Car Battery Charger Beoordelingen

Stel je voor je accu van de auto te sterven op je, in het midden van nergens! Wat kun je doen in zo’n situatie? Je kan ofwel hopen dat een andere auto voorbij komt en je kon springen start uw auto of gewoon trek de batterij helemaal naar het dichtstbijzijnde service center voor een op te laden. Beide opties vertrouwen te veel op toeval. Een betere manier is om een ​​draagbare auto-batterijlader met u, die u kunt redden uit een dergelijke situatie. Auto-accu levensverwachting is over het algemeen lang, maar het helpt als je een back-up plan in de vorm van een acculader.

De meeste auto-experts adviseren de aanschaf van een oplader, want het kan van pas komen als je accu van de auto naar beneden gaat. Het is een aanbevolen aanvulling op uw garage setup die je moet hebben. Modern batterijladers komen in een verscheidenheid van soorten. De nieuwste en meest geavanceerde laders zijn zonne-energie acculaders. Ze komen goed van pas wanneer je merkt dat je in een dode accu van de auto situatie. Het is een essentiële toevoeging die je moet maken om de auto onderhoud van de accu versnelling.

Het kiezen van een batterijlader

Wat zijn de functies die je moet zoeken in de auto acculaders? Een ding om te zoeken is een gevoelig mechanisme dat de laadspanning kan veranderen afhankelijk van hoeveel een batterij is opgeladen. Dit is nodig omdat een accu heeft een hoge laadspanning begin, gevolgd door een verlaagde spanning nadat 80% van het opladen. Dit moet worden gedaan om gasvorming en overladen te voorkomen. Dus een goede lader zal in staat zijn om het niveau van de lading in een accu voelen en laadspanning dienovereenkomstig te wijzigen. De laadspanning die door de lader moet overeenkomen met de accu van de auto’s eisen. Draagbare opladers hebben ingebouwde batterijen die moeten worden opgeladen. Zij kunnen dan gebruikt worden om de accu’s op te laden.

Recensies

Deze laders zijn er in twee soorten meestal. Ze zijn voorzien van degenen die direct kan worden verbonden met een netstroomaansluiting aangesloten voor het opladen en de anderen die worden opgeladen door zonne-energie. Het eerste type is een meer aanbevolen een als het kan voldoende vermogen leveren voor het opladen, in vergelijking met zonne-energie acculaders, die kunnen onbetrouwbaar zijn. Hier zijn enkele van de beste acculaders beschikbaar in de markt die u kunnen helpen effectief om te gaan met de accu van de auto problemen.

Deltran SuperSmart Battery Tender Plus 12-Volt 1,25 AMP Battery Charger
Dit Deltran product wordt wijd gewaardeerd als een van de beste acculaders ooit. Deze 12 Volt/1.25 ampère batterijlader wordt geleverd met een ingebouwde chip die het helpt bij het uitvoeren van een vier stappen accu laadcyclus. Het is de juiste keuze voor het laden van lood-zuur-type auto accu’s. Het heeft een vonk bewijs opladen mechanisme en wordt geleverd met omgekeerde polariteit bescherming. Met een garantie van 10 jaar, dit product is uitgerust met een prijskaartje van 129,95 dollar.

Schumacher SSC-1000A automatische snelheidsregeling Battery Charger
Dit Schumacher product biedt een digitaal scherm dat de batterij is opgeladen geeft en wordt geleverd met een functionaliteit die zich automatisch aanpast laadstroom volgens het opladen podium. Geprijsd op 69,96 dollar, het is een van de beste auto acculaders op de markt van vandaag.

Duracell DPP-300EP Powerpack 300
Geprijsd op $ 99.99, Duracell DPP-300 EP PowerPack is een draagbare lader die gebruikt kunnen worden op de weg. Het wordt geleverd met een ingebouwde regelaar en luchtcompressor en kan gemakkelijk geld van uw 12 V DC accu van de auto vrij gemakkelijk. In plaats van het springen een auto-accu, deze Duracell apparaat is een veiligere optie voor het opladen van uw batterij. Het komt met een krachtige AGM-accu, die draagbaarheid maakt en laat je opladen elke accu van de auto en huishoudelijke apparatuur.

Ze kosten niet veel en altijd van pas komen wanneer geconfronteerd met auto-accu crises. Ik zie geen reden voor u om niet een aan uw zijde.

Hoe kan ik Tire Maten Lees
Remote Car Starter Installation
Car Stereo verwijderen
Car Paint
Remklauw Reparatie
Interessante Car Facts
Wat is een Toerenteller
ABS Remmen Problemen oplossen
Car Scratch Repair
American Cars Vs buitenlandse auto’s
Hoe vaak naar Remblokken vervangen

Leave a Reply