Bumper reparatiekosten

Er zijn verschillende factoren die een impact hebben op de totale bumper reparatiekosten hebben. De meest voorkomende determinanten,

Aard van de bumper
Grootte van de deuk
Materiaal dat in de bumper
Refinishing kleuren

De grootte van het getroffen gebied is ook belangrijk bij berekening van de kosten. Meer op het gebied beschadigd is, zal meer de kosten. Rekening houdend met al deze factoren, de totale kosten, kan variëren van $ 250 tot $ 1.100. Uw kosten hangt af van de vraag of je naar een lichaam winkel of andere een andere reparateur.

Bij stalen of andere metalen bumpers, moet eerst nog worden ontgrendeld en vervolgens verwerkt om de deuken of scheuren te verwijderen, als er een, zorgen krassen nemen en vervolgens te herstellen zijn glanzende eer.

De bumper op u auto kan ook een deel van het lichaam kit die gebruikt wordt in de gemodificeerde auto. Deze kits zijn op maat gemaakt met behulp van thermoplastische of koolstofvezels als de specificaties voor deze auto’s verschilt van de standaardformaten. Dit type bumpers, is het duidelijk, zal meer kosten dan de standaard die want het is de verkopersmarkt. Die gemaakt met koolstofvezels kost nog meer dan de thermoplastische die.

Daarom kan de totale reparatiekosten verschillen van auto naar auto. Als de schade aan de bumper is niet zo ernstig, en er zijn slechts een paar schrammen, hebt u de mogelijkheid van het doen van het werk zelf. Je zou gewoon behoefte aan een bumper reparatiekit die gemakkelijk beschikbaar te kopen bij uw plaatselijke auto-accessoires winkel op ongeveer $ 10. De kit heeft alle essentiële dingen die nodig zijn om zich te ontdoen van de krassen, zoals plamuur, vloeibare afwerkingen, schuurpapier, en een handleiding. Gewoon verwijzen naar de handleiding voor de klus te klaren.

Vervanging Kosten

Veel mensen hebben een misvatting dat het herstellen van de bumper zal duurder zijn dan het vervangen van het geheel,. Echter, het is een feit dat het herstellen van kan worden gedaan tegen een betaalbare prijs, op veel te minder kosten dan wat nodig kan zijn voor een complete bumper vervangen.

Elk type auto model neemt verschillende grootte bumper, dus je moet de bumper volgens uw auto type en model dat de bumper vervangingskosten variabele maakt te kopen. Ook de aard van bumper materiaal heeft ook het woord. Als u van plan bent om het te gebruiken voor zware doeleinden, zoals, voertuig herstel dan is het al voor je bepaald welk type bumpers kunnen worden geïnstalleerd in het voertuig.

De aanschaf van een nieuwe plint bumper voor uw auto, en het krijgen van het geïnstalleerd door een professionele normaal kost je ongeveer $ 500. Een stalen verchroomde bumper kan kosten u van $ 116 – 2.800 dollar, terwijl een carbon fiber bumper kunnen de kosten van $ 650 tot meer dan $ 5.000.

Als u denkt dat de kosten te hoog zijn, dan harde zoeken naar een auto-onderdeel dealer die wil om zich te ontdoen van het type van de bumper die u wilt, die u zal toestaan ​​om de klus te klaren tegen een voordelige prijs te krijgen. Je kunt echt geld besparen als je naar een auto schroothandelaar om een ​​gebruikte bumper te vinden.

Dit was een eenvoudige uitleg over de aspecten die bumper reparatiekosten beïnvloeden. Als u op zoek bent naar een betrouwbare auto reparatiewerkplaats die redelijkerwijs zou je betalen voor de bumper reparatie, vraag om aanbevelingen aan vrienden of uw auto verzekeringsmaatschappij. De auto reparatiewerkplaats kan zelfs geven u een korting als u besluit om beide bumpers van uw auto gerepareerd of hersteld.

Batterij Reconditionering
Hoe maak je een Stuck Car Hood Open
Schuifdak Installatie
Hoe vaak naar Remblokken vervangen
Emergency Brake Reparatie
Toerenteller Installatie-instructies
Hoe kan ik Tire Maten Lees
Autostoeltjes
Hoe lang moet remblokken Laatst
Soorten Muscle Cars
Bumper reparatiekosten

Leave a Reply