Car Audio Installatie Gids

Als u niet wilt dat om geld te besteden in het installeren van audio in je auto, dan kunt u de installatie-instructies in dit artikel om het proces te voltooien jezelf. Voor het invullen van het proces met succes, moet u alle noodzakelijke car audio apparatuur, alvorens weg te rijden met het proces. Let erop, dat de nieuwe auto audio systeem dat u koopt moet een kabelboom connector. Dit maakt de taak heel eenvoudig voor u. Houd een set schroevendraaiers, samen met u voor de eenvoudige uitvoering van het gehele proces. Deze auto audio installatie handleiding is verdeeld in twee delen, het verwijderen van de oude stereo en installatie van de nieuwe stereo-installatie.

Het verwijderen van de oude Audio System

Voor te beginnen met dit proces, moet je bewust zijn van de auto audio bedrading. Voordat u begint, moet u de batterij van de elektrische systeem van uw auto. U kunt dit eenvoudig doen door het loskoppelen van de negatieve kabel van de accu. De oude auto audio systeem dat u wilt verwijderen, wordt over het algemeen verbonden met de auto-systeem met veer clip montage of bouten. Als het is aangesloten met behulp van veerklemmen montage, gebruik DIN gereedschap te trekken uit de clips. Zodra u een klik hoort geluid, wordt bevestigd dat u met succes de stereo uit zijn dashboard. Als de stereo-installatie is geïnstalleerd met behulp van bouten, moet u de plastic bekleding en draai de bouten te verwijderen. U ziet een plastic kabelboom achter de autoradio. Deze kunststof harnas verbindt de stereo naar elektrische systeem van de auto. Maak de stekker los van deze kabelboom. De laatste stap is om de positieve en negatieve klemmen van de luidsprekers los van het audiosysteem. Dit is een eenvoudig proces. Je hoeft alleen maar om de resterende draden los te koppelen.

Het installeren van de nieuwe Audio System

De eerste stap in het proces wordt zeer eenvoudig als u hebt gekocht een autoradio met een kabelboom. In geval u niet beschikt over een kabelboom hebt, zul je moeten uitvoeren van het proces door het aansluiten van elke draad handmatig. Hier, gezien het feit dat je een kabelboom hebben, samen met je nieuwe auto audio systeem, kunnen we verder met de resterende proces. Ga en sluit de connector aan op de kabelboom in het audiosysteem van uw auto. De volgende stap is om de luidsprekers op de stereo-installatie. Sluit de positieve en negatieve pool van de luidsprekers op uw autoradio. In het geval dat uw luidsprekersysteem heeft slechts een enkele draad, dan moet u een nieuwe bedrading van de luidsprekers te kopen voor het aansluiten van de luidsprekers. Zodra u klaar bent dit alles aansluitingen, hoeft niet in de stereo in de kast. Het is altijd verstandig om te controleren of de instellingen werken, voordat bouten in uw auto audio systeem. Sluit de negatieve pool van de batterij elektrische systeem van de auto en speel een CD in uw nieuwe audiosysteem. Als het goed werkt, gewoon het audio systeem in het geval, dan staat het samen met en schroef deze op het dashboard.

U moet houden een paar dingen in gedachten bij het verder gaat met de auto audio installatie. Als uw nieuwe audiosysteem beschikt niet over een kabelboom, kies dan niet verwijderen van de kabelboom van de oude van de auto audio systeem. Dit helpt u bij het bepalen van de draden die u moet handmatig een verbinding in uw nieuwe audiosysteem. Hoewel reeds vermeld, zal ik opnieuw benadrukken van het feit om uw auto accu los te koppelen van het audiosysteem, voordat u verdergaat met de installatie.

Hoe een Alternator Change
Auto Reparatie Vragen
Reiniging Aluminium Wielen
Honda Vs Nissan
Hoe maak je een band te verwisselen
Auto Onderhoudsschema
Auto Towing Equipment
Car Battery Tester
Solar Car Battery Charger
Stickers voor Auto’s
Lamborghini Vs. Bugatti

Leave a Reply