Car Power Window Repair

Ieder van ons zijn zich bewust van de auto elektrische ramen, die geautomatiseerde om te gaan op en neer op een klik van een knop. Maar er zijn momenten waarop je op de knop drukt en u vindt dat de ramen niet werken. Er zijn vele redenen voor het slecht functioneren van deze elektrische ramen.

Hoe kan ik Auto Power Windows herstellen?
Een schakelaar met puin ophopende kan de ruitbediening mogelijk verstoren van het openen en sluiten. Zekeringkasten, die zich onder het dashboard (links van de stuurinrichting) kunnen zijn gegaan defect. Men kan gemakkelijk herkennen dit door te controleren op een gebroken metalen strip in de zekeringkast. Als zowel de schakelaar en de zekeringkast werken prima, en nog steeds de autoruiten niet reageren op de schakelaar, is er mogelijk een probleem met de bedrading aangesloten op de zekeringkast. Losse verbindingen in het circuit zijn tastbare redenen voor veel elektrische circuit mislukkingen. Andere belangrijke redenen kunnen zijn defect autoruit toezichthouders of defect elektrische motor van het raam ligt direct achter het deurpaneel.

Verwijder eerst het deurpaneel voor het venster in reparatie, naar het raam regelaar en de motor te vinden.
Zoek en verwijder de bouten die zijn bedrijf de toezichthouder van het venster. Maak de bedrading los en vervang deze door de nieuw venster regulator (als de defecte toestand was te wijten aan venster regulator).
Als er geen fout in het venster regulator, controleer op losse verbindingen in de bedrading. Als ze goed, dan is er een mogelijkheid van een defecte elektrische motor. Testen functionaliteit van het venster motor is eenvoudig als het kan worden gedaan met behulp van een multimeter. Als uw multimeter toont oneindige weerstand en nul stroom, geeft dit aan dat de motor is slecht gegaan en moet worden vervangen.
Dus als je eenmaal klaar bent met de diagnose van de problemen, vervang dan de regulator / motor / zekering / bekabeling (wat er ook was defect gevonden). Draai de bouten en installeer de vochtbarrière.
Bevestig terug het deurpaneel en nu gaan de ruitbediening schakelaar. Uw auto venster zou moeten werken prima.

* Let op: Al het bovenstaande moet worden geprobeerd onder begeleiding van een ervaren monteur of met de hulp van een auto reparatie handleiding.

Kosten van herstel van de Power Window
Kostprijs is altijd een bottleneck als het gaat om een ​​materialistische reparatie. Maar de kosten zijn afhankelijk van de ernst van de technische fout veroorzaakt in het venster. Het kan een gesprongen zekering eruit draaien, of een defecte venster regulator of een niet functioneel venster elektrische motor zijn. Als uw motor en regelaar zijn beide niet werken, ga dan voor onmiddellijke vervanging. Een monteur zal je ongeveer USD 100 tot 150 voor de diagnose van het probleem, USD 500 tot 550 (bij benadering) voor de vaststelling van de defecte onderdelen en ongeveer USD 400 tot 450 voor arbeid. Houd een schatting van USD 1000 voor een reparatie van zowel motor en de toezichthouders.

Ik stel voor dat als je een probleem hebt met de macht van de auto-venster, kunt u waarschijnlijk proberen de diagnose van het probleem zelf. Tenminste je zelf kunt opslaan ongeveer USD 200 van de totale auto-onderhoud kosten. Op sommige momenten is er slechts enkele verzamelde vuil over de schakelaar die de normale werking van het raam openen en sluiten belemmert. Dus het is altijd beter om te controleren alle mogelijkheden die aangeeft naar autoruit reparatie persoonlijk, voordat u bij een monteur.

Hoe te Struts vervangen
ABS lampje blijft branden
Olie Pan Pakking
Fuel Tank Cleaning – Benzine Tank Cleaning
Beste Front Wheel Drive Auto’s
Remote Car Starter Installation
Car Paint
Auto stereo installatie-instructies
Reiniging Batterij Corrosie
Top 10 snelste auto’s in de wereld
Auto Interieur

Leave a Reply