Brandstof Drukregelaar Problemen

De transmissie problemen of problemen met de motor van een voertuig kan hebben hun oorsprong in een defecte brandstofdrukregelaar. Dit is een apparaat, gelegen tussen de brandstof en de motor. Gewoon naar aanleiding van de brandstofleiding of per spoor, die brandstof naar de motor, kan leiden tot de locatie van deze regelaar. Een ideale brandstofdruk varieert met het type voertuig. Een motor van de auto is grotendeels afhankelijk van de brandstoftoevoer, onder een specifieke druk. Dit is de drijvende kracht voor de brandstofinjectie systeemvereisten. Een brandstofpomp in de nabijheid van de gastank al het leveren functie. Veel brandstof drukregeling problemen leiden dat er geen brandstoftoevoer naar de motor, wat uiteindelijk resulteert in pech.

Om te bepalen brandstofdrukregelaar symptomen van een potentieel probleem, zo er een specifieke beproevingsmethode. Dit kan detecteren en helpen bij het voorkomen of herstellen van de setup. De benodigde hulpmiddel hiervoor is een brandstof manometer. Deze meter kan worden ingebracht langs de systeemleiding in een test verschaft in het samenstel. In het geval, het testen haven afwezig is, kunt u gebruik maken van een brandstoffilter slang aan de lijn te omzeilen, door het invoegen van de brandstofdrukmeter langs de regeling. In de meeste gevallen moet de brandstofdruk 45 psi 55 psi lezen voor injectiemechanisme en 14 tot 18 psi in een gas fles inspuitsamenstel. Zelfs een kleine variatie van de gespecificeerde uitersten kan aanvaardbaar zijn, maar een grote afwijking is een teken van probleem gebonden leiden tot motorstoring.

De voedingspomp kan worden getest probleem door een lichte rap van de manometer het gaspedaal arrangement. De druk moet ongeveer stijgen met 5 psi voor een normale werking pomp. Indien de inrichting toont een daling in de lezing er een fout in de brandstofdrukregelaar. Dit kan door een defecte brandstofpomp of verstopping van het brandstoffilter enkele onzuiverheid. De brandstofpomp kan worden verwijderd uit het systeem en gereinigd of vervangen door een andere. Zorg ervoor dat u het systeem opnieuw te testen over het opnieuw installeren van de installatie.

Een andere test heeft betrekking op de drukregelaar en brandstofpomp testen. Om de test uit te voeren, start de motor, en nadat hij is stationair, zorgvuldig let op de vacuĆ¼mleiding wordt verplaatst door de meter. De waarde moet opnieuw stijgen tot ongeveer 5 tot 10 psi tonen Als het geen veranderingen vertonen, de brandstof drukregelaar heeft een probleem, in het bijzonder met het vacuĆ¼m lijn. De regeling kan worden teruggebracht naar de normale werking door het veranderen van de toezichthouder en natuurlijk, het testen van de nieuwe voor bruikbaarheid.

Kleine auto problemen zijn meestal een gevolg van een abnormale druk omstandigheden in het brandstofsysteem. Een hoog brandstofdruk lezing staat een hoge emissie vanwege een hoge draaiende motor. De problemen van deze situatie die kan worden gevarieerd als misfiring, verstopping van het systeem, race enzovoort. Aan de andere kant kan een lage druk in de brandstof regelaar leiden tot een vertraagde start of geen start, overslaan van de motor en abrupte ontsteking.

Brandstof drukregelaar problemen behoren tot de eenvoudigste degenen op te sporen. Het is zeer essentieel om brandstofdruk in de juiste werkingsgebied voor een langere levensduur van de motor en glad. Dus de volgende keer dat je voelt een lichte glitch of hik met de werking van de motor, is het tijd voor een aantal ernstige diagnose van het voertuig.

Meest betrouwbare auto
Car Dent Removal
Solar Car Battery Charger
Muffler Tips Installatie
Symptomen van een Bad Throttle Position Sensor
Auto Muffler Reparatie
Snelheidsmeter Cable Replacement
Kleine auto’s 2012
Remblokken en Remschijven Kosten
Car Battery Charger Instructions
Hazard Lights

Leave a Reply