Beste Sedan for the Money

Sedans zijn de meest populaire keuzes voor degenen die denken over het kopen van een auto voor het hele gezin. Bijna alle automerken hebben hun eigen line-up van sedans uit verschillende categorieën; zoals entry-level sedans, middelgrote sedans, en grote luxe sedans. Deze types van auto’s zijn goed voor het hele gezin, omdat ze het meest geschikt zijn voor zitplaatsen vier tot vijf personen, samen met voldoende bagageruimte in de kofferbak. Als u denkt over de beste sedan voor het geld, je moet een die komt op een goedkope prijs en is betrouwbaar genoeg te kiezen.

Lijst van de beste Sedans for the Money

2011 Toyota Camry
Deze Toyota wordt aangenomen dat een van de meest populaire modellen verkocht. De basis bekleding pakket biedt een 2.5 liter 4-cilinder DOHC 16-kleps Dual VVT-i motor met een totaal vermogen van 169 pk. Deze voorwiel aangedreven auto is voorzien van een 6-speed handgeschakelde versnellingsbak en veiligheidsfuncties in de Vehicle Stability Control (VSC). Een brandstoftank van 18,5 liter, een ruwe kilometerstand van 22/33 mpg in de stad en de snelweg, en een startprijs van ongeveer $ 20.000 maakt de Toyota Camry een geschikte sedan.

2011 Fiesta S Sedan
Vanwege de prijs, kilometerstand, en de bruikbaarheid van deze auto, het wordt beschouwd als de beste sedan voor het geld. Het is een voorwiel aangedreven auto die is gemonteerd met een 1.6 liter 16-kleps Duratec I4-motor die 120 pk levert. De 5-versnellingsbak variant geeft een kilometerstand van 28 mpg in de stad en 37 mpg op de snelweg. De AdvanceTrac Electronic Stability Control in deze Ford draagt ​​bij aan de veiligheid op de weg. De startprijs is heel betaalbaar op $ 13.500.

2011 Honda Civic DX
De Honda Civic is een slanke, scherpe en sportief ogende sedan die wordt aangedreven door een 140 pk 1.8 liter SOHC i-VTEC motor. De handgeschakelde variant heeft een basis prijs van rond de 16.000 dollar en dat de automatische transmissie begint vanaf ongeveer $ 17.000. Veiligheid functies omvatten de betrouwbare Anti-lock Braking System (ABS) met elektronische remkrachtverdeling (EBD). Het brandstofverbruik wordt gerapporteerd aan een indrukwekkende 26 mpg in de stad en 34 mpg op de snelweg zijn.

2011 Chevrolet Malibu LS
De basis trimpakket van de 2011 Chevrolet Malibu is de ‘LS’ die uitgaat van een prijs van ongeveer $ 22.000. Het wordt gevoed met een 2.4 liter ECOTEC 4-cilinder DOHC motor die 169 pk genereert. Het is uitgerust met 6-traps automatische transmissie en StabiliTrak electronic stability control systeem. Met een brandstoftank van 16,4 liter, biedt 22 mpg in de stad en 33 MPG op de snelwegen. Sommige autoliefhebbers beschouwen het als de beste prestaties sedan voor het geld.

2011 Honda Accord LX
U kunt overwegen de aanschaf van deze auto als je wilt de beste luxe sedan voor het geld. Bij een basisprijs van ongeveer € 21.000 voor de handgeschakelde versie, krijg je zeer luxe kenmerken met een kilometerstand van 23/34 betreffende stad en de snelweg respectievelijk. Deze auto heeft vele onderscheidingen ontvangen voor zijn betrouwbaarheid, veiligheid, en restwaarde. Het is gemonteerd met een 177 pk 2.4 liter i-VTEC 4-cilinder motor, en heeft ook andere functies, zoals de Vehicle Stability Assist (VSA).

Dit zijn enkele van de beste sedans voor het geld. Er zijn vele andere modellen een vermelding waard, zoals de Subaru Legacy 2.5i, Hyundai Sonata GLS, Volkswagen Jetta, Chevrolet Cruze, en Toyota Corolla. Als u wilt de beste sport sedan te kopen voor het geld, dan kunt u gaan voor de Chevrolet Cruze of Subaru Legacy. Als u nog beter kilometerstand van een sedan verwachten, heb je keuzes, zoals Ford Fusion Hybrid, Toyota Camry Hybrid, Nissan Altima Hybrid, Hyundai Sonata Hybrid, en soortgelijke modellen. Ik hoop dat dit artikel zal u helpen kiezen voor de beste sedan, volgens uw persoonlijke wensen.

Auto Towing Equipment
Custom Car Audio Systemen
Dynamo Probleem Diagnose
Radiator Fluid
Auto Parts
Wat is een Toerenteller
Symptomen van een Bad Fuel Pressure Regulator
Hoe lang moet remblokken Laatst
Honda Vs Nissan
Hoe ABS Remmen werken
Piepende remmen

Leave a Reply