan leiden tot zekere mate van schade.
Er mogen geen open vuur instrumenten gehouden in en rond de auto-accu, terwijl u. De batterij bestaat uit bepaalde chemische stoffen die zeer brandbaar in de natuur en dus ook de juiste zorg moet worden genomen.
Een veel voorkomende fout de meeste mensen is het maken van het opladen van de batterij. Dit moet vermeden overladen kan leiden tot vernietiging van de accu en eventueel andere elektronische onderdelen maken ook.

Regelmatig onderhoud zal zeker blijven alle accu gerelateerde problemen weg. Het zal de accu ook in goede conditie en het voorkomen van andere elektronische componenten van het krijgen van getroffen als gevolg van een defecte accu. Vergeet niet om periodiek te controleren en onderhouden van de accu van de auto, als per instructie van de fabrikant.

Meest betrouwbare auto van 2012
Remote Car Starter Installation
Gas Tank Repair
Hoe maak je een Car Battery Koppel
Toerenteller Installatie-instructies
Autoruit Reparatie
Autostoeltjes
Car Paint
Achter vervangen van de remblokken
Hoe te remvloeistof te verversen
Lamborghini Geschiedenis

Leave a Reply