Car Audio Accessoires en condensatoren

De trend van het installeren van hifi-stereo-installaties in de auto is op de stijging. Car audio apparatuur is iets dat veel mensen veel zorg over te nemen. Mensen zelfs spenderen duizenden dollars om het beste van het beste car audio systemen met de nieuwste accessoires, die helpen bij het verbeteren van de algehele bruikbaarheid van het systeem en ook de geluidskwaliteit te krijgen.

Toebehoren

Er zijn verschillende geavanceerde accessoires beschikbaar in de markt die kan worden bevestigd aan of worden gebruikt met de auto audio systeem. De prijs van dit add-ons kan gelijk zijn aan of zelfs hoger zijn dan de prijs van het audiosysteem. Veel van deze accessoires zijn beschikbaar voor mensen met een voorliefde voor een betere of de beste geluidskwaliteit. Ze variëren sterk in kwaliteit en prijsklasse.

Tegenwoordig, audiosystemen met de mogelijkheid van het spelen van externe opslagapparaten zoals pen drives, externe harde schijven, en iPods, zijn beschikbaar in de markt. De gebruiker is vrij van de moeite van het dragen van diverse audio-of MP3-CD’s in de auto. Dit soort infrastructuur zeker verbeteren van de gebruiker luisterervaring.

De XM satelliet radio is ook een goed voorbeeld van car audio accessoires, en het biedt een goed pakket van muziek, nieuws en talkshows. Het is in staat de ondersteuning meer dan 170 radiostations, en dat ook met een kristalheldere geluidskwaliteit.

Een docking station is een handig accessoire dat gebruikt kan worden in de auto en thuis. Samen met het verstrekken van de beste geluidsweergave van de iPod of een MP3-speler, maar kan ook worden weergegeven beelden op de monitor. Bovendien is ook een afstandsbediening.

Ook zijn er vele soorten van auto versterkers, radio’s, luidsprekers en subwoofers dat de totale audio-ervaring van de passagiers kan verbeteren.

Condensatoren

Een autoradio condensator is een deel dat de kracht die nodig is voor de versterker efficiënt de gewenste effect en geluid opgeslagen. De diepe bas, samen met duidelijkheid is het resultaat van een goede kwaliteit car audio condensator. De meeste mensen kennen het als een verstijving condensator. Het is verantwoordelijk voor het opslaan van energie wanneer niet nodig. Het heet in actie wanneer de vraag naar stroom overtreft het aanbod capaciteit van de macht van de auto.

Als u het afspelen van muziek met een luide bas en geluid, en niet met behulp van een condensator, zal het extra vermogen dat nodig is worden genomen van de lichten, airconditioning, of zelfs de motor. De meeste van de tijd, de lichten dimmen en volg de beats van de muziek, en wanneer u de lichten uit, de muziek volume plotseling toeneemt en het geluid zal duidelijker worden.

Een audio condensator is essentieel te voegen aan de normale stroomvoorziening van de auto goede werking van de versterker. In het algemeen, car audio condensatoren met een capaciteit van 0,5 tot 3,0 Farad Farad zijn verkrijgbaar in car audio winkels. Een audio condensator moet verenigbaar zijn met de versterker, en moet ook worden geplaatst zo dicht mogelijk aan. Als u een vermogen van 500 RMS te krijgen, bent u verplicht om een ​​te gebruiken met een capaciteit van 0,5 Farad. Tegenwoordig digitale apparaten zijn beschikbaar die normaliter kapaciteit vanaf 1,5 Farad hebben.

U kunt kiezen uit verschillende car audio condensatoren van verschillende bekende merken, maar gewoon vast te stellen of ze compatibel zijn met versterker van uw auto. Car audio condensatoren hebben zeker bewezen als een van de belangrijkste en meest geavanceerde onderdelen in het geluid van de auto.

Problemen Car Problems
Hoe te Jumper kabels Gebruik
Hoe te batterijpolen schoon
Hoe te remvloeistof te verversen
Hoe maak je een Car Battery installeren
Beste Sedan for the Money
Dynamo Problemen
Auto dvd-spelers
Front End Alignment Kosten
Hoe te Bol van de Koplamp vervangen
Bad Dynamo Symptomen

Leave a Reply