Car audio en video Kooptips

Car Audio System

Gaan voor die lange rit en het luisteren naar uw favoriete muziek, het hele idee lijkt zo perfect, maar als uw auto audio systeem niet werkt of verpest je muziek, niet omdat je gekozen voor een goedkopere optie, maar omdat je niet kon maken van de juiste keuze, terwijl het kopen van een audio-systeem voor een auto. Dus hier gaan over een aantal dingen die we moeten voorzichtig zijn bij de aankoop van, maar alvorens dit te doen, moeten we precies wat we willen weten van onze Audio-systeem. Het verschilt van de ene persoon naar de andere – sommige willen gewoon upgraden wat zij er reeds is voorzien van de fabrikanten, sommigen willen luidspreker blazen volume en sommigen willen volume dat zou te horen zijn in het omringende gebied. Dus als je eenmaal besluit dat de volgende beslissing zou zijn van het kopen van meer vermogen of het aantal versterkers. Als u wilt fatsoenlijk volume, kunt u helemaal vertrouwen op de luidsprekers van uw voertuig die de macht van ongeveer 30watts nodig hebben en dat is macht genoeg voor uw luidsprekers. Laat het geluid niet verstoren door het toevoegen van meer aantal sprekers. Degenen onder u, die willen grote volume kunnen kopen versterkers.

Het soort en de kwaliteit van de speler, de soort en de kwaliteit van de luidsprekers en de akoestiek van de auto zijn dingen die moeten worden bewaard in het achterhoofd, afgezien van de kracht die moet verstrekt aan elk apparaat, maar in geval van onvoldoende stroomvoorziening van het apparaat zou niet kunnen verwachte resultaten te reproduceren. Zoals reeds vermeld, om een ​​grotere geluid te krijgen, kunnen versterkers worden toegevoegd of de andere zaak is bas kan worden verhoogd.Het moet duidelijk zijn dat een duidelijker geluid van de macht zo dient te worden gekanaliseerd dat alle frequentiespectra hun aandeel te krijgen en gebruik te maken van die macht kan het beste geluid dat is niet schokkend te genereren te krijgen.Als u een cd-speler in uw auto dit zijn de opties die je hebt:
In-dash CD-speler die aanwezig is samen met de radio-tuner of MP3-speler.
Draagbare CD-speler zijn ook een goede optie die je kunt aan de in-dash audio-speler te verbinden door een kabel of een Bluetooth-of-adapter.
In-dash CD-ontvanger met een cassette-wisselaar ergens anders geïnstalleerd in het voertuig.

Als de upgrade audiosysteem of een enkelvoudig toestel is van dezelfde fabrikant als het voertuig, dan is de installatie mag niet worden een probleem, maar als het niet zo is dan het apparaat of het volledige systeem moet worden aangepast.

Als u wilt dat digitale muziek voor uw auto, zou een geschikte stereo een goede regeling. Meer dan 275 nummers kunnen worden opgeslagen met de keuze van shuffelen en herhalen, maar opslag van de CD een probleem van beschikbare ruimte. Nu wat je precies wilt in je auto is volledig afhankelijk van uw smaak.

Car Audio Installation Kit

Het installeren van het audiosysteem in de auto is afhankelijk van het type voertuig dat u hebt, is het technische en het gebruik van de juiste hulpmiddelen. De inbouwset bestaat uit beugels en ringen voor de juiste soort van de aanpassing. Bedrading is een belangrijke zaak dat afhangt van de audio systeem en het voertuig. Dan nog een eis zou de antenne.

Bij het installeren van de auto audio systeem, moeten maatregelen worden genomen omdat er veel scherpe instrumenten die worden behandeld. Het gebruik van een veiligheidsbril is een must.
Merken die u kunt vertrouwen op zijn als volgt

Aiwa CDC-MA01. Prijs: 349,95 dollar
Blaupunkt San Jose MP41 en de MP300.Prijs: € 399 en 339 dollar respectievelijk.
Kenwood Excelon KDC-X959.Prijs: $ 700
Pioneer DEH-P8400MP

Car Video System

Er zijn merken die met de auto’s aan te bieden volgens uw eisen, maar voordat u begint met zoeken naar een een, het is belangrijk om te weten wat u precies moet voor kijken in het. De fundamentele eisen kan het aantal monitoren, de speler (DVD of VCR) en de audio-bron.

Er zijn twee types van auto videosystemen die als volgt:
Backseat systemen
In dash auto video systeem

In-dash car video systeem heeft vele voordelen zoals het toont u informatie over de auto audiobron, voertuiginformatie screenshots van de achteruitkijkcamera, afgezien van het helpen met het navigatiesysteem door het tonen van kaarten en routes.Het bestaat uit een flip-up LCD-scherm en een afgestoken in media speler die wordt genoemd een dek. Het is speciaal ontworpen voor chauffeurs en het zou niet spelen video, tenzij het voertuig is geparkeerd en de noodrem toegepast hoewel de video werkt als een navigatie-display wanneer het voertuig in beweging is. Backseat auto video systemen zijn ontworpen voor passagiers op de achterbank en de monitoren zijn ofwel overhead-of op de achterzijde van de voorstoelen. Als je gaat voor overhead monitoren, zorg ervoor dat de lichten ook zijn opgenomen in de hele omgeving, op die manier zou je wat ruimte te besparen en het zou ook handig zijn. We krijgen altijd deskundigen om het te doen, omdat de bedrading en fittingen zijn vrij ingewikkeld. U kunt ook gaan voor functies zoals I-pod compatibiliteit en touch screen bediening, TV-tuner, enz.

Alvorens te kopen, weet wat u koopt en wat de kenmerken zijn, zodat u kunt het product beter te begrijpen en beslissen of u wilt het helemaal. Probeer wat feedback te krijgen op het product van de vorige gebruikers. Het is belangrijk om te weten wat voor soort garantie plan uw koper verstrekt voor zo’n duur item en wat het onderhoud regelingen.

Het is niet altijd belangrijk om een ​​bom te besteden en het beste goed in de markt te kopen, maar als een goedkope product voldoet aan uw eisen, go for it. Ken uw eisen en beslissen dienovereenkomstig.

Remschijven vervangen Kosten
Honda Vs Nissan
Best Car Battery Charger
Hoe maak je een band te verwisselen
Snelheidsmeter Cable Replacement
Oorzaken van piepend geluid tijdens het rijden
Anti-lock Brake Problemen
Hoe ABS Remmen werken
Uitlaat Lek
Hoe kan ik Auto deurvergrendeling vervangen
Gids voor Car Care

Leave a Reply