Best Car Luidsprekers

Zelden vind je een auto die heeft gereisd mute. Of het nu voor de muziekliefhebbers, gepassioneerde rijders, een lange reis, of het rijden door dik verkeer op slak tempo. Een goed audio systeem dat uw favoriete muziek speelt zeker een feel-good booster. Maar een slimme en goede muziek systeem is niet genoeg om u het beste rendement. Een effectieve en component geluidssysteem is de laatste noot op de kaart voor de beste muziek-uitgang. Het is bijna religie aan uw beste vriend voor de beste auto luidspreker of uw collega die heeft een geïnstalleerd in zijn auto te vragen. Nou, ja, is van mond tot mond altijd een sterke reclame-modus, en ik moet een gegarandeerd een te zeggen. We hebben nu een breed scala aan sprekers en audio accessoires die scheen door auto-exposities, showrooms, auto tijdschriften en nog veel meer. Dus hoe kan je kiezen voor de een het meest geschikt is? We hebben een snel overzicht van een aantal factoren die een goede autospeakers te maken, en een lijst van de beste auto-luidsprekers op de markt vandaag.

Aanbevolen Auto Luidsprekers
Wij hebben een breed scala aan betrouwbare en gerenommeerde auto-speakers, rekening houdend met hun merken, kwaliteit en recensies. Laten we eens kijken wat die in de groef.

Hybrid Audio Clarus C51-2: Een geweldige low-cost deal met een aantal van de beste klasse functies die een set van 5,25 chauffeurs maakt. De uitstekende mid-bass en hoge tonen, enorme articulatie van hoge gedefinieerd geluid maakt een bestseller van dit product.
Phoenix Gold RSD-65CS: Deze zijn goedkoop, maar zijn een van de meest effectieve speakers en eenvoudig te installeren. De twee weg componenten systeem maakt ze geschikt voor elke muziekstijl. De geluidskwaliteit is meer dan waarde voor de prijs.
Pioneer TS-A6963R: De speaker is misschien wel de makkelijkste installatie met heldere mids en sterke en doeltreffende bas. Het beschikt over een verbeterde belastbaarheid en het beste van technologieën voor verbeterde geluidskwaliteit deze luidspreker is voltooid waarde voor uw geld.
Hertz MLK 165: Deze luidsprekers maken een van de beste pakketten met een aantal fantastische bastonen, gedefinieerd geluid en een uitstekende off-axis respons en lineariteit. Hoewel deze mogen niet verder gaan gemakkelijk op de zak, maar ze echt staan ​​als een van de beste auto luidsprekers voor lage tonen.
Sony XS-GTX6930: Ze regeren de groef met 3-weg luidsprekers en Santoprene surround. Deze Xplod GTX-serie luidsprekers zijn ingesteld op het branden van de live muziek met zeer gerichte polyolefine (HOP) conus surround en in overeenstemming cross-overs voor high-definition detail.

Deze luidsprekers maken een aantal van de beste klasse geluidskwaliteit en effecten. Sommige meer grafiek busting luidspreker rangers zijn:

Polk Audio DB6501
Focus Utopia Be No.6

Kenwood Zwart 12 Subwoofer
Boss Audio CH6950

Piramide 3,25
Bazooka BTA10100

Dynaudio Esotec 242
Genesis Audiophile

Alpine Type-R SPR-17S
Infinity 6929I 330W

Morel Supremo 6
Seas Lotus PS165 / 1

Legacy 8 & rsquo
Zapco CK-16.2

Rockford Fosgate
Pioneer TS-A6963R

Shoppers Guide
Terwijl het kiezen van deze luidsprekers, zijn er diverse factoren te overwegen. Voordat u de luidsprekers in de auto, is het verstandig om eerst een studie van de capaciteit van uw auto. Zorg ervoor dat u over de juiste audio-apparatuur die ondersteuning biedt en de bevoegdheden van de luidsprekers. Controleer of uw auto head-unit heeft uitgangen die ondersteuning uitbreiden van de speakerset. De gevoeligheid van de luidsprekers van vitaal belang is, het is eigenlijk hoeveel macht je autoradio daadwerkelijk kan geven de spreker. Afhankelijk van een laag vermogen autoradio of een hoog vermogen, kies dan luidsprekers zoals lage gevoelig voor de krachtige en hoge gevoelig voor de lage stereoluidsprekers. Ook, hoeveel kracht de luidspreker kan verwerken moet worden beschouwd. De grootte van de luidspreker en het ontwerp is ook belangrijk, moet overeenkomen met het interieur en de andere onderdelen van uw auto. Beslissen wat voor soort luidsprekers dat u nodig hebt, full-range luidsprekers of component luidsprekers. Full range die goed zijn als u op zoek bent voor het wijzigen van uw fabriek luidsprekers in de begroting, terwijl de component luidsprekers geven u live muziek met een uitzonderlijk gedefinieerd geluid. U kunt ook dienovereenkomstig kiezen de luidsprekers, als je een specifieke muziekstijl om uw audio regeren.

Zodra u overwegen en onderzoeken de eisen en de setup van de auto, het kiezen van de beste is niet een taak. Ook veel tijd, kan het geluid in de showroom afwijken van de werkelijke productie in de auto. Dus een gedegen onderzoek en een beetje studie zal goed doen. Een uitstekende geluidsinstallatie zal brengen leven in de muziek, en zeker stel uw geesten hoog tijdens het rijden!

DVD-speler Reviews
Bugatti Vs. McLaren
Auto Parts
Fuel Tank Cleaning – Benzine Tank Cleaning
Veiligste auto’s
Hoe maak je een Car Battery kopen
Brake Fluid Flush
Snelheidsmeter werkt niet goed
Auto stereo installatie
Beste Familie Car 2012
Hoe maak je een Car Stereo installatie

Leave a Reply