Car Battery Recycling

De meeste accu’s bestaan ​​uit zware metalen zoals nikkel, cadmium, lood, kwik en zwavelzuur, en deze metalen zijn een reden tot bezorgdheid over het milieu. Indien niet aangebracht in de juiste volgorde, deze giftige chemicaliën en metalen mengen met de bodem als de batterij achteruit gaat, waardoor gevaar wilde dieren en belasting van de grond. Er zijn verschillende componenten in de auto batterijen die mengen met water en krijgt in de voedselketen van de mens, als gevolg waarvan het menselijk leven is te gevaar. Vanwege deze redenen is recycling belang gewonnen zodat giftige chemicaliën niet in het milieu.

Hoe maak je een Car Battery Recycling

Als je denkt aan recycling auto-accu’s, de eerste vraag die opkomt is hoe het te doen? Om te beginnen, moet je niet gewoon weg te gooien in de vuilnisbak samen met uw huishoudelijk afval. Een accu bestaat uit ten minste 3 en 21 pond plastic en leiden respectievelijk en een liter zwavelzuur. Stel je de hoeveelheid giftige stoffen in de atmosfeer als een auto batterij in de open lucht.

De eerste optie die je hebt voor auto-accu recycling is om het naar een roundup. Ze worden elk jaar gehouden op de Dag van de Aarde te markeren. U kunt de details van een roundup van een lokale AAA / CAA kantoor.

Hoewel recycling een gebruikte batterij, alle componenten, zowel metalen of zuren wordt hergebruikt in nieuwe batterijen. Zo wordt de leidende normaal gebruikt in nieuwe batterijen weer. Plastic in batterijen worden ook gerecycled worden gebruikt in andere batterijen of soms ook in andere producten. Zwavelzuur wordt ofwel geneutraliseerd en gezuiverd voordat deze wordt vrijgegeven als puur water of het wordt hergebruikt in andere nieuwe batterijen. Bovendien kan natriumsulfaat ook worden gemaakt van zwavelzuur gebruikt als meststof of kleurstoffen.

Een andere optie voor de recycling van gebruikte auto accu’s is om het te nemen om een ​​auto reparatiewerkplaats die u helpt om een ​​nieuwe batterij te krijgen en ze houden de oude. Vandaag zijn er wetten in sommige landen die vereisen dat u nieuwe lood-zuur batterijen te recycleren als ze eenmaal oud zijn, en wanneer u een nieuwe batterij te kopen dient u een waarborgsom te betalen.

Het proces van recycling begint wanneer het brandbaar materiaal zoals plastic en isolatie verwijderd. Een thermische oxidator gestookt met gas wordt gebruikt voor dit proces en de gassen naar de gaswasser van de plant die neutraliseert en verwijdert de verontreinigingen. Door dit proces worden de cellen schoongemaakt en de waardevolle metalen worden verwijderd.

Deze cellen worden in kleine stukjes gesneden, waarna zij worden verhit tot het metaal overgaat in vloeistof. Anderzijds, stoffen die niet van metaal zijn verbrand waardoor een zwart slak. Zoals aangegeven in de gewichten van legeringen, ze vestigen en vervolgens afgeroomd. Bij een zeer hoge temperatuur, Cadmium verdampt door zijn lichte gewicht. Het proces lijkt alsof je pan koken. Soms terwijl recycling, de metalen niet gescheiden maar rechtstreeks verwarmd en vervolgens elk metaal wordt gescheiden om legeringen te produceren.

Zo accu van de auto recycling is een kleine, maar belangrijke stap die u kunt nemen om het milieu te redden van schadelijke chemische stoffen en verontreinigende stoffen. Je moet altijd onthouden dat alle giftige metalen, indien zij in de open, ofwel terug te komen op ons door het voedsel dat we eten of het water dat we drinken, en zou ons kwaad op de lange termijn.

Bugatti Vs. McLaren
Koplamp Lens Cleaner
Auto Brake Problemen
Toerenteller Problemen oplossen
Auto start niet – FAQ
Auto’s
Snelheidsmeter werkt niet goed
Hoe maak je een Frozen automagneten Open
Autoruit Reparatie Kosten
Remote Car Starter Installation
Beste Oliefilter

Leave a Reply