Beste Sneeuw Auto’s

Tegenwoordig vindt u vele soorten verschillende, nuttige en interessante soorten technologie├źn die bij auto’s. Dit is de belangrijkste reden waarom er klassen van auto’s; ten gevolge van het gebruik, macht, grootte, lichaamsbouw, kilometerstand en prijs. Een van de meest nuttige vormen van technologie die ooit is uitgevonden in de auto-industrie is de vierwielaandrijving, ook informeel aangeduid als de vierwielaandrijving-systeem. Deze functie is zeer nuttig als het gaat om het besturen van de auto op terrein, zand of sneeuw en gladde wegen. Het geeft de bestuurder een goede tractie en controle op wielen. Auto’s, vrachtwagens en andere voertuigen met dit systeem het meest geschikt zijn om te worden genomen in besneeuwde wegen. Een andere goede eigenschap in goede sneeuw auto’s is het antiblokkeersysteem (ABS), dat de auto voorkomt slippen en vermindert de remafstand aanzienlijk. Er zijn vele andere specificaties die winter auto’s kan hebben, zoals tractiecontrole, elektronisch stabiliteitssysteem, hogere bodemvrijheid, de winter transmissie-instellingen en nog veel meer functies.

Top Sneeuw Auto Modellen

Suzuki SX4 Crossover
De SX4 Crossover Premium AWD variant van Suzuki SX4 Crossover wordt geleverd met een CVT-transmissie, en een 2,0-liter, DOHC, 16-kleppen motor die een totaal van 150 pk geeft. Deze auto van Suzuki heeft een brandstofverbruik van 23 mpg op de weg, en 29 MPG op de snelwegen. Het is uitgerust met de 3-mode intelligente All-Wheel-Drive (i-AWD) en 4-wiel Anti-blokkeersysteem (ABS) met elektronische remkrachtverdeling (EBD) systemen die nuttig zijn voor het rijden tijdens sneeuw. Het bedrijf biedt de SX4 Crossover Premium AWD-versie voor ongeveer 18.500 dollar als de startprijs.

Cadillac STS
Hoewel een beetje duur voor 47.000 dollar als de startprijs, de 3,6 liter V6 Luxe (AWD)-variant van de Cadillac STS is een van de beste luxe auto’s voor het rijden in de winter. Het heeft veel te bieden, zoals de StabiliTrak Electronic Stability Control System, snelheidsafhankelijke stuur, traction control, remassistent, en 4-wiel ABS. Er zijn vele winter specifiek interieur functies. Het brandstofverbruik van deze Cadillac wordt gemeld tot en met 18 en 27 mpg in de stad en de snelweg respectievelijk. Dit model heeft een 3.6 liter motor die 302 pk produceert. Al deze eigenschappen maken dat hij opvalt in de top tien sneeuw auto’s.

Audi A8
Deze Audi auto herbergt een 4,2 liter DOHC V8-motor, die een goede 372 pk genereert. Het heeft de quattro permanente vierwielaandrijving met automatische transmissie. Andere indrukwekkende functies op de A8 zijn Servotronic snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging, ABS, elektronische remkrachtverdeling druk Distribution (EBD), en Electronic Stability Control (ESC), die allemaal nuttig zijn bij het nemen van de auto op gladde en besneeuwde wegen. Als het aankomt op het brandstofverbruik, wordt het beschouwd tot 17 MPG op de weg, en 27 MPG op de snelweg te geven. Het kan zijn dat een minimum van 78.000 dollar betalen om deze auto thuis te komen.

Volkswagen CC
De Volkswagen CC is ook een van de beste sneeuw auto’s beschikbaar in de auto markt. De ‘CC VR6 4MOTION Executive’ versie komt op een startprijs van $ 40.000 ongeveer. Deze Volkswagen auto heeft een 3.6 liter VR6-motor met 280 pk, automatische transmissie, 4MOTION all-wheel-drive systeem, Tire Pressure Monitoring System (TPMS), en ABS. Andere hulpmiddelen om te helpen in de winter rijden onder Electronic Stability Control (ESC), Anti-Slip Regulation (ASR), elektronische remkrachtverdeling druk Distribution (EBD), remmen op de motor (EBA), en vele anderen. De fabrikant claimt het brandstofverbruik tot 17 mpg in de stad en 25 MPG op de snelweg zijn.

Er zijn veel meer goede degenen zoals de Volvo S80, Subaru WRX, Saab 9-3 Turbo X, en BMW 535xi Sedan. Met al deze winter de specifieke functies en technologie├źn, de banden die u gebruikt ook spelen een zeer belangrijke rol in het rijden op besneeuwde wegen. De hierboven genoemde auto’s zijn generieke modellen en varianten kunnen verschillen afhankelijk van jaar. Het wordt aanbevolen om de website van de fabrikant te bezoeken voor uitgewerkt informatie over deze auto’s en hun specificaties.

Uitvinding van het wiel
Automatische transmissie Problemen
Hoe wordt olie Leak Fix
Batterij van de Auto Corrosie
Reiniging Aluminium Wielen
Antivries Lek
Power Windows niet werken
Auto Oververhitting Oorzaken
Symptomen van een Bad Fuel Pressure Regulator
Vliegende auto’s
Auto stereo installatie

Leave a Reply