Best Concept Cars

De wereld van de auto’s is altijd in ontwikkeling, sinds de eerste een gemaakt decennia geleden. Naarmate de technologie evolueert van dag tot dag, zijn er een aantal geweldige functies geïntroduceerd die inspelen op de behoefte aan snelheid, veiligheid, luxe en brandstofverbruik. Heb je er ooit aan gedacht hoe een auto bedrijf de reactie en feedback van consumenten met betrekking tot een auto die ze van plan om de productie in de nabije toekomst grijpt? Het antwoord is te vinden in het ‘concept’ van concept cars. Voordat we overgaan tot een aantal beroemde concept cars, laat ons weten wat deze auto’s hebben in het bijzonder in vergelijking met de huidige productie modellen.

Wat is een Concept Car?

Het idee van de invoering van een concept car, echt, is een indicatie van de naam. De voornaamste drijfveer van deze auto is in het geheel weer te geven nieuwe functies, design, of een nieuw model, voor het meten van reacties van klanten. Als u hebt bezocht een autoshow in het verleden, zou je goed op de hoogte van dit idee. Het maakt het ook belangrijk reclame via de massamedia, die nuttig kunnen zijn als de auto wordt geproduceerd op een grotere schaal. Een aantal van deze auto’s misschien wel een model zonder stuwende capaciteit of werkelijke op de weg praktisch. Ze kan zo zijn voor het weergeven van exterieur design en styling factoren. Een paar van deze modellen zijn gewoon grafisch gemaakt, nieuwe styling geven tot potentieel worden uitgevoerd in de toekomst auto’s van het bedrijf.

Als het bedrijf onderzoeken dat consumenten niet het nieuwe concept auto of de mogelijkheden wilt, kan dit vallen de beslissing van verdere commerciële productie. Het bedrijf verzamelt ook gedetailleerde oogpunt van de consument, en kan bevelen gewenste wijzigingen aan in de auto model voor de productie. Auto reuzen moeten in gedachten houden dat de werkelijke productie model voldoet aan de normen van veiligheid, kosten, functionaliteit, en economie. In het volgende, maakt u kennis met het beste concept voertuigen, die zijn weergegeven in Genève, Frankfurt en Seoul autoshows te leren kennen.

Best Concept Cars

Chevrolet Miray: de Miray van het Amerikaanse merk is een perfecte combinatie van stijl, design en technologie. Het is eigenlijk een hybride voertuig, met een van een soort aandrijflijn. Dit voertuig bevindt zich een paar elektromotoren aan de voorkant om het koppel te verlenen aan de vooras, en een 1,5-liter benzinemotor die de achteras loopt. De 1,6 kWh lithium-ion batterij helpt bij het genereren van een fatsoenlijke 15 kW van beide motoren. Het ontwerp is net als een robot auto, en niet mee te gaan met de traditionele Chevy wielen.

BMW Vision ConnectedDrive: Dit kan worden aangeduid als de futuristische auto voor de Duitse autofabrikant. Toch heeft het merk verklaard dat het niet in de handel verkrijgbaar, maar de mogelijkheden ervan kunnen worden opgenomen in de komende modellen. De voorkant ziet er net als een sterk veranderd Camaro, maar over het algemeen heeft een BMW look. De auto is verdeeld in drie delen, namelijk. comfort, infotainment en veiligheid; met elk geschikt functies. Een van de unieke kenmerken is dat de deuren schuiven in het chassis.

Citroen Survolt: Deze Citroen is volledig een milieuvriendelijke auto, niet te missen het feit dat het een race-conceptmodel. Het heeft een laag profiel en effectief werkt goed met de aerodynamica, als gevolg van het lichaam en spoilers. Er zijn twee voorzien van elektromotoren die gezamenlijk zorgen voor 300 pk, genoeg voor het bereiken van ongeveer 60 mph in minder dan 5 seconden. De beste of erger voor sommige autoliefhebbers kan het feit dat het geen versnellingen heeft, dus en het afremmen van de auto, hoeft u alleen de remmen. Mogelijk ziet u deze auto in de racewereld binnen afzienbare tijd.

Rolls-Royce 102EX (Phantom Experimental Electric): De Rolls-Royce 102EX is een typische luxe voertuig van binnen, maar er zijn een hoop veranderingen gedaan eronder. In tegenstelling tot andere Rolls-Royce Phantoms, zult u niet vinden van een V12 motor onder de motorkap, maar verrassend genoeg een paar elektromotoren produceren 389 pk in totaal. Er is een 71 kWh batterij onder de kap die bijdraagt ​​aan de stroom. Naast de auto zeer stil wanneer op de weg ten opzichte van de benzinemotor. Anderzijds, binnen comfortabele aanbod zijn ‘Rolls-Royce.

Porsche 918 RSR: Dit is waarschijnlijk als een van de beste concept auto’s in de auto-industrie. Dit concept is een hybride, een combinatie van benzine vermogen met dat van de batterijen. Het resultaat is 563 pk gegenereerd uit een 3,4 liter V8 benzinemotor en een 204 pk die uit de elektromotoren. De motoren worden niet aangedreven door een batterij, maar eerder een vliegwiel opgenomen vlak naast de bestuurder, op de stoel van de passagier. Het vliegwiel kan worden gesponnen en energiek met een knop op het stuur en de regeneratieve remfunctie. Het is een exotische sportwagen van de Duitse automaker.

Jaguar C-X75: Deze van Jaguar heeft een aantrekkelijke uitstraling van een super auto. De bevoegdheid om het voertuig is afkomstig van vier elektromotoren, met elk loopt een wiel. De motoren worden gebracht op batterijen die op zijn beurt aangedreven door micro gasturbines, als resultaat produceren 780 pk. Deze turbines kunnen draaien op een breed scala van brandstoffen zoals LPG, samengeperst gas, biobrandstoffen, en diesel. Het bedrijf is van plan de bouw van een productie model, maar met een benzinemotor. Rich Jaguar fans wachten op de release van de on-road versie van deze sport-prototype.

Nissan ESFLOW: De Nissan ESFLOW is een typisch concept car, maar de buitenkant kan worden gehaat door velen. De auto houdt zich een achterwiel aandrijving setup, en twee elektromotoren aangedreven door lithium-ion batterijen, waarbij elke motor loopt een wiel. Elke motor levert 107 pk met een wiel, die helpt bij 0-60 mpu versnelling in slechts ca. 5 sec. Door stabiliteit van het voertuig, de motors vermogen achterwielen afzonderlijk. Komt naar de efficiëntie, kan het bedekken ongeveer 150 mijl op een enkele lading.

Alfa Romeo 4C: Als je een glimp van de Alfa Romeo 4C, krijgt u een indruk van een Lotus Elise te krijgen. Het is goed nieuws voor de Alfa Romeo fans dat dit concept car zal waarschijnlijk spoedig komen in productie. Technische specificaties zijn onder een 1,75 liter turbocharged 4 cilinder motor die 200 pk van de macht draagt. Het is in staat om meer snelheid, maar de topsnelheid is ingesteld tot een maximum van 155 mph. Het heeft een opvallend strak design dat is het centrum van de attractie voor de consument. Alfa Romeo fans gelukkig te zijn als deze auto wordt verondersteld om in productie vanaf 2012.

Andere Opmerkelijke Concept Cars

Lamborghini Sesto Elemento Concept: Dit Lambo was de belangrijkste attractie in de 2010 Paris Auto Show. Het is zeer strak, scherp en stijlvol, en wordt geleverd met een V10-motor het geven van 570 pk van de macht.

Mercedes-Benz CLS Shooting Break Concept: Shooting Brake of break is een carrosserie-stijl die wordt geleverd met een mengsel van een landgoed met een coupe. Deze vier-deurs coupe is voorzien van een 3,5-liter motor, het produceren van 306 pk.

Audi quattro concept: Bij een eerste blik, deze Audi geeft een indruk van een Lexus LFA. De technische specificaties omvatten een 2,5-liter TFSI-motor, het genereren van 408 pk. Het meest opvallend is, het komt met handelsmerk van het merk AWD-systeem, de quattro.

Mazda Shinari Concept: Deze auto heeft een van de nieuwste styling features, met de voorkant met een adelaar look. Het heeft een behoorlijk aangedreven 2,0-liter motor met AWD-technologie. De Shinari is voorzien van een revolutionair interieur ook.

Lotus Esprit Concept
De Lotus Esprit conceptversie is net als een Lamborghini en een Lexus. De enorme 5,0-liter V8 geeft u alle energie die u wilt, die opkomt tot 620 pk. Het bedrijf is van plan om het te krijgen in de markt in 2013.

Dit zijn enkele van de top die in de line-up van concept cars. Het belangrijkste doel van een concept car is het belichten van innovatieve ontwerpen en de nieuwste technologieën. Om een ​​concept car te maken, auto-ontwerpers en ingenieurs werken samen om te komen met wat het bedrijf verwacht te pronken. Vandaag de dag, een meerderheid van deze auto’s zijn hybriden, die een positieve bijdrage leveren aan de vermindering van het brandstofverbruik. Om een ​​kijkje nemen op de nieuwste ‘concepten’, u kunt een bezoek Frankfurt Auto Show, Autosalon van Genève, of de Noord-Amerikaanse Motor Show.

Fuel Tank Cleaning – Benzine Tank Cleaning
Hybride auto-accu
Rem reparatiekosten
Sleutels in auto – How to Get In
Vermogen Window Regulator Reparatie
Beste Auto’s voor jongeren
Car Exhaust System
Remote Car Starter Installation
Hoe te batterijpolen schoon
Car Battery Recycling
Car Battery Testing

Leave a Reply