Beste Auto’s voor jongeren

Veel tijd, de eerste auto die we bezitten is een geschenk van onze ouders tijdens onze tienerjaren. Is dat niet zo? Ouders willen de veiligheid van hun kind voor het eerst te garanderen, en vervolgens voor andere functies te kijken. Omdat de auto aan te kopen is voor tieners, ziet er ook een belangrijke rol spelen! Wanneer het denken van het kopen van een auto, er zijn veel factoren die helpen bij het nemen van de uiteindelijke beslissing. Afgezien van de veiligheid en het uiterlijk, de ouders moeten ook kijken naar de ‘kostenpost’. Je moet kijken naar de beste deals die de markt te bieden heeft. Zoals voor nu, laten we eens kijken naar de beste auto’s voor tieners om te rijden.

Best Cars te kopen voor tieners

Wanneer gesproken wordt van de beste auto’s te kopen voor tieners, zijn er twee opties. Ten eerste, als je zak toelaat, of als u geen zorgen over het budget, dan kunt u gaan voor een gloednieuwe auto met veiligheidsvoorzieningen en design look. Ten tweede, als er een kostenfactor, dan of je kan gaan voor auto’s die minder kosten, of kiezen tussen een aantal van de beste gebruikte auto’s die ideaal zijn voor tieners! Er zijn veel auto’s (vorig jaar modellen) die kunnen worden gekocht nieuw, maar tegen een lagere prijs. U vindt vele online auto dealers die zal citeren u een aantal zware gereduceerde prijzen op dergelijke auto’s als ze willen om zich te ontdoen van hen zo snel mogelijk. Hieronder is de lijst van de top 10 auto’s te kopen voor een tiener, in willekeurige volgorde.

Hyundai Elantra

De Hyundai Elantra is een auto die kan brengen zowel de ouders en hun kinderen in de tienerleeftijd op dezelfde pagina. Terwijl de ouders willen een auto die kunnen hun jonge bestuurders een veilige, tieners willen een auto die eruit ziet sportief, stijlvol en ruim, met voldoende ruimte voor vrienden. Dit model heeft niet alleen herzien zichzelf met een revolutionair ontwerp, maar het heeft ook een meer krachtige brandstofverbruik en de uitstekende veiligheidsvoorzieningen.

Toyota Corolla

Met de elektronische stabiliteitscontrole voor alle afwerking en verbazingwekkend laag brandstofverbruik, deze auto was een van de Top Safety Pick of Insurance Institute of Highway Safety (IIHS) in 2010. Echter, als het gaat om de 2012-modellen, het is gerangschikt 39e van de 40 onder de betaalbare kleine auto’s. Recensenten van mening dat dit model goed genoeg, maar ze zeggen dat de consumenten een betere keuze van de concurrenten binnen dezelfde prijs te krijgen.

Mazda3

De Mazda3 is ook een uitstekende keuze voor het worden van een tiener rit! Hoewel het een kleine auto, maar de vernieuwde model is gekomen met veel pittige functies die verwarming in de voorstoel en bluetooth-connectiviteit op te nemen. De binnenruimte is vrij goed en comfortabel! De prestaties van deze auto is zeer goed beoordeeld en daarom deze auto is opgenomen in deze lijst.

Kia Forte

Afgezien van het feit dat deze auto goedkoop is, is dit ook een van de beste opties die u kunt overwegen voor uw tiener. De Kia Forte heeft ook geavanceerde functies zoals bluetooth-connectiviteit en USB-poorten, ook de stijl en ruimte die een tiener wil, samen met elektronische stabiliteitscontrole, zes airbags, 5-deurs hatchback en anti-lock remmen, iets dat de ouders willen. Deze auto is een geweldige optie voor consumenten die willen een betaalbare auto met standaard functies, stijl en comfort.

Mitsubishi Lancer

Dit is weer een van de meest populaire autoroutes onder tieners! De Mitsubishi Lancer heeft lijkt voor te sterven! Het slanke, het is stijlvol, en de prestaties ook, is prachtig! Veel tieners ook aanpassen deze auto aan die extreme sportieve look te krijgen. Als uw tiener is een onervaren bestuurder, wordt voorgesteld niet te gaan voor de Ralliart of Evolutie model als ze allebei zijn turbo. Wat de 2012 Mitsubishi Lancer betreft, het is zeker een auto die wordt gekocht voor de prestaties, terwijl het niet in andere functies, zoals brandstofverbruik en de prijs.

Subaru Impreza

Deze auto is een van de meest aanbevolen auto’s voor tieners. De Subaru Impreza is een AWD auto, samen met ESC (Electronic Stability Control), dat maakt deze auto veilig en betrouwbaar. Echter, de 2012 Subaru Impreza is niet de beste onder de zuinige auto’s, maar heeft een attractief design en een groot aantal standaard veiligheidsvoorzieningen, waardoor het tot de lijst van beste auto’s voor tieners!

Volkswagen Jetta

Een andere populaire auto onder tieners is de Volkswagen Jetta! De behandeling en de controles van deze auto zijn goed genoeg voor een veilige snelweg rijden en heeft goed gescoord door IIHS in de top veiligheid picks. Echter, de 2012 Volkswagen Jetta gezegd dat goedkope plastic interieurs hebben op de onderste sierlijsten, die mensen zijn niet blij. Afgezien van deze negatieve punt, de positieve ding over deze auto is dat het een veel ruimte heeft en de basis prijs van dit model is vrij betaalbaar.

Honda Civic

Dit is een van de top auto’s voor tieners zoals zij heeft de looks en stijl die een tiener zoekt, en ook de handling en veiligheid die ouders willen. Het programma beschikt over een stijlvol uiterlijk, betrouwbaarheid, zuinigheid, ruimte, prestaties, comfort, en alles wat je nodig hebt in een auto! Ook opgenomen onder de beste gebruikte auto’s voor een tiener, deze Honda model is zeker een goede keuze!

Honda Insight

Hoewel deze Honda auto is een beetje duur, kunt u zoeken naar een goede tweedehands deal. De reden waarom ik dit zeg is omdat, zelfs als het wordt gebruikt, is het nog steeds een van de beste gebruikte auto’s voor tieners! Deze auto is niet alleen een rit, maar een bemoedigend partner die zou adviseren uw tiener om het gemakkelijk en langzaam op de remmen en gas te nemen. Het bestaat uit een video-spel zoals dash die traint onervaren bestuurders aan te nemen een goede en veilige rijtechnieken. De Honda Insight is een hybride auto en kan een beetje duur, maar als de veiligheid is uw criteria, de prijs die u betaalt is absoluut de moeite waard het geld!

Volkswagen Golf

De Volkswagen Golf is een beetje duur, maar absoluut de moeite waard het geld volgens de beoordelingen! De 2011 Volkswagen Golf staat bekend om stijlvolle luxe interieurs hebben, samen met zeer krachtige motoren. Het zal ook een optie voor dieselmotoren tegenstelling tot de oudere modellen. Als het geld is niet een beperking, dan kunt u gaan voor de nieuwe 2012 Volkswagen Golf, die is genoemd als een van de top picks veiligheid door IIHS.

Een aantal van de beste Used Cars voor tieners

Afgezien van de auto’s hierboven vermeld, als u op zoek bent naar het kopen van goedkope gebruikte auto’s, dan is hieronder gegeven zijn nog enkele opties die u kunt overwegen.

Kia Soul
Smart Fortwo
Ford Fiesta
Honda Accord
Nissan Rogue
Scion xB
Honda CRV
Chevrolet Cruze
Pontiac Vibe
Honda Fit
Suzuki SX4 Hatchback

Dus deze waren enkele van de beste auto’s die aan de behoeften van zowel de ouders en tieners te voldoen. Deze modellen zijn goed ontworpen en zijn prestaties gericht waardoor ze de beste keuze om de eerste auto voor uw tiener zijn! Zorg ervoor dat je alle soorten auto’s voordat je eindelijk beslissen over het krijgen van uw kind de eerste eigen auto. All the best!

Dynamo Problemen
Vliegende auto’s
DIY Car Repair
Auto Dynamo Problemen
Dashboard Reparatie
Car Dent Removal
Kleine auto’s 2012
Batterij van de Auto Onderhoud
Cool Car Accessoires
Auto start niet – FAQ
Power Windows niet werken

Leave a Reply