Car Dent Removal

Het kan ontmoedigend om uw auto te zien met deuken en butsen. Het is altijd raadzaam om te voorkomen gevallen, waar uw auto kan worden blootgesteld aan de risico’s van krijgen gedeukt. Het kan echter worden beschouwd als bijna onmogelijk als je je auto regelmatig. Afgezien van invloed zijn op het uiterlijk van de auto, kan deuken te leiden afschrijving van de waarde ervan. Dus, het is altijd beter om deze deuken repareren op zijn vroegst. Deuken kunnen worden hersteld door professionals, maar soms, zoals auto uitdeuken dienst is erg duur. U kunt minimaliseren deze kosten door het aannemen van een aantal methoden, die nuttig kunnen zijn bij het vaststellen van de auto deuken thuis.

Hoe maak je een Dent op een auto verwijderen

We hebben altijd kiezen voor professionele hulp, als het gaat om de vaststelling auto deuken. De kosten van verwijdering dergelijke deuken afhankelijk van de ernst van de deuken en kan erg duur zijn in sommige gevallen. Terwijl grote deuken kan professionele hulp nodig hebben, dan kunt u wat geld besparen, door het herstel van kleine zelf. Er zijn verschillende methoden, die u kunnen helpen bij het verwijderen van de auto deuken.

Car Dent Removal Kits

Verschillende soorten kits zijn in de markt en deze kits bevatten verschillende instrumenten die nodig zijn voor de vaststelling car deuken. Gewoonlijk zijn dergelijke kits zuignappen hot lijmpistolen, plastic adapters, metaalbewerking hamer en / of andere gereedschappen die gebruikt worden bij de vaststelling deuken. Als u tools zoals, zuignappen, kunststof adapters etc, dan is het niet nodig om gaten te boren voor uitdeuken. Het enige wat je hoeft te doen is om de zuignappen plaatsen op het midden van de deuk en de snaar te trekken. Deze methode blijkt effectief bij kleine deuken, maar grote of oneffen die nodig andere hulpmiddelen voor reparatie. Een andere methode is een lijm plastic adapter naar het midden van de deuk, met behulp van een hete lijmpistool. Je moet een deuk trekgereedschap om de plastic adapter bevestigen en het gereedschap te trekken, zodat de deuk kan worden afgevlakt. De meeste van deze tools zijn beschikbaar in deze auto uitdeuken kits, die zeer nuttig in het repareren van kleine deuken op uw voertuig.

Gebruik Dry Ice

Droogijs is niets anders dan vaste kooldioxide, die anders bekend staat als cardice of kaart ijs. Het komt in vaste vorm en smelt tot koolzuurgas. Het enige wat je hoeft te doen is om het toe te passen op de deuken. Echter, zorg ervoor dat beschermende kleding te dragen, zoals, zware handschoenen, terwijl het doen van deze taak. Hoewel, droogijs niet bekend is om eventuele krassen te veroorzaken, is het altijd beter om het te bedekken met een zachte, vochtige doek, alvorens toe te passen op de deuken. Het oppervlak van de deuken en de omgeving zijn. Verhit de deuken en de omliggende gebieden met een föhn, alvorens droog ijs. De volgende stap is de toepassing van droog ijs op de deuken. Druk op droog ijs op de deuken voor ongeveer zestig seconden. Dit maakt de metalen contract, waardoor afvlakking van de deuken. Droogijs doeltreffend kan zijn in het verwijderen van de auto deuken, vooral tijdens warme klimaten.

Terwijl kleine deuken kan eenvoudig worden vastgesteld, kan de belangrijkste degenen behoefte hebben aan professionele hulp. U kunt proberen een van de bovenstaande auto deuk reparatie methoden gezegd voor jezelf en zie de resultaten. In geval u niet aan de deuken met deze methoden repareren, kunt u professionele hulp zoeken.

Goedkope RWD auto’s
Remklauw vervangen
Remleiding Reparatie
Auto Onderhoudsschema
Auto Levensduur batterij
Car Window Replacement Cost
Hoe maak je een Car Battery Koppel
Hoe te Jumper kabels Gebruik
Auto Veiligheid Ratings
Car Dent Removal
Master Cylinder Problemen

Leave a Reply