Car Battery Charger Instructions

Een accu van de auto is vaak gevoelig voor te ontladen op de meest onverwachte momenten, of laten we zeggen dat is niet onverwacht, maar we konden niet houden bij wanneer de accu van de auto is voor het laatst opgeladen of vervangen. Soms pietluttige mensen de neiging om hun auto batterijen te vervangen in de pasvorm van het moment, toen de accu van de auto gemakkelijk kon worden aangerekend alleen als een op de hoogte was van de auto acculader instructies. Tenminste, kon knijpen iemands portemonnee kunnen worden vermeden.

Portable Car Battery Charger

De accu van de auto bevat verdund zwavelzuur met loodplaten, die voorziet geschikte stroom en spanning naar de motor als gevolg van de chemische reactie in de batterij. Dus wanneer de motor aan is, de dynamo verantwoordelijk is voor het herstel van de niet gebruikte spanning en stroom als een back-up voor de auto-accu. Maar er zijn vele redenen om een ​​batterij te ontladen. Uw accu van de auto levensverwachting zou kunnen zijn einde loopt of uw auto heeft gestaan ​​voor een tijdje met de motor op, of dynamo problemen kunnen ook factor een lege batterij. Als de lampjes worden verhuurd aan, zelfs na het afsluiten van de motor van de auto, kan het volledig leeglopen het uit. Het is dus belangrijk te weten wat de juiste methode om een ​​auto batterij op te laden.

Er zijn veel modellen van acculaders die vandaag beschikbaar zijn, waarvan er 12 volt acculader is geschikt voor het opladen van uw accu van de auto.
Nu, laten we eens een kijkje op de accu van de auto. Controleer de etiketten en kijk of een van de doppen van de (onder een druk op strip) moeten worden verwijderd voordat ze worden opgeladen.
Voor het aansluiten van de acculader, zorg ervoor dat de plek is in open, of zeggen goed geventileerde. Dan start de auto accu testen door eerst het controleren van de niveaus in het batterijvak. Als de batterij-inhoud laag is, voeg gedeïoniseerd of gedistilleerd water aan.
Zorg ervoor dat de metalen platen in de accu goed ondergedompeld in de elektrolytische oplossing. Dit is om te testen of de accu van de auto goed werkt.
Nu koppelt u de negatieve en de positieve draden van de accu van de auto met behulp van een 10 mm steeksleutel. Terwijl u de verbinding verbreekt, zich te houden aan alle instructies in de handleiding van de fabrikant.
Sluit de zwarte en de rode draden van de acculader aan de accu en aan te zetten. Er zullen een aantal voltage instellingen die zijn opgegeven in uw oplader,> 6 volt, 12 volt en> 12 volt, waarvan de tweede instelling is prima voor uw auto. De hoeveelheid stroom voor een 12 volt instelling is ongeveer ongeveer 2 – 10 A, waarvan 2 ampère is voldoende dat de tarifering worden gedaan hele nacht.
Schakel de voeding en laat de batterij in de nacht op te laden.
De volgende dag, zal uw accu volledig worden opgeladen.
Schakel de stroomtoevoer uit en verwijder de lading clips van de accupolen. Vervang de cel caps en plaats de batterij terug in de auto kast zorgvuldig.

Car Battery Charger Beoordelingen

Een draagbare autobatterijoplader is des geschikt te gebruiken, vanwege de draagbaarheid (zoals de naam suggereert) en de kleine en compacte afmetingen. Ook, het is betaalbaar en dus bespaart u een fortuin, die anders zou zijn besteed aan het krijgen van een nieuwe accu van de auto. Vandaag de dag zijn er veel auto acculaders beschikbaar in de markt. Schumacher IP-95C Jump Starter en Air Compressor is een dergelijke batterij oplader, die een ingebouwde luchtcompressor en een DC bron heeft. Het kost ongeveer USD 70. Naast het bijhouden van de lading, wordt het veel gemakkelijker met het display dat intimi wanneer de batterij is 50% of 75% is opgeladen.

Andere goede auto acculaders zijn onder andere:
Deltran Supersmart Battery Tender Plus 12 Volt 1,25 Amp Battery Charger
Jump N Carry 660 Battery Booster
Duracell DPP-300EP Powerpack 300 met 250 psi luchtcompressor en 300 watt omvormer
Black and Decker VEC026BD Electromate 400 Jump Starter met ingebouwde luchtcompressor
Schumacher SSC-1000A automatische snelheidsregeling Battery Charger

Bedrijven als Allstar, Clore Automotive en K Tool, produceren ook efficiënt autolader batterijen. Meestal zijn deze accu’s kost ongeveer USD 50 – 100. Hoop dat dit artikel je geholpen heeft te begrijpen van de auto-acculader instructies en de manier waarop de auto problemen met betrekking tot een platte batterij kan worden vermeden. Het is noodzakelijk om een ​​kijkje te nemen op de acculader beoordelingen om u te helpen de juiste keuze te maken in de auto batterijen. Dus, altijd maken er een punt om een ​​draagbare auto-batterijlader die komt handig wanneer uw accu van de auto riool uit te voeren.

Decoratieve Auto Vloermatten
Veiligste auto’s
Auto Onderhoud Checklist
Honda Vs Nissan
Interessante Car Facts
Springen van een Car Battery
Auto’s Die Stoel 7
Hoe kan ik een ABS Wheel Speed ​​Sensor vervangen
Vervangen van Auto Thermostaat
Snelheidsmeter werkt niet goed
Best Concept Cars

Leave a Reply