Car Alarm Systems

Auto alarm systemen zijn fundamentele manieren om dieven op afstand te houden. Het eerste systeem werd ontworpen in 1896. Tegenwoordig is iedere auto is uitgerust met geavanceerde elektronische sensoren, sirenes en remote activeringssysteem. Hoewel ze niet altijd stoppen met de diefstal van het gebeuren maar ze creëren problemen, die als alarm voor zowel de eigenaar van de auto en de dief.

Delen van een Car Alarm System

Een basissysteem bestaat uit de volgende onderdelen:
Sensoren
Sirene

In sommige van de high-end modellen zijn er wat meer onderdelen, zoals de radio-ontvanger die de draadloze besturing van een auto vergemakkelijkt en de tweede is hulpaccu als de auto’s hoofdbatterij niet goed functioneert, is dit extra batterij kan het alarmsysteem te helpen bedienen. Het derde deel is de computer regeleenheid die alles wat er gebeurt in de omgeving en als er iets ongewenst blaast de sirene af bewaakt.

Er zijn verschillende types sensoren verbonden met de auto alarm als de deur sensor die is geplaatst in de deur. Wanneer de kap aan de voorzijde of een van de portieren of een stam wordt geopend op de computer besturing activeert het alarm. Het is algemeen kenmerk van de moderne auto dat het licht in de auto automatisch ingeschakeld wanneer de deur wordt geopend, deze sensoren ook werken op dezelfde wijze, maar bij alarmsystemen de deur sensoren worden geactiveerd door de eigenaar of de gebruiker van het voertuig.

Soorten sensoren

Het tweede type auto alarm systeem werkt met behulp van shock sensor in die, als de auto wordt dan verplaatst de sirene te horen. Het derde type is raamsensor waarin het alarm wordt geactiveerd als de ramen zijn kapot. Druksensor wordt geactiveerd wanneer de druk in de auto verandert, die kunnen optreden als gevolg van een van de bovengenoemde zaken als wanneer de ramen worden gebroken of de deur wordt geopend de luchtdruk in het voertuig moet zo veranderen klinken de alarmbel. Er is ook iets genaamd Tilt sensor, die het brein van het alarmsysteem wanneer de auto gekanteld tot een bepaalde hoek, omdat er bepaalde slimme thieved die slepen de auto weg triggers.

Gebruik van Car Alarm System

Er zijn talloze gevallen waarin ondanks het alarmsysteem daar te zijn, het voertuig gestolen is, omdat het soms niet begrijpen wat er precies is een autodiefstal. Experts zijn van mening dat tegenwoordig diefstallen gebeuren in weerwil van het alarmsysteem daar te zijn omdat niemand stoort veel over. Mensen betalen geen aandacht omdat alarmsystemen activeren om een ​​sirene, zelfs wanneer er een sterke wind of een huisdier probeert te bemoeien met het voertuig. Bovendien dieven zijn het bedenken nieuwere manieren om nieuwe technologieën die worden gebruikt om alarmsystemen produceren in voertuigen te veroveren.

In de moderne tijd fabrikanten zijn het vermijden van de installatie van de auto alarm systeem en kijken uit naar meer effectieve maatregelen, zoals het voertuig tracking systemen en auto immobilisatiesystemen.

Batterij van de Auto
Auto Muffler Reparatie
Beste Front Wheel Drive Auto’s
Auto Remmen
Wieluitlijning Kosten
Hoe maak je een Car Engine Vermogen Verhogen
Bugatti Vs. McLaren
Car Battery Recycling
Piepende remmen
Auto Wassende
Actie Auto Antenne

Leave a Reply