Brandstof Druktest

Ik had eens gelezen over Mercedes ergens – de humoristische kijk op Mercedes gaat als volgt – een model van Mercedes wordt getest door een klant. Na een goede run, stopt abrupt. De klant, op te vragen over, krijgt antwoord – Sir, weet u hoe deze auto ging zelfs deze afstand? Klant zegt nee. De showroom manager zegt, het liep op de goodwill van het merk, sans brandstof! Op een serieuze noot wel, brandstof en het brandstofsysteem van een auto, net als een spijsverteringsstelsel van een lichaam, is zeer cruciaal voor de goede werking van de auto. Veel hoe een auto loopt afhankelijk van de brandstofdruk en het gehele brandstofsysteem. Vervolgens, wordt het verplicht om de druk regelmatig te controleren.

Hoe te Fuel Pressure Test?

Om de druk in een auto te controleren, moet je een manometer en tester. U zult ook moeten adapters voor uw voertuig. Slecht lopende auto kan een gevolg zijn van onvoldoende brandstofdruk zijn. Brandstofpomp vervangen moeten worden overwogen bij de pomp volledig afgebroken.

Stap 1
Als je eenmaal hebt verzameld de tester en de andere benodigdheden moet je de brandstofdruk poort te vinden. Voor dat je kan hebben om de handleiding te controleren. Het is ook mogelijk dat je kan hebben om T-in de brandstofleiding.

Stap 2
Moet u het contact aan en noteer de aflezing. Daarna start de auto en noteer de metingen na het uitvoeren van het.

Stap 3
Er is een mogelijkheid dat het probleem in de auto kan optreden tijdens het rijden het. In dat geval moet u wellicht een proefrit voor de registratie van de brandstofdruk wanneer de auto in beweging is te nemen.

Stap 4
Tape de meter op de voorruit en laat iemand controleren van de druk, terwijl u rijdt. Vergelijk de metingen met die overeenkomt met uw auto in de handleiding.

Stap 5
Op het testen van brandstofdruk, als de druk wordt het afstemmen van de specificaties van de auto, dan geen zorgen. Als het niet, dan zult u ofwel de brandstoffilter te wijzigen of om een ​​kijkje te nemen op weer nodig hebben.

Naast deze, zie voor de symptomen van een slechte drukregelaar. Wat u moet doen is Schroef de manometer waar de brandstof naar buiten komen en haak dan de tester in.

W? Wat doen de metingen aangeven? Welke impact heeft het op onderdelen zoals bougies? Nou, hier zijn de antwoorden!

Brandstof druk Scenario’s

Een laag op de meest waarschijnlijke scenario’s nadat u de druk gevonden. Een zeer belangrijk is om de drukregelaar.

Meer Brandstofdruk dan Verplichte
Net zoals lage druk is geen goede indicatie, meer druk ook, is niet goed. Wat zal er gebeuren in dat geval is, zal extra druk dwingen meer brandstof dan nodig is door middel van de brandstof injectoren. Dit leidt de motor te lopen rijk en dat op zijn beurt, zal schade toebrengen aan de bougies, zwarte rook en stijgende of trage inactief is. Brandstofdrukregelaar moet worden gecontroleerd op problemen in dat geval.

Low Fuel Pressure
Indien na de test, lage druk wordt ontdekt, kan dat het antwoord op uw auto niet uitvoeren tot aan de maatstreep. Slechte motorvermogen, schokkerig actief is en een misfire kunnen een gevolg van lage druk zijn. Het kan ook betekenen dat het brandstoffilter verstopt is. Vandaar dat, voordat je gaat voor de brandstofpomp vervangen van de batterijen. Soms zal het vervangen van het brandstoffilter doen de truc.

Tot slot, voordat u voert de test, zorg ervoor dat de brandstof pomp draait. Hoor nauw voor een duidelijk geluid dat door de brandstofpomp. Zorg ervoor dat er geen gebogen, gedraaid of vastgeklemd brandstofleidingen. Ook, kijk of je kunt het brandstofpomprelais test te doen. Als de brandstofpomp niet werkt, kan de vervanging worden op de kaarten. In het geval, dat lijkt ingewikkeld, dan kunt u altijd naar een monteur en ontvang de test gedaan. Ik ben ervan overtuigd dat u een duidelijk beeld te krijgen.

Goedkope RWD auto’s
Car Audio Systemen
Brake Fluid Flush
Kilometerteller Reparatie
Controleer Batterij van de Auto
Hoe maak je een Car Battery Koppel
Auto Batterij vervangen
Olie Leak Repair
Dynamo Kosten
Rem reparatiekosten
Dynamo Problemen

Leave a Reply